0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιώργο ωραία ιδέα...και με τα μαγικά σου θα χαζέψουμε πάλι.Μία παρατήρηση όμως, οι γραμμές δεν έχουν μία φυσική συνέχεια, από αριστερά, θα πρέπει να φαίνεται ότι συνεχίζουν...
Γιώργο μια χαρά ιδέα και ωραίο το στήσιμο μέχρι εδώ Αναμένουμε (ως συνήθως) τα καλύτερα από σένα Spoiler (hover to show)Μου φαίνεται ότι το σκύρο είναι λίγο μεγάλο για ΗΟ Καλή συνέχεια ΜΦΧ
Γιωργο αλλη μια πρωτοτυπη ιδεα για διοραματακι.Με τις διορθωσεις των φιλων θα δουμε παλι.........Μου αρεσει ομως που επιμενεις με αυτα τα "ειρηνικα" διοραματα,ειναι μια αλλαγη στο φορουμ
Ωραίο ξεκίνημα Γιώργο, αυτά τα θέματα αποπνέουν μία γλυκιά ατμόσφαιρα και σίγουρα το κατέχεις το αντικείμενο οπότε το αποτέλεσμα προμηνύεται πολύ καλό, τώρα από σχόλια-προτάσεις εκτός από το ότι θα προτιμούσα μία... τετράγωνη ψηλή βάση αντί για αυτή την κοντοστρόγγυλη το μόνο ίσως που θα έλεγα είναι αν αντί για τα τρία κυπαρρίσια να έβαζες ένα φουντωτό δέντρο πιο κοντό από τον σιδερένιο στύλο για να κάνεις αντίθεση, το στρογγυλό δέντρο θα σου ζεστάνει περισσότερο τη βινιέτα όπως επίσης και χρωματικά μπορείς να του δώσεις περισσότερα ζεστά χρώματα από το κρύο πράσινο των κυπαρρισιών. Καλή συνέχεια φίλε
Κάποιες φωτογραφίες από βυτίο μαζούτ παρατημένο εδώ κοντά σε εμένα!!!!! Είναι πάνω από 15 χρονιά παρατημένα!!!