Το λοιπον οι εργασιες στο Γκραφι προχωρησαν ραγδαια.
Το κιτ φτιαχνεται αποκλειστικα και μονο ΟΟΒ για λογους περιορισμου κοστους.
Ετσι χρησιμοποιειται μονο οτι δινει το κιτ (ακομα και τα ρελια παρολο που δινουν μονο 2 σειρες,αλλα σε καποιες φωτο το ειδα κι ετσι οποτε τσιν τσαν τσον)
Γι αυτο αλλωστε προτιμηθηκε το απλο Ακαντεμυ και οχι της Καραμουζας ή το σπεσιαλ εντιτιον της Ακαντεμυ.
Low budget λοιπον και η μονη αλλαγη που εκανα ειναι οι κανες των 8ιντσων οι οποιες αντικατασταθηκαν απο συριγγα καταλληλα κομενη και κολληθηκαν με CA.
Ερευνες γινονται στα ανταλλακτικα μου να βρω αντιαεροπορικα (των 20χιλ αν θυμαμαι;) γιατι τα μαμα δεν βλεπονται.....οι κανες και το σωμα του οπλου ,πολυ πλακε γ@@##$^%^%^#το.
Γενικα για τα λεφτα του καλο ειναι το κιτ (εχω δει και χειροτερα στα ιδια φραγκα)αλλα και πολυ απλοποιημενο....ευτυχως γιατι μου αρκει η πολυπλοκοτητα του Scharnhorst (του κιτ).

Λοιποοοον τι εχω κανει εδω......
Το σκαφος βαφτηκε με μιγμα ακρυλικων (εχοντας δειγμα τη βρετανικη αποχρωση που καφεδιζει ελαφρα)
Αν το βαφα με σμαλτα θα βαζα 64 κατευθειαν αλλα ηθελα να κερδισω χρονο αποκτωντας με τη μια επιφανεια ετοιμη για wash και σηματα και οτι αλλο θα παθει το σκαφος.
Οι υπεκατασκευες βαφτηκαν με Η307 (εναλλακτικα 127) που πλησιαζει αρκετα το γκρι των Γερμανων.
Η παραλλαγη τωρα αποτελειται απο 2 γκρι. Παντσεργκρευ και RLM02 , με το 02 να κανει κυριως λεπτα φιδακια ακι το παντσερ τις φαρδιες λωριδες.
Το παντσεργκρευ προεκυψε απο πολυ ψαξιμο οπου τελικα ολοι αυτο βαζανε.
Το 02 (τα φιδακια) ή δεν αναφεροτανε καθολου ή λεγανε με ασαφεια για ενα πιο ανοιχτο απο το παντσερ.
Εδω αυτοσχεδιασα

Τα παλια χρονια ολοι βαφανε γκριζοπρασινη ή ΡΛΜ 02 την παραλλαγη ολοκληρη.Για φιδακια ουτε λογος.
Ενα το κρατουμενο.
Δευτερον με λιγη σκεψη,πιο γκρι θα υπηρχε προφανως προχειρο και σε αρκετη ποσοτητα onboard;
Το ασταρι τους δηλαδη το 02,
Στις φωτο το κοντραστ με το παντσεργκαου και το ανοιχτο της υπερκατασκευης δημιουργει υποψιες για κατι τετοιο.
Ειδικος δεν ειμαι αλλα τελικα μαλλον δειχνει καλο .
Αλλως τε για σπασιμο του σχηματος ηταν και πρασινωπα υπαρχουν και σε αλλα πλοια (Τιρπιτς,κλπ)
Τελος τα κυματα περασα με 28 για βαση και θα ακολουθησει λευκο
Ευχαριστω για το χρονο σας και σχολια επιβαλλονται φυσικα