Αποστολέας Θέμα: Delta HF Integrale 16v Gr.A  (Αναγνώστηκε 9991 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
Απ: Delta HF Integrale 16v Gr.A
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 04, 2011, 12:25:32 μμ »
Με συγχωρείς αλλά τι σε εμποδίζει να γυρίσεις το κόκκινο σε άσπρο παντού.
Γκρι αστάρι πάνω στο κόκκινο (Humbrol) και μετά ένα άσπρο αστάρι πάνω του (Gunze) και στο τέλος το άσπρο που θέλεις. Θα βγει άσπρο και είσαι κύριος.

Σκέψου το

::salut:: ::salut::

Σταύρο καλημέρα!!! Δεν με εμποδίζει τίποτα και αυτό ακριβώς είχα σκοπό να κάνω από την αρχή!!!
ʼπλα ο Γιάννης (jvolume) με έσωσε από το μασκαρω το αυτοκίνητο για να κάνω τα σχεδία στο αμάξωμα!! Γιάννη σε ευχαριστώ!!! :wink: ::salut::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 06, 2011, 01:12:10 πμ »
Λοιπόν επιστρέφω Δημήτριος!!! Παρακολουθώντας φωτογραφίες και αλλά τέτοια όμορφα πράγματα, διαπιστώνω όλο και πιο πολύ τις ελλείψεις που έχει το κιτ της Ιταλερη!!!! :( :(
Έτσι λοιπόν γίνεται μια φιλότιμη προσπάθεια να βγάλω ένα σωστό εσωτερικό!!! Μια ρόδα έφτιαξα καλούπι για να βγάλω ένα αντίγραφο για ρεζέρβα!!!! Ελπίζω να πετύχει το πείραμα!!!! Θα δείξει αύριο!!!
Τώρα ασχολήθηκα επίσης με το ταμπλό του αυτοκινήτου μιας και εκεί υπάρχουν ελλείψεις, από φωτογραφίες που κοιτάζω εκτός από το σιμπι υπάρχει και ένα κουτί ακόμα, που ανάθεμα με και αν ξέρω τι είναι????? Έγινε λοιπόν μια εξίσου φιλότιμη προσπάθεια να αναπαρασταθεί όπως στην πραγματικότητα........
Ήταν έτσι.....

Και με τις προσθήκες έφτασε εδώ......

Τώρα παρατηρώ ότι δεν έχει ούτε τις αναρτήσεις ,ούτε φρένα, τίποτα!!!!Μα καλά πως θα σταματάει ????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Σχόλια, προτάσεις, διαφωνίες , κρίσεις και επικρίσεις όλα δεκτά προς συζήτηση!
Θα επανερθω Δημήτριος!

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 06, 2011, 01:28:00 μμ »
Τώρα ασχολήθηκα επίσης με το ταμπλό του αυτοκινήτου μιας και εκεί υπάρχουν ελλείψεις, από φωτογραφίες που κοιτάζω εκτός από το σιμπι υπάρχει και ένα κουτί ακόμα, που ανάθεμα με και αν ξέρω τι είναι????? Έγινε λοιπόν μια εξίσου φιλότιμη προσπάθεια να αναπαρασταθεί όπως στην πραγματικότητα........

Είναι εύκολο φίλτατε να ποστάρεις αυτή τη φωτό με το κουτί?

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 06, 2011, 02:57:32 μμ »
Σταύρο δυστυχώς δεν μπορώ να κατεβάσω την φώτο από το σιτε οπότε τσεκάρω από εκεί!!
http://classicrallymodels.piczo.com/lanciadeltaupdated280906?cr=1&linkvar=000044
Σε αυτή την σελίδα η 14η  φωτογραφία!!
Να είσαι καλά!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #29 στις: Ιουλίου 06, 2011, 06:12:50 μμ »
Αυτό είναι το ηλεκτρονικό Terratrip, το βασικό εργαλείο του συνοδηγού. Μετράει μερικά και ολικά χιλιόμετρα, κάνει προσθέσεις και αφαιρέσεις χρόνων, λειτουργεί σαν alarm και χρονόμετρο, και πολά άλλα.
Semi gloss black ολόγυρα

