Το νέο μου project που βρίσκεται στον πάγκο είναι αυτό το Mitchell.

Το συγκεκριμένο Mitchell άνηκε στην 83rd BS, 12th BG, της USAAF και έδρασε στην Βόρειο Αφρική, το 1942.
Λίγο πριν ξεκινήσω την κατασκευή τράβηξα μία αναμνηστική φωτογραφία με ότι θα χρησιμοποιήσω:

Απο αυτά απουσιάζουν τελικά οι κινητήρες, μιας και έκανα το λάθος και αντί να αγοράσω δύο R2600 που φόραγαν τα Β-25, αγόρασα δύο R2800. Πέρα από αυτά, θα χρησιμοποιήσω το σετ με τα 50άρια της Aires, καθώς και τα φώτα της Eduard για τα φώτα προσγείωσης, διάφορα μήκη πλαστικού, καλώδια και αρκετά ακόμα!
Ενα πρόβλημα του κιτ είναι ότι σουζάρει πολύ εύκολα, έτσι λοιπόν (αφού την είχα πατήσει με το προηγούμενο μου Mitchell), πρόσθεσα στα ατρακτίδια των κινητήρων αρκετό βάρος το οποίο είναι σκάγια κολλημένα με ΖΑΡ.

Επίσης, αφού έτριψα την ένωση για να ομαλοποιηθεί ένα μικρό σκαλοπάτι, χάραξα ξανά τις θυρίδες, ενώ πρόσθεσα από χαλκοσωλήνα στο πίσω μέρος των ατρακτιδίων τα δύο air-vents των δεξαμενών καυσίμου.

Στο πιλοτήριο τώρα, έτριψα τα καθίσματα γιατί ήταν αρκετά χοντρά και εκτός κλίμακας, ενώ κατασκεύασα από μήκος πλαστικού τρεις μοχλούς, καθώς και τις διαδρομές τους. Επίσης, το κιτ το είχα αγοράσει σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, επειδή δεν είχε διαφανή τμήματα. Στα διαφανή μέρη, συμπεριλαμβάνεται και ο πίνακας οργάνων, τον οποίο κατασκεύασα από φύλλο πλαστικού. Τα όργανα θα προστεθούν στη συνέχεια όταν έρθει το σετ της Eduard το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και αρκετές ακόμα λεπτομέριες για το εσωτερικό.

Μιας και θα αργήσει να κλείσει η άτρακτος ακόμα, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα elevators του αεροσκάφους, κόβοντάς τα από το οριζόντιο τμήμα, με την σκέψη να τοποθετηθούν υπό κλίση. Το χείλος προσβολής των elevators κλείστηκε με μήκος πλαστικού και στη συνέχεια θα στοκαριστεί και θα τριφτεί.

Τέλος, ξεκίνησα και την αντικατάσταση των πολυβόλων:

Αυτά για την ώρα! Περισσότερα σε λίγες μέρες, ακούω προτάσεις, ιδέες και σχόλια!!

Υ.Γ. Οποιος έχει R2600 τον θέλω!