Ιδού και δική μου συμμετοχή για το GB

το
M113A1 της Revell την 1/35 Η απόφαση πάρθηκε -επιτελούς- χωρίς πολύ σκέψη! Λίγο το αίμα που μας πίνουν τα καθάρματα που κυβερνάνε ,λίγο το καθημερινό άγχος, αφορμή έψαχνα για κάτι που θα με χαλαρώσει και θα τραβήξει το μυαλό μου μακριά από όλες αυτές τις αρνητικές σκέψεις...
Τι καλύτερο λοιπόν από απογευματινό μοντελαρισμα στο μπαλκόνι υπό τους ήχους Power metal
και τις υποδείξεις (!) του τρίχρονου Γιου 
:

Επέλεξα λοιπον
αγαπουλες μου το Μ-113Α1 της Revell στην 1/35 (ειναι το πρωτο μου 35αρι....εχει προηγηθει ενα LEO 1 της Revell παλι, 72αρι)
Ήθελα κάτι σχετικα απλο κατασκευαστικα με σκοπο να κατασκευσθει "κατευθειαν απο το κουτι" σχετικά γρήγορα και με απλό βάψιμο. (η Revell δίνει 4 χρωματικές επιλογές,εκ των οποιων οι δυο ειναι για Βιετ-ναμ
μονοχρωμη &
παραλλαγης ,θα προτιμηθει η πρωτη...)
Πρόκειται για rebox του κιτ της Italeri και απ'οτι λένε αυτό της Academy είναι αρκετά καλύτερο ,ωστόσο διέθετα μόνο της Revell κι αυτό θα κατασκευασθεί.

Τα πρώτα στάδια όπου γίνετε η συναρμολόγηση των εδαφιαίων τροχών και της ερπύστριας προσπεράστηκαν καθως δεν ειχα σκοπο να... "βουτηξω στα βαθια"

με βάψιμο των εδαφιαιων ,έτσι ασχολήθηκα με τη συναρμολόγηση του -απλού- εσωτερικού (εσωτερικά τοιχώματα,πάτωμα,μοχλοί οδήγησης,πάγκοι και καθίσματα πληρώματος) αλλά και τη προσθήκη μικρότερων κομματιών στο εξωτερικό όπως δέστρες,άνω θυρίδες και άλλες μικρολεπτομέρειες....
Σειρά θα εχει η βαφή του εσωτερικού με αερογραφο
(ποιο χρώμα να χρησιμοποιήσω?) καθώς και η βαφή κάποιων εσωτερικών λεπτομερειών με ψιλό πινέλο.

Οι ερπύστριες φαίνονται ψιλομαρτυριο η είναι ιδέα μου ?

Έχουμε ιδέα με τι χρώμα να βαφτούν οι πάγκοι?

Για οποιαδήποτε υπόδειξη στη πορεία της κατασκευής ,συμβουλή,βοήθεια η παρατήρηση η κράξιμο
θεωρήστε πως έχετε το απολύτως ελεύθερο!

Μερικές πολύ γενικές φωτογραφίες από τις αρχικές εργασίες που έγιναν.....

Όσο για τη συνέχεια ? ΟΨΟΜΕΘΑ !