Αποστολέας Θέμα: 1/24 Lancia Delta integrale HF - Acropolis '93 / C. Sainz-L. Moya (FINISHED)  (Αναγνώστηκε 21103 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
Απ: 1/24 Lancia Delta integrale HF - Acropolis '93 / C. Sainz-L. Moya (Hasegawa)
« Απάντηση #75 στις: Αυγούστου 21, 2011, 02:54:18 πμ »
Χρησταρα πολυ ωραια δουλεια μεχρι εδω και στο βαψιμο του αμαξωματος και στα υπολοιπα!!!
Μπραβο φιλε!
Καλη συνεχεια!! ::salut:: ::salut::

Βαγγελη σ'ευχαριστω :wink:

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Φραγκούλης Χρήστος
Απ: 1/24 Lancia Delta integrale HF - Acropolis '93 / C. Sainz-L. Moya (Hasegawa)
« Απάντηση #76 στις: Αυγούστου 21, 2011, 12:11:21 μμ »
Καλημερα ::salut::

5ο κ τελευταιο καλοκαιρνο update :)

Αμαξωμα:
Βαφτηκαν τα πλαισια των παραθυρων με Satin Black της Humbrol:

Εσωτερικο:
Τελειωσαν τα βαψιματα, κολληθηκαν τα σηματα της ταπετσαριας, οι χειρολαβες κ το χερουλι για τα παραθυρα. Μενουν οι ζωνες κ το βαψιμο της βασης του ταμπλο με aluminium.

Επομενη ανανεωση θα υπαρξει μετα τις 15 Σεπτεμβριου, λογω εβδομαδιαιων διακοπων με τα φιλαρακια μου κ εξεταστικης στη συνεχεια :mrgreen:

Να περνατε καλα ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Soul Slayer

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #77 στις: Αυγούστου 21, 2011, 03:31:49 μμ »
Δεν τα φοβάσαι τα πλαίσια των παραθύρων βλέπω!Ωραίος!! ::handshake::
Έχεις κάνει ωραία δουλειά στο εσωτερικό και αν και δείχνει άδειο τώρα σίγουρα θα γεμίσει με τα υπόλοιπα καλούδια και θα ομορφύνει!
Μπράβο ρε Χρήστο,το πας ωραία!Καλή συνέχεια!
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος alex78

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ....περιπλανώμενος κάπου στο Αιγαίο....
  • Βαρυ(ΠΝ)οίτηs 7
« Απάντηση #78 στις: Αυγούστου 21, 2011, 05:00:03 μμ »
Χρήστο καλησπέρα

πολύ όμορφη και καθαρή η δουλειά σου τόσο στο σαλόνι, όσο και στα πλαίσια των παραθύρων...

τα πλαίσια τα έβαψες με τα μαρκαδοράκια της Tamiya :?: προφανώς πρέπει πρώτα να τα βάψεις και μετά να ασχοληθείς με το γυαλισμα του αυτοκινήτου ή δεν παίζει ρόλο :?:
βαρυ(ΠΝ)οίτης 7

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #79 στις: Αυγούστου 21, 2011, 06:11:26 μμ »
Φιλέ όμορφη δουλειά!!! Ερώτηση ασχέτου μέσα στο αγωνιστικό το πάτωμα δεν είναι άσπρο όπως και στο υπόλοιπο αμάξωμα?
Καλά μπάνια, καλές βουτιές!!! Και τα καλύτερα αποτελέσματα στην εξεταστική!!! :wink: ::salut::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #80 στις: Αυγούστου 21, 2011, 06:33:20 μμ »
Δεν τα φοβάσαι τα πλαίσια των παραθύρων βλέπω!Ωραίος!! ::handshake::
Έχεις κάνει ωραία δουλειά στο εσωτερικό και αν και δείχνει άδειο τώρα σίγουρα θα γεμίσει με τα υπόλοιπα καλούδια και θα ομορφύνει!
Μπράβο ρε Χρήστο,το πας ωραία!Καλή συνέχεια!
Spoiler (hover to show)

Μωρε τα τρεμω!!!
Θανο σ'ευχαριστω!! κ για τις "βουτιες" :wink:

Χρήστο καλησπέρα

πολύ όμορφη και καθαρή η δουλειά σου τόσο στο σαλόνι, όσο και στα πλαίσια των παραθύρων...

