0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θάνο πρώτος πειραματισμός και αυτό το αποτέλεσμα, εγώ δεν έχω να πω παρά μόνο αυτό που λένε οι Γάλλοι: chapeau Το μαμούνι βρήκε τις ...πινέζες και κάποιος θα βρει τις ...σούρες. Στο επόμενο επεισόδιο πες τους Spoiler (hover to show)Μήπως, λέω μήπως, σου περίσσεψαν τίποτα χερουλάκια για το άνοιγμα των πορτών :
Spoiler (hover to show)Ο μητσάκος που βρίσκεται;Περιμένω update σου!
1)Τα πλαινά παράθυρα θα είναι κατεβασμένα οπότε το ενιαίο πλαστικό κόπηκε και τα κομμάτια θα αντικατασταθούν από ζελατίνα.
5)Το καπώ είναι εντελώς λάθος από την εσωτερική του πλευρά και μιας και θα είναι ανοικτό έπρεπε να το διορθώσω με μπόλικο στόκο,κοπίδια,λίμες και καρφίτσες για να ανοιχτούν οι γρίλιες (φυσικά ακόμα δουλεύεται...:
6)Και τώρα στο ''ζουμί''...Οι χαλκομανίες για την τριχρωμία δοκιμάστηκαν αλλά δεν είχαν το σωστό πλάτος πράγμα που σημαίνει ότι στις κολώνες άφηναν ακάλυπτες λωρίδες μεταξύ των παραθύρων + ότι δεν αγκάλιαζαν με τίποτα τις καμπύλες στο πορτ μπαγκάζ.Προκειμένου λοιπόν να κάνω ένα κολλάζ αμφιβόλου ποιότητας και με πινελάκι να καλύψω τα κενά που άφηναν οι χαλκομανίες δημιουργώντας ένα επιεικώς άθλιο μωσαικό σχημάτων - χρωμάτων έκανα ένα βαρύ τσιγάρο και μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να βάψω με αερογράφο και μασκάρισμα όλη την τριχρωμία. Αφού στέγνωσε το λευκό χρώμα (spray Tamiya)... Ετοίμασα τα χαρμάνια για να αναπαραστήσω όσο γίνεται πιό πιστά τις αποχρώσεις της Audi Works.Τα χρώματα της ''παραλλαγής'' επιλέχθηκαν να είναι Lifecolor και αυτό γιατί με τόσα πολλά μασκαρίσματα θα ήταν αδύνατο να μην υπάρχει overspray το οποίο όμως θα διορθωνόταν εύκολα με μία μπατονέτα και Ajax χωρίς να επηρεάζεται το λευκό.Στο δια ταύτα όμως με την πρόοδο: Έπειτα το μαύρο-καφέ: Και τέλος το κόκκινο: Όπου είδατε overspray διορθώθηκε,οι χαλκομανίες μπήκαν και βερνικώθηκε.Έπειτα τρίφτηκε με micromesh με πολλή φειδώ όμως μιας και τα decals ήταν υπερευαίσθητα (λόγω παλαιότητας) όπως επίσης και τα Lifecolor.Περάστηκε με compound και ιδού λοιπόν το ολοκληρωμένο: Το overspray θα εξαφανιστεί φυσικά από το εσωτερικό.Δεν είναι και από τα καλύτερα μου φινιρίσματα σίγουρα αλλά ήταν τόσο επικίνδυνο σε όλα του που είμαι αρκετά ευχαριστημένος καθώς θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να καταλήξει σε καταστροφή...
ΥΓ. Σταύρο ελπίζω να σε έβγαλα ασπροπρόσωπο μιας και σε παράκουσα...
Spoiler (hover to show)Τωρα οσο αναφορα το περιεχομενο του spoiler, το μονο που θα σχολιασω ειναι το απιστευτο stock των spray της Tamiya στο φοντο Τα αρματα τα αφηνω στον Σταυρο
Απίστευτο στοκ : Σε μένα μιλάς :Το δεύτερο σχόλιό σου Χρηστάκη με πληγώνει βαθύτατα αλλά είσαι μικρός και τριανταφυλλένιος. Κατά συνέπεια συγχωρητέος