0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μανώλη, δεν ξέρω τί να πώ. Ίσως να την έκανα και εγώ την χαζομάρα μου καθώς με την ζέστη που είχε προχθές σκέφτηκα πως το πρώτο χρώμα θα είχε στεγνώσει πλήρως μετά απο 5 ώρες. Χρώμα δεν μου σηκώθηκε ούτε δαχτυλιές...Δοκίμασα μπαλίτσες με patafix τις οποίες πίεζα στα επίμαχα σημεία, τζίφος. Βερνικάκι η επόμενη δοκιμή και όλα καλά!!Spoiler (hover to show)Το κακό είναι οτι έσπασα το μπροστινό σκέλος (δεν τα κολλάω ξανά πριν το βάψιμο) και το δεξί πτερύγιο, δεν θέλει να φτιαχτεί το ρημάδι ή εγώ είμαι μόνο για άλλα πράγματα πχ ψάρεμα, συλλογή γραμματοσήμων, εκτροφή μυρμιγκιών, πετάλωμα μύγας κλπ....
Πάντως Παναγιώτη, και με Patafix και με BlueTack και με Foska, δε το έχω αντιμετωπίσει ποτέ αυτό το φαινόμενο, γι' αυτό και παραξενεύομαι. Βέβαια δεν χρησιμοποιώ Lifecolor, παρά μόνο Tamiya, Gunze και Vallejo από ακρυλικά και Humbrol σμάλτου, οπότε δεν ξέρω μήπως κάτι στη σύνθεση των Lifecolor "βοήθησε" στο να εμφανιστεί η λαδιά ΜΦΧ
Ναι έχεις δίκιο αυτό εκανα.Απο τι απόσταση και τι γωνία συνήθως πρέπει να ψεκαζεις για σβήσιμο;