τα πλαίσια τα έβαψες με τα μαρκαδοράκια της Tamiya :?: προφανώς πρέπει πρώτα να τα βάψεις και μετά να ασχοληθείς με το γυαλισμα του αυτοκινήτου ή δεν παίζει ρόλο :?:

Αλεξ ::thanx::
Μασκαρα τις γυρω περιοχες κ περασα το μαυρο με αερογραφο ::salut::
Σχετικο ειναι, εγω θελησα να τα βαψω τωρα ωστε να τα σφραγισω με το βερνικι (με δεδομενο πως δεν ειναι ματ) για να ασχοληθω αφοβα με το γυαλισμα :wink:

Φιλέ όμορφη δουλειά!!! Ερώτηση ασχέτου μέσα στο αγωνιστικό το πάτωμα δεν είναι άσπρο όπως και στο υπόλοιπο αμάξωμα?
Καλά μπάνια, καλές βουτιές!!! Και τα καλύτερα αποτελέσματα στην εξεταστική!!! :wink: ::salut::

Δημητρη ::thanks_smilie::

Συνηθως ναι αλλα στο συγκεκριμενο το εσωτερικο τις καροτσας κ το cage ηταν silver  ::salut::

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #81 στις: Αυγούστου 22, 2011, 09:29:09 πμ »
Χρηστάρα μια χαρά φίλτατε...
Το καπάκι σου είναι καθόλου Gloss? Γιατί ρωτάω... Γιατί, θα σου πρότεινα να κάνεις ένα προσεκτικό wash, για να τονίσεις τις γραμμώσεις και μετά να το καλύψεις με βερνίκι...
Καλή συνέχεια  ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #82 στις: Αυγούστου 24, 2011, 09:47:46 μμ »
Το καπάκι σου είναι καθόλου Gloss? Γιατί ρωτάω... Γιατί, θα σου πρότεινα να κάνεις ένα προσεκτικό wash, για να τονίσεις τις γραμμώσεις και μετά να το καλύψεις με βερνίκι...

+1
Καλη συνεχεια!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #83 στις: Αυγούστου 29, 2011, 11:14:20 πμ »

+1
Καλη συνεχεια!! ::salut::

Γιωργο κ Βαγγελη καλημερα κ ευχαριστω :)

Ναι ειναι Gloss κ θα το κανω οπως μου προτεινετε ::salut::
Τι χρωμα ομως?? Λεω να σπασω το μαυρο με λιγο λευκο για να μην ειναι τοσο εντονο μιας κ το αμαξωμα ειναι λευκο κ θα κανει μεγαλη αντιθεση :!:

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
« Απάντηση #84 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 11:22:53 μμ »
Γεια σου Χρηστο ! Πολυ καλη δουλεια στο βαψιμο αλλα και στα πλαισια των παραθυρων...Οσο για το ανθρακο ::salut::νημα στα καθισματα ειπαμε εισαι Ο μαστορας!!! Καλη συνεχεια φιλε μου!!!
Life sucks and then....you die!!!

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #85 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 11:48:14 πμ »
Γεια σου Χρηστο ! Πολυ καλη δουλεια στο βαψιμο αλλα και στα πλαισια των παραθυρων...Οσο για το ανθρακο ::salut::νημα στα καθισματα ειπαμε εισαι Ο μαστορας!!! Καλη συνεχεια φιλε μου!!!

Γιαννη  ::thanx::

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #86 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 01:56:36 μμ »
Καλησπερα ::salut::

Λογω καθυστερησεων στην εξεταστικη, βρηκα λιγο χρονο να ασχοληθω με την καμπλυλογραμμη τετραγωνη (κατα τον gtziaf :mrgreen:) Ιταλιδα που βολοδερνει στο δωματιο μου :mrgreen:

6ο Update λοιπον κ εχουμε:

Τελειωσαν ολες οι εργασιες στο εσωτερικο. Φτιαχτηκαν οι ζωνες απο λευκοπλαστ κ στα κομματια ΡΕ οπου περνα το λευκοπλαστ 2 φορες χρησιμοποιησα απο το σετ της Hobby Design τα αντιστοιχα διοτι ειχαν μεγαλυτερο διακενο κ εκαναν τη ζωη μου πιο ευκολη :wink:
Προσθεθηκε ο διακοπτης ασφαλειας στο ταμπλο καθως κ ΡΕ πεταλιερα (δεν ειχε το κιτ  :evil: ) της Scale Production.