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #30 στις: Ιουλίου 06, 2011, 06:30:00 μμ »
Δημήτρη πολύ καλή δουλειά...
Αλήθεια τι υλικό χρησιμοποίησες για τις προσθήκες και το καλώδιο?
Απλά πρόσεξε λίγο με τα references... Στο Classicsrallycars δείχνει μια deltona (μεταγενέστερη έκδοση απο αυτή που φτιάχνεις), οπότε παίζει να έχουν διαφορές.
Καλή συνέχεια  ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #31 στις: Ιουλίου 06, 2011, 11:54:53 μμ »
Σταύρο να είσαι καλά για την απάντηση, έμαθα κάτι ακόμα!!!!
Γιώργο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λογία!!!! τώρα το σιμπι και το Terratrip έγιναν απο αλουμίνιο (ταψάκι), το καλώδιο από σύρμα ανοξείδωτο 0.4 αλλά θα βάλω πιο ψηλό σύρμα 0,2 χαλκού μιας και μετρώντας το καλώδιο από το σιμπι που έχω είναι χοντρό αυτό για την κλίμακα και δείχνει χοντρό!!!!το μαραφέτι που μιλάνε από πλαστικό!
Τώρα όσο αναφορά την φωτογραφία, έχεις δίκιο αλλά και σε άλλο αυτοκίνητο που είδα είχε το Terratrip απλά δεν ήταν σκιασμένο από πάνω!!! Τώρα σαν νέος με το αυτοκίνητο θα μου επιτρέψετε αυτήν την παραφωνία μιας και το σκεπασμένο μου κάθισε πιο καλά στο μάτι!!!! Ίσως πάλη μέχρι να έρθει η ώρα να το κολλήσω να το έχω μετανιώσει και να βγάλω το σκιαδιο από πανό!! :lol: :lol: :lol:
Όσον αναφορά τον τροχό και το καλούπι η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε!!!! :lol: :lol: :lol: Μου βγήκε λίγο οβάλ!!!
όπως καταλαβαίνετε πήγε στο κουβά!!! Πάμε για αλλά λοιπόν!!!! :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Ιουλίου 07, 2011, 11:59:32 μμ »
Καλησπέρα φίλοι!!!
Ερώτηση!!!Τα καθίσματα που έχει το κιτ, τα έχω δείξει παραπάνω και είναι αυτά.......

Λοιπόν επειδή θέλω να τραβήξω τις ζώνες μεχρη πισω που δενουν στον κλωβό ασφαλείας, σκεφτόμουνα να τρίψω ώστε να εξαφανίσω εντελώς τις ζώνες και να γίνουν από την αρχή ώστε να πάω ένα βήμα παραπέρα και να τοποθετήσω ύφασμα στα καθίσματα!!!!Η ερώτηση, θα χρειαστεί να προσθέσω ύφασμα κανονικό η κάποιο άλλο υλικό για αυτήν την αναπαράσταση?
Το αλουμινόφυλλο θα είναι καλή αναπαράσταση των ζωνών για την κλίμακα? Κάποιο άλλο υλικό!!!
Σας πρήζω αλλά δεν πειράζει!!! Αδαής!!! :oops: :oops:

Spoiler (hover to show)

Θα επανερθω Δημήτριος!

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #33 στις: Ιουλίου 08, 2011, 12:12:08 πμ »
Ωραία δουλειά στο ταμπλώ  :wink:
 Τώρα σχετικά με τις ζώνες, εξαρτάται απο το αν θέλεις να φαίνονται ok in scale ή απλά να υπάρχουν και τί εννοώ, αν θέλεις απλά να υπάρχουν έστω και υποτυπώδης για τα "αδιάκριτα" βλέμματα (μέσω των "τζαμιών") τότε τις αφήνεις ώς έχουν και βάζεις τις "προεκτάσεις" τους ώς το roll cage (απο αλουμίνιο ή άλλο υλικό). Αν θέλεις όμως να είναι σαν την πραγματικότητα τότε τις "ξυρίζεις" απο τα buckets και χρησιμοποιείς aftermarket υλικά. Υπάρχουν πόρπες κλπ μεταλλικά στοιχεία απο p.e. ενώ για τις ζώνες υπάρχουν 2 λύσεις είτε σε p.e είτε (και για μένα καλύτερες) σε ύφασμα. Οι ζώνες ΔΕΝ είναι λείες αλλά έχουν ανάγλυφη υφή (λόγω ύφανσης). Μια φθηνή λύση (οχι όμως και η καλύτερη) είναι η πλαστική κορδέλα αμπαλάζ (εννοείται οτι θα την τριμάρεις να έρθει στις σωστές διαστάσεις). Είναι εκείνη η σκληρή που δεν κόβεται εύκολα και που τυλίγουν για ασφάλεια δέματα ή άλλα κουτιά.
 Καλή συνέχεια λοιπόν  :wink:

