0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ημουν στη θεση σου.. ισως να εβαζα ενα πιο μικρο βαγονακι χωρις βυτιο για να μην κρυβει τα υπολοιπα και θα γεμιζα την σκηνη στα μπαζα.
Πολυ ομορφη δουλεια. Εκπληκτικες σκιες και σβησιματα Γιωργο. Παρακολουθω και απολαμβανω.Υ.Γ. Για βλαστηση τι χρησιμοποιησες? Ειναι φοβερη
H σκουρια ειναι πολυ καλη. Μερικα ισως τρεξιματα απο πανω λογω καιρου και πιο πολλα ξεφλουδισματα (περι ορεξεως το σχολιο και τιποτα παραπανω)Δοκιμασε να σκουρινεις το κατω μερος της κοκκινης ταινιας σε σχεση με το πανω μερος της (κατα μηκος) βοηθαει πολυ στο τονισμα της καμπυλης της δεξαμενης.Τα μπραβο μου παντως και παλι για το αποτελεσμα
Αγαπητέ Γιώργο πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση της δεξαμενής εκτός γραμμής και εκτός βαγονιού!! Νομίζω ότι τα σήματα δεν έχουν θέση, όπως πιστεύω ότι δεν υπάρχει τόση αταξία στις ραγές, στα ξύλινα πατήματα και το παλετοφορο!!!(προσωπική άποψη)Όπως και να έχει το βάψιμο για ακόμα μια φορά εξαιρετικό!!!! Παρακολουθώ μέχρι τέλους!!! Καλά τελειώματα!!!!
Παράθεση από: dmoshid στις Αυγούστου 09, 2011, 12:41:51 πμΑγαπητέ Γιώργο πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση της δεξαμενής εκτός γραμμής και εκτός βαγονιού!! Νομίζω ότι τα σήματα δεν έχουν θέση, όπως πιστεύω ότι δεν υπάρχει τόση αταξία στις ραγές, στα ξύλινα πατήματα και το παλετοφορο!!!(προσωπική άποψη)Όπως και να έχει το βάψιμο για ακόμα μια φορά εξαιρετικό!!!! Παρακολουθώ μέχρι τέλους!!! Καλά τελειώματα!!!! Φιλε dmoshid ....σε ενα πολιτικο διοραμα εγκαταληψης εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει λογικη Μπορεις να βρεις και να δεις τα παντα Αν προσεξες ....εκτος το απαγορευτικο....τα αλα σηματα ειναι σχετικα με την σημαση που αφορα διαβασεις τρενων.Θα μπουν και αλλα φυσικα.Οσο για την ακαταστασια δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις για τα ξυλα αναμεσα στις γραμμες Σε καθε περιπτωση μην ξεχνας την κλιμακα 1/87 σε περιοριζει πολυ.
Γιωργο τρομερο!!!!! να σε ρωτησω ο τοιχος απο τι υλικο ειναι?οπως επισης τα ξυλα στο φραχτη και το συρμα κατω απο τα δεντρα? σχεδον ολα ρωτησα χαχαχα
Bλεπωντας αυτην την φωτο δεν το σκεφτηκα καθολου ....φορνετ- ξεβαμα η δεξαμενη και ξεκιναω μεταμεσονυχτιο βαψιμο....συντομα κοντα σας