Τελος στο αμαξωμα εχει κολληθει το 30% των σηματων κ συνεχιζουμε!

Ελπιζω να σας αρεσει ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Soul Slayer

• Scale 1/72
  • *
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #87 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 02:48:22 μμ »
Μπράβο Χρήστο!Πολύ όμορφο βγήκε τελικά,όπως ακριβώς το περίμενα!Και οι ζώνες εξαιρετικά ρεαλιστικές,συγχαρητήρια!
Μόνη μου ένσταση η λωρίδα πάνω στο τιμόνι,κάνει άσχημο σκαλοπάτι,γιατί δεν το ξαναδοκιμάζεις ή εναλλακτικά (αν δε θες πινέλο) να χρησιμοποιούσες ένα μαρκαδοράκι..; :roll:

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #88 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 03:14:22 μμ »
Μπράβο Χρήστο!Πολύ όμορφο βγήκε τελικά,όπως ακριβώς το περίμενα!Και οι ζώνες εξαιρετικά ρεαλιστικές,συγχαρητήρια!

Θανο ::thanx::

Μόνη μου ένσταση η λωρίδα πάνω στο τιμόνι,κάνει άσχημο σκαλοπάτι,γιατί δεν το ξαναδοκιμάζεις ή εναλλακτικά (αν δε θες πινέλο) να χρησιμοποιούσες ένα μαρκαδοράκι..; :roll:

Η λωριδα στο τιμονι ειναι ταινια μασκαρισματος. Believe me με γυμνο ματι δεν φαινεται τιποτα :wink: Ευχαριστω παντως ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #89 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 06:58:49 μμ »
Χρηστάρα μια χαρά... Αρχίζει και παίρνει μορφή... Μπράβο παιδί μου...
Και το λευκοπλαστ, τέλειο  :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Λογω καθυστερησεων στην εξεταστικη, βρηκα λιγο χρονο να ασχοληθω με την καπλυλογραμμη Ιταλιδα που βολοδερνει στο δωματιο μου :mrgreen:
Για το GB δουλεύουν τα Πανεπιστήμια  :mrgreen: Αλλά τι καμπυλόγραμμη...Είναι η πιο τετράγωνη Ιταλίδα που έχω δει...  :wink: Ίσως για αυτό να ήταν νικήτρια... Επειδή δεν φτιάχτηκε με βάση το design αλλά την αποτελεσματικότητα.  :roll: Τώρα γιατί την βλέπουμε όμορφη... ίσως επειδή είναι αντικείμενο του πόθου...   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΥΓ. Για τις ζώνες τώρα... Δες αυτό για τη επόμενη φορά...
Σου δείχνω μια Sabelt 4 σημείων... Τα ίδια ισχύουν και στις 6 σημείων.

Όπως παρατηρείς στα οι ζώνες που διατρέχουν την πλάτη του καθίσματος, δεν διαπερνούν την πόρπη αλλά ενώνονται πάνω της. Επίσης το κάτω τμήμα της δεν "κολλάει" στο πίσω μέρος αλλά περνάει από πάνω, για να μπορεί ο οδηγός τραβώντας τα, να τις σφίγγει.
Φυσικά δεν έγινε και τίποτα.. είναι μικρή λεπτομέρεια... αλλά αφού προέκυψε καλό είναι να το συζητήσουμε... Να προσθέσω ότι και εγώ στο 70% κάνω αυτό που έκανες και εσύ, γιατί η συνδεσμολογία που σου προτείνω είναι πιο πολύπλοκη και θέλει λίγο παίδεμα και το βαριέμαι.  :twisted:  :mrgreen:

Καλή συνέχεια φίλε μου...  ::salut::

Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #90 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 07:21:09 μμ »
Χρηστάρα μια χαρά... Αρχίζει και παίρνει μορφή... Μπράβο παιδί μου...
Και το λευκοπλαστ, τέλειο  :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Γιωργο σ'ευχαριστω πολυ :wink:

Αλλά τι καμπυλόγραμμη...Είναι η πιο τετράγωνη Ιταλίδα που έχω δει...

Γιατι μου χαλας τη φαντασιωση τωρα :?: :?: :mrgreen: :mrgreen:

ΥΓ. Για τις ζώνες τώρα... Δες αυτό για τη επόμενη φορά...
Σου δείχνω μια Sabelt 4 σημείων... Τα ίδια ισχύουν και στις 6 σημείων.

