Μπα το γύρισες και εσύ τώρα
:

Πολύ όμορφο γίνεται.
Ωχ ωχ... λές να "ξυπνάει" ο αεροπλανάς που είχα καταχωνιάσει μέσα μου τόσα χρόνια

:

Ευχαριστώ πολύ Λεοπάρδαλε

ΦΟΒΕΡΟ βαψιμο φιλε 
Ποσο χρονο σου πηρε το μοντελο μεχρι αυτο το σταδιο και πως εκανες το mottle στα πλαγια της ατρακτου
:
Καλη συνεχεια με τα σηματα

Δε το λές και φοβερό, πάντως ευχαριστώ πολύ Μαφιόζε, νά 'σαι καλά

Συνολικός καθαρός χρόνος κατασκευής (συν το γυαλιστερό βερνίκι που πλέον του έχω ρίξει) έως εδώ, γύρω στις 5 ώρες σε διάστημα 4 ημερών. Αν εννοείς τον τρόπο (για το mottle), ελεύθερο χέρι.
Κουκλι, με βαζει σε σκεψεις να κανω το ιδιο με το πρωτο μου μοντελο. (Matchbox εννοειται). 
Ευχαριστώ πολύ jkbsprint

Μη το σκέπτεσαι... να το ξαναφτιάξεις το πρώτο σου μοντέλο

Εγώ το πρώτο-πρώτο μου (Matchbox εννοείται), δε το έχω φτιάξει ακόμα (παρόλο που το έχω ξανααγοράσει πρόσφατα)

Μπράβο Μάνο! Μπαίνεις στο σωστό δρόμο! Αν και το mottle ήθελε περισσότερο overspray, είναι αρκετά κοφτό. Πάντως το υπόλοιπο βάψιμο είναι μια χαρά!
Ευχαριστώ πολύ Alex

Δε μπαίνω σε κανένα δρόμο... αποκλίνουσα συμπεριφορά το λένε οι ψυχολόγοι... θα το ξεπεράσω

Έχεις απόλυτο δίκιο για το mottle, το ξέρω, αλλά το έχω ήδη βερνικώσει οπότε δεν παίζει να το αλλάξω τώρα. ʼλλωστε το συγκεκριμένο μοντέλο, είναι κάτα κάποιο τρόπο, ένα case study στο freehand για μένα

Πολυ καλο φινιρισμα και καθαρη κατασκευη. Μονη παρατηρηση οι βουλες. Μην προσπαθεις να τις κανεις μια-μια. Κρατα τον αερογραφο σε συνεχη κινηση απλα σε καπια σημεια να το κρατας λιγο παραπανω
Σε καθε περιπτωση ομως μου αρεσει γιατι...γιατι να το κρυψομεν αλωστε,ειναι Matchbox!
Ευχαριστώ πολύ Μήτσο, για τα καλά σου λόγια

Και να σκεφτείς πως είχε overspray (από σπόντα βέβαια

), ειδικά το RLM74 και το διόρθωσα εκ των υστέρων με RLM76

Η τεχνική που μου προτείνεις ακούγεται πολύ καλή, αλλά είναι "πολλή", για την αυτοπεποίθηση που διαθέτω σε freehand

Θα τη δοκιμάσω πάντως, σε πειραματόζωο

ΜΦΧ