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #34 στις: Ιουλίου 08, 2011, 12:54:55 πμ »
Μια αλλη λυση ειναι το μεταξενιο λευκοπλαστ απο το φαρμακειο ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #35 στις: Ιουλίου 08, 2011, 01:00:31 πμ »
Σας ευχαριστώ και τους δυο σας!!! Chris το λευκοπλαστ για τις ζώνες? Για ύφασμα στο κάθισμα? ::oops::
Καλό ξημέρωμα σε όλους!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #36 στις: Ιουλίου 08, 2011, 01:40:05 πμ »
Chris το λευκοπλαστ για τις ζώνες? Για ύφασμα στο κάθισμα? ::oops::
Καλό ξημέρωμα σε όλους!!! ::salut::

Ναι για τις ζωνες το λευκοπλαστ!!
Τωρα για το καθισμα, υπαρχει ενα texture spray που αφηνει υφη υφασματος κ το εχει στο domino.be (περισσοτερα θα σου πει ο gtziaf που το χρησιμοποιει)

Αλλιως αλευρι :mrgreen: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,17618.100.html οπως εκανα το καθισμα της GT-ONE

::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #37 στις: Ιουλίου 09, 2011, 11:37:25 μμ »
Εδώ παρόν, συνεχίζω και βουτάω στα βαθιά μιας και τώρα δεν έχει γυρισμό!  "Έφαγα" της ζώνες από το κάθισμα!!! Επένδυσα το κάθισμα με υλικό συσκευασίας για το ύφασμα !!
Δεν ξέρω τι μπορεί να καταλάβετε από τις παρακάτω φωτογραφίες?

Αύριο θα επισκεφτώ εφημερεύον φαρμακείο για την προμήθεια μεταξένιου λευκοπλαστ μιας και στο σπίτι μονό άσπρο υπάρχει!!!!
Θα επανερθω Δημήτριος! :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
« Απάντηση #38 στις: Ιουλίου 09, 2011, 11:59:22 μμ »
Καλησπέρα,

Μπράβο Δημήτρη, παλεύεις και συ ένα ιδιαίτερο κιτ, που ζητάει έξτρα δουλειά για να δείξει. :wink: Μου αρέσει επίσης ότι χρησιμοποιείς απλά υλικά για τις βελτιώσεις!!!

Καλή συνέχεια ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #39 στις: Ιουλίου 10, 2011, 12:13:20 πμ »
Απόστολε σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!Το Παλεύω πράγματι όσο μπορώ, ελπίζω να μην με νικήσει μονό!!!! :lol: :lol:
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stingray

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Pal Fal
  • Βασίλης
« Απάντηση #40 στις: Ιουλίου 10, 2011, 09:36:54 μμ »
Είχα σκεφτεί κι εγώ το υλικό αυτό για καθίσματα, αλλά από τις δοκιμές που έκανα δεν πήγαινε παντού το χρώμα! Περιμένω
με ανυπομονησία να δω το αποτέλεσμα!
We'll roll on with our heads held high
Our conscience in the gutter
Our dreams up in the sky

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #41 στις: Ιουλίου 12, 2011, 01:11:42 πμ »
Καλησπέρα!!! Stingray (Βασίλης?! αν θυμάμαι σωστά!!) δεν ξέρω τι θα γίνει, με προβληματίζει και εμένα τι θα γίνει με το χρώμα και το βάψιμο? δεν στο κρύβω! Θα δείξει η νεκροψία, ελπίζω να στρώσει!! :( :oops:
Τώρα όσων αναφορά την πρόοδο και την εργασία πάνω στο αυτοκίνητο είναι φτωχή, μιας και η ζεστή έχει κάνει την εμφανίσει της απειλητικά στο εργαστήριο, με την  αγορά aircondition μάλλον να επιβάλλεται αν θέλω δουλεύω εδώ μέσα!!!(ʼπλα δεν είναι εφικτό οικονομικά στην παρούσα φάση οπότε, στάλα στάλα θα τα λέμε σαν τον ιδρώτα που τρέχει!!!!! :lol: :lol: :lol:)
Οι εργασίες που έγιναν σήμερα είναι στις ζώνες του καθίσματος, πιο πολύ για να δω τι μπορώ να καταφέρω.....
Τα υλικά μεταξωτό λευκοπλαστ και ανοξείδωτο σύρμα!! Ελπίζω να μπορεί να φανεί κάτι από τις φωτογραφίες......