Όπως παρατηρείς στα οι ζώνες που διατρέχουν την πλάτη του καθίσματος, δεν διαπερνούν την πόρπη αλλά ενώνονται πάνω της. Επίσης το κάτω τμήμα της δεν "κολλάει" στο πίσω μέρος αλλά περνάει από πάνω, για να μπορεί ο οδηγός τραβώντας τα, να τις σφίγγει.
Φυσικά δεν έγινε και τίποτα.. είναι μικρή λεπτομέρεια... αλλά αφού προέκυψε καλό είναι να το συζητήσουμε... Να προσθέσω ότι και εγώ στο 70% κάνω αυτό που έκανες και εσύ, γιατί η συνδεσμολογία που σου προτείνω είναι πιο πολύπλοκη και θέλει λίγο παίδεμα και το βαριέμαι.  :twisted:  :mrgreen:

Γιωργο εχω κατα νου πως ειναι οι ζωνες. Αντε ομως να περασεις ολα αυτα τα μαραφετια 2-3 γυρες x 10+ φορες....δεν παιζει :mrgreen:

Καλή συνέχεια φίλε μου...  ::salut::

Επισης :wink:

Αποσυνδεδεμένος alex78

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ....περιπλανώμενος κάπου στο Αιγαίο....
  • Βαρυ(ΠΝ)οίτηs 7
« Απάντηση #91 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 10:13:48 μμ »
Χρήστο σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όντως πολύ ρεαλιστικό το αποτέλεσμα....

καλή συνέχεια... ::salut::
βαρυ(ΠΝ)οίτης 7

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #92 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 12:08:11 πμ »
Μπραβο Χρησταρα!!
Βγηκε super!!!!
Καλη συνεχεια! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #93 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 08:02:33 πμ »
Τελειωσαν ολες οι εργασιες στο εσωτερικο. Φτιαχτηκαν οι ζωνες απο λευκοπλαστ κ στα κομματια ΡΕ οπου περνα το λευκοπλαστ 2 φορες χρησιμοποιησα απο το σετ της Hobby Design τα αντιστοιχα διοτι ειχαν μεγαλυτερο διακενο κ εκαναν τη ζωη μου πιο ευκολη :wink:

Ετσι μάλιστα :!: Και έγιναν τα νεύρα μου ...φιδές για να περάσω τα Hansaplast από τις μαμίσιες πόρπες :twisted: :twisted:

Όλα άψογα Χρηστάρα :!:

::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #94 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 04:44:38 μμ »
Χρήστο σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όντως πολύ ρεαλιστικό το αποτέλεσμα....

καλή συνέχεια... ::salut::

Μπραβο Χρησταρα!!
Βγηκε super!!!!
Καλη συνεχεια! ::salut:: ::salut::

Alex κ Βαγγελη σας ευχαριστω πολυ :wink:

Ετσι μάλιστα :!: Και έγιναν τα νεύρα μου ...φιδές για να περάσω τα Hansaplast από τις μαμίσιες πόρπες :twisted: :twisted:

Όλα άψογα Χρηστάρα :!:

Ναι δεν γινοταν αλλιως :roll:
Σ'ευχαριστω πολυ :wink:

Αποσυνδεδεμένος nakis92

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #95 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 01:51:39 μμ »
Μπράβο Χρηστάρα, του 'δωσες και κατάλαβε!!  :mrgreen:
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα και φοβερά ρεαλιστικές ζώνες! Περιμένω να δω το αμάξωμα με τις χαλκομανίες!

Ελπίζω σύντομα να παρουσιάσω τη δική μου εξέλιξη γιατί έχω μείνει αρκετά πίσω..

Καλή συνέχεια φίλε!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
« Απάντηση #96 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 08:45:51 μμ »
Καλησπέρα Χρήστο,

Πολύ όμορφη δουλειά φίλε!!! Πραγματικά του έδωσες και κατάλαβε...  :mrgreen:

Μπράβο φίλε!!!

Απόστολος  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #97 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:41:06 μμ »
Νακη κ Αποστολε σας ευχαριστω :wink:

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
« Απάντηση #98 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 11:53:36 μμ »
Καλησπερα Χρηστο , απιστευτα αληθοφανεις οι ζωνες , πολυ καλη δουλεια ,μπραβο σου !  ::salut::
Life sucks and then....you die!!!

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #99 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 02:24:25 μμ »
Γιαννη σ'ευχαριστω :wink:

Tags: