0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΥΓ. Εσείς που κάνετε τα Hasegawa, θα μαζέψετε τα υπολείμματα από το λάστιχο για τους λασπωτήρες, για να γίνουν δότες σε μια ταλαιπωρημένη 308... Please
δεν κρατιέσαι ρε μπαγάσα!!!!
Κάποιος βλέπει τα 100 κομμάτια μιας integrale, ως Παρθένα Σουηδέζα που κάνει βόλτα στα σοκάκια της Σαντορίνης ʼντε καλή αρχή Χρηστάρα...ΥΓ. Εσείς που κάνετε τα Hasegawa, θα μαζέψετε τα υπολείμματα από το λάστιχο για τους λασπωτήρες, για να γίνουν δότες σε μια ταλαιπωρημένη 308... Please
ʼντε καλό ξεκίνημα Χρηστάρα με τη φουσκωμένη σου!
Καλησπέρα Χρηστάρα,Η κούκλα σου έφτασε και είναι σωστή... Καλή κατασκευή να έχεις!!! Απόστολος
Χρηστο αγαπημενο θεμα!Καλη αρχη
Χρήστο παρά πολύ όμορφα όλα αυτά!!!! Δουλειά για σεμινάριο!! Όπως και αρκετών εδώ μέσα.......Spoiler (hover to show) Πράγμα που με κάνει να αναρωτιέμαι??? Που πας βρε καραμητσο!!!Καλή συνεχεία φιλέ!!!
Χρησταρα πολυ καλη δουλεια μεχρι στιγμης.Προβλεπω το αποτελεσμα να βγει σουπερ!!!!Καλη συνεχεια!!
Χρηστάρα, πολύ δυναμικό ξεκίνημα! Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς! Εγώ πάω με χαμηλές στροφές.. Καλή συνέχεια!
Ορεξάτος μα πάνω από όλα ικανός!Εύγε νέε μου!!Spoiler (hover to show)Λες και εγώ είμαι κανένας μπάρμπας...!
Φιλε καλησπέρα.Προχωράς καλά καιι γρήγορα!!Μου αρέσει οτι βλέπω. Έχω μια ερώτηση και μια παρατήρηση.Γιατί αστάρωσες από μέσα γκρι?τι χρώμα το ζητάει?Νομίζω οτι η εξάτμιση θέλει καλύτερο καθάρισμα γιατί φαίνονται τα σημάδια του καλουπιού.
Μπράβο Χρηστάρα,Ομορφιές βλέπω, πολλές ομορφιές!!! Καλή συνέχεια.ΥΓ. Δοκίμασε και την εφαρμογή της πίσω αεροτομής πριν συνεχίσεις. Εάν θυμάμαι καλά είχε ένα μικρό θεματάκι στο πως πάταγε, ιδιαίτερα εάν την κολλήσεις υπό γωνία.Απόστολος
Όλο και πιο οργανωμένη δουλεία, όλο και καλύτερα... Μπράβο φίλε μου...Για την εξάτμιση στο είπε και ο Γιάννης. Επίσης, δεν θυμάμαι την απόχρωση των εξατμίσεων των integrale, αλλά νομίζω ότι πρέπει να περάσεις ένα - δυο αποχρώσεις πιο σκούρες , καμένο μέταλλο κλπ, για να δείξει πιο ρεαλιστική...Καλή συνέχεια και περιμένουμε την έκπληξη
Για πειτε μου γνωμες: Στο ματι καθεται πιο ομαλα απ'οτι στην φωτο