0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είχα δηλώσει την Alpine Renault αλλά νομίζω ότι ένας καρδιακός φίλος θα την κάνει πολύ καλύτερα από μένα.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι έχουμε χάσει τα αυγά και τα καλάθια... Ο Ιταλόφιλος φτιάχνει γαλλικό, και ο γαλλόφιλος φτιάχνει γιαπωνέζικο... Ρε παιδιά σίγουρα αισθάνεστε καλά;
Σταυρο σε συγχωρουμε!!! Ωραια επιλογη ο Μητσαρας κ καλη αρχη
Καλή αρχή και καλως όρισες !!!Κώστας
Καλή αρχή φιλέ!!!!
... ετσι ετσι... να παρει μπρος το βαρύ πυροβολικό του GB ... για να έχουμε σημείο αναφοράς και εμείς οι πρωτάρηδες. Αν γίνεται με όσο step-by-step γίνεται... (το ξέρω οτι ζητάω πολλά ... άλλα βοηθάει πολύ )καλη αρχη
Καλή αρχή και από μένα, φίλε μου...
Παράθεση από: Est.1976 στις Ιουνίου 29, 2011, 01:55:05 μμΕίχα δηλώσει την Alpine Renault αλλά νομίζω ότι ένας καρδιακός φίλος θα την κάνει πολύ καλύτερα από μένα.Με έμπλεξες, άσε...
Καλή αρχή και από μένα Σταύρο. Τώρα που το ξανασκέφτομαι έχουμε χάσει τα αυγά και τα καλάθια... Ο Ιταλόφιλος φτιάχνει γαλλικό, και ο γαλλόφιλος φτιάχνει γιαπωνέζικο... Ρε παιδιά σίγουρα αισθάνεστε καλά;
Κ διχως κινητηρα!!!
καλή αρχή Σταύρο
Καλή επιτυχία και από μένα στο σεβάσμιο γέροντα της θεματολογίας! Αν και δε νομίζω να την χρειάζεσαι...
Καλή αρχή και από μένα!
αν και όπως μπορώ να διακρίνω απο τις φώτο το κίτ είναι πάρα πολύ καλό...
Εμένα δεν μου έκανε κλικ
Καλή αρχή και απροβλημάτιστη κατασκευή να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου,αν και όπως μπορώ να διακρίνω απο τις φώτο το κίτ είναι πάρα πολύ καλό...
Σταύρο καλή αρχή με τον Μητσάρα του βλάχου (βλ. Μάκινεν)... Σου έμεινε κανένας πυροσβεστήρας σε 1/24 ή τους πήρα όλους... Δες μήπως θες τίποτα να σου στείλω, να το συλλέξω τώρα που είμαι στη Καβάλα...
Κυριε Σταυρο καλη αρχη Εριξα μια κλεφτη ματια στο κιτ σου το πρωι οπου εγινε το μοντελοπαζαρι στο πορτπαγκαζ του Γιαννη
Καλή αρχή Σταύρο!!!Λίγα κομμάτια, καλή εταιρία, μάλλον θα πάει σφαίρα και χωρίς προβλήματα η κατασκευή. Απόστολος
Φίλε Σταύρο καλημέραΤο κιτακι του Μήτσου είναι πολύ καλό με αρκετή λεπτομέρεια και στα χεριά σου θα γίνει σίγουρα φοβερό.Κρίμα που δεν υπάρχει μοτέρ γιατι θα μας μάγευες πάλι.Καλή αρχή και από εμένα.καλημέραΓιάννης