Θα επανερθω Δημήτριος!

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 12, 2011, 01:38:22 πμ »
Καλησπέρα Δημήτρη,

Η υφή των ζωνών ασφαλείας μου αρέσει πολύ!!! Πιστεύω πως μετά το βάψιμο θα δείξουν κούκλες. :wink:

Διάβασα για τη ρεζέρβα που σε παιδεύει, και μπορώ να βοηθήσω άμεσα. Βλέπεις πριν από πολλά χρόνια είχα έρθει αντιμέτωπος με το αντίστοιχο κιτ της Protar (η πρώτη έκδοση του κιτ που φτιάχνεις είναι της Protar). Από τα πρώτα μοντέλα που είχα φτιάξει, και εάν το δει άνθρωπος θα του πέσουν τα νεφρά από τα γέλια... Εδώ και καιρό παραμένει σε μακρά αποθήκευση εντός κιβωτίου, και μπορώ με χαρά να το κανιβαλήσω για όποια ανταλλακτικά χρειαστείς.

Καλό βράδυ. ::salut::

Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 12, 2011, 09:42:06 πμ »
Είχα σκεφτεί κι εγώ το υλικό αυτό για καθίσματα, αλλά από τις δοκιμές που έκανα δεν πήγαινε παντού το χρώμα! Περιμένω
με ανυπομονησία να δω το αποτέλεσμα!

Καλησπέρα!!! Stingray (Βασίλης?! αν θυμάμαι σωστά!!) δεν ξέρω τι θα γίνει, με προβληματίζει και εμένα τι θα γίνει με το χρώμα και το βάψιμο? δεν στο κρύβω! Θα δείξει η νεκροψία, ελπίζω να στρώσει!! :( :oops:

Φίλοι μου ΤΟ υλικό για τις ζώνες είναι το ΛΕΥΚΟΠΛΑΣΤ... ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει  :wink:
Το βάψιμο του γίνεται με μαρκαδόρο ζωγραφικής, στο χρώμα που θέλεις...
Και προς θεού δεν κολλάμε τις ζώνες στο κάθισμα, πριν το βάψουμε ... Επίσης αφού κόψουμε τις λωρίδες του λευκοπλάστ, τις βάφουμε με το μαρκαδόρο και στη συνέχεια περνάμε τις πόρπες...
Για το υλικό στο κάθισμα, συγκέντρωσα από διάφορες κατασκευές μου και έφτιαξα αυτό : http://gtziaf.blogspot.com/2011/07/blog-post.html
Ελπίζω να ήταν χρήσιμα τα παραπάνω... Καλή συνέχεια  ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Stingray

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Pal Fal
  • Βασίλης
« Απάντηση #44 στις: Ιουλίου 12, 2011, 11:00:12 πμ »
Όταν το είχα δοκιμάσει εγώ το είχα βάψει κόκκινο με σπρέυ.. Ενώ η υφή δεν ήταν άσχημη, το χρώμα ή δεν πήγαινε σε όλες τις 'χαράδρες' του πλαστικού ή γυάλιζε πολύ σε κάποια σημεία.. Όπως και να έχει δεν φαινόταν πολύ καλό. Δεν ξέρω τι χρώμα θα το βάψεις εσύ, ή μήπως θα έχει καλύτερα αποτελέσματα ο αερογράφος, αλλά οπωσδήποτε περιμένω να δω τι θα γίνει!
We'll roll on with our heads held high
Our conscience in the gutter
Our dreams up in the sky

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #45 στις: Ιουλίου 13, 2011, 11:09:23 μμ »
Καλησπέρα! Μέτα από μια πολύ άσχημη νύχτα με τα ματιά πρησμενα από την ηλεκτροκολληση (δεν θα βάλω μυαλό ποτέ πια!!!) Σήμερα πάλι εδώ!!!!
Απόστολε με δελεάζεις πολύ άσχημα με την ιδέα σου!!! ʼπλα δεν είμαι και τόσο σίγουρος, μήπως και κανιβαλιζοντας το, το μετανιώσεις βλέποντας ένα αποτέλεσμα που θα σου πέσουν τα νεφρά εκ νεου από τα γέλια!!!! :lol: :lol:
Γιώργο πράγματι εξαιρετικό το λευκοπλαστ για την απόδοση των ζωνών, όπως και το λινκ μετά περαιτέρω να είσαι καλά!!!!Τις ζώνες δεν τις κόλλησα στο κάθισμα απλά τοποθετήθηκαν πρόχειρα για την φωτογραφία!!!Να βλέπουμε και που βρισκόμαστε βρε παιδί μου!!! Τώρα αν δεν με ικανοποιήσει το δικό μου κάθισμα θα βάλω χέρι στο αλεύρι!!!! (ξεροκέφαλος όπως θα κατάλαβες). Οι μαρκαδόροι που ζωγραφίζει οι κόρη μου κάνουνε? είχα σκοπό να τα ψεκάσω με τον αερογραφο η να βάψω με μαρκαδόρο λαδομπογιάς!!! :?
Βασίλη μαζί θα είμαστε στην αναμονή του αποτελέσματος!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια, και την βοήθεια σας!!!
Θα επανερθω Δημήτριος! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #46 στις: Ιουλίου 14, 2011, 11:35:37 μμ »
Καλησπέρα, προχωρώντας όσο είναι δυνατόν στην κατασκευή, γιατί  πάω ένα βήμα εμπρός, δυο πίσω!!!! Προσπαθώντας λοιπόν να βελτιώσω των κλωβό ασφαλείας ο όποίος είναι λειψός και αυτός, με τις προσθήκες που πρέπει!!! Συνειδητοποιώ ότι δεν χωράνε τα καθίσματα!!! Βγάζω λοιπόν την προσθήκη που έγινε, βάζω τα καθίσματα και το αμάξωμα.......

Ερωτώ λοιπόν τα καθίσματα δεν είναι πολύ πίσω!? :evil: :roll: :?
Μάλλον θα τα τραβήξω πιο μπροστά!!!
Spoiler (hover to show)
Θα επανερθω Δημήτριος! :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος paparadiation

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Νικαια
« Απάντηση #47 στις: Ιουλίου 15, 2011, 01:38:05 πμ »
Γεια σου συνονοματε!

Βρηκα αυτη τη φωτογραφια, μπορει να την εχεις δει ηδη

http://www.supercars.net/Pics?viewPic=y&source=gal&uID=98684&gID=287&pgID=8&pID=8516&first=true

Ο οδηγος φαινεται να καθεται αρκετα κοντα στο τιμονι. Του συνοδηγου το καθισμα ψιλοφαινεται να ειναι πιο πισω. Γενικα τους συνοδηγους κατα καιρους τους μεταφερανε μπρος-πισω (μαλλον για να βελτιωσουν την κατανομη βαρους).

Καλο κουραγιο στη μαχη που δινεις!

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #48 στις: Ιουλίου 15, 2011, 09:42:12 πμ »
Απ' οσο ξέρω το κάθισμα του οδηγού δεν έχει κάποια "ειδική θέση" μιας και τοποθετείται ανάλογα του ύψους του οδηγού (πόδια/πεντάλ - χέρια/τιμόνι). Αντίθετα η θέση του συνοδηγού ειναι πάντα πιο πίσω (κεντράρισμα βάρους) και πιο χαμηλά (χαμήλωμα κέντρου βάρους + ο συνοδηγός δεν βλέπει το δρόμο αλλά τον "διαβάζει" απο τις σημειώσεις του).

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #49 στις: Ιουλίου 15, 2011, 03:56:42 μμ »
Δημήτρη (paparadiation) να είσαι καλά για την φωτογραφία, η αλήθεια είναι ότι δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου!!!! Πράγματι ο συνοδηγός είναι πιο πίσω και όπως αναφέρει και ο Παναγιώτης (Raw_Shooter) φαίνεται να είναι και πιο χαμηλά!!!! ʼλλα και πάλι δεν είναι τόσο πίσω τα καθίσματα, οπότε κόπηκαν οι βάσεις, και στοκαρίστηκε το σασί μιας και ο τροχός έκοψε κάτι παραπάνω από αυτό που έπρεπε, και θα τραβηχτούν πιο μπροστά για να έχω και πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα!?!? :?
Θα δείξει η συνέχεια!!!
Σας ευχαριστώ και τους δυο!!!
Θα επανερθω Δημήτριος! ::salut::

Tags: