Αποστολέας Θέμα: Ερωτηση για Academy Bismarck & Graf Spee στην 1/350  (Αναγνώστηκε 1724 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

jkbsprint

• Επισκέπτης
Ερωτηση για Academy Bismarck & Graf Spee στην 1/350
« στις: Ιουνίου 09, 2011, 07:58:26 μμ »
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει αποψη η εχει φτιαξει στην 1/350 τα κιτ της Academy του Bismarck η του Graf Spee. Εψαξα αλλα δεν εχω βρει κατι το ιδιαιτερο. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
Απ: Ερωτηση για Academy 1/350
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 09, 2011, 08:24:33 μμ »
φιλε μου εχω το Graf Spee και μπορω να σου πω οτι στεκεται πολυ καλα.Ακομα και χωρις βελτιωτικα μπορεις να κανεις ενα καλο μοντελο.Το μονο που μπορει να χρειαστει αλλαγη(οχι απαραιτητα) ειναι τα ιστια του πλοιου
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

jkbsprint

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 09, 2011, 08:33:44 μμ »
Ευχαριστω, και εμενα μου αρεσε σε φωτο που το ειδα αλλα ειπα να ρωτησω και καποιον που να το εχει φτιαξει η το εχει δει ''ζωντανα''.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 18, 2011, 04:49:30 πμ »
Το Βίσμαρκ θέλει πολλή δουλειά για να γίνει ένα σωστό Βίσμαρκ. αν όμως θες να πάρεις και να φτιάξεις κάτι μεγάλο είναι αξιοπρεπές κιτ σε εφαρμογή αλλά μέχρι εκεί...

Το Γκραφ Σπε είναι πολύ καλό...

jkbsprint

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 18, 2011, 10:06:26 μμ »
Μου τα εστειλε ο αδερφος μου απο Κορεα και τα δυο.  8) Το Σπεε καλο οκ, το αλλο εχει δηλαδη θεματα ακριβειας? Απο οτι καταλαβα απο συναρμογη παει καλα, αλλα δεν ειναι Βισμαρκ? (Τους βγηκε κατι αλλο? ).  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 20, 2011, 05:16:57 πμ »
Ψιλοδιορθώσεις θέλει, αλλά επειδή το θέμα είναι κορεσμένο και οι ειδικοί (με και χωρίς εισαγωγικά το "ειδικοί') πολλοί απλά για να είναι ακριβές πρέπει να ρίξεις βελτιωτικά, με κορωνίδα των βελτιωτικών το σούπερ σετ της Lionroar...

Αν το φτιάξεις χωρίς πολλά πολλά θα έχεις ένα εντυπωσιακό μοντέλο που θα είναι αρκετά κοντά στο Βίσμαρκ....  ::salut::

jkbsprint

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 20, 2011, 03:28:20 μμ »
Α μαλιστα. Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Απο το κουτι παρακαλω.......οχι αλλα φωτοετσια λεμε.....καλη φαση για υπερλεπτομερεια αλλα σπαστικα, ειδικα στον ογκο ενος σετ οπως της Lionroar.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ore

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 01, 2011, 05:11:27 μμ »
καλησπέρα,

Πάντως εδω http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=5531 λεει οτι το συγκεκριμένο σετ ειναι κατασκευασμένο για revel και οτι σε ποσοστό 95% κάνει και για tamiya. Για academy δεν αναφέρει τίποτα (βέβαια κάποιοι μέσα σε ξένα φόρουμς λένε οτι το κιτ της academy είναι κόπια εκείνου της tamiya).

Υ.Γ. Μου έκαναν δωράκι ενα academy bismarck σήμερα και έχω αμολυθεί στο νετ να βρω πληροφορίες :lol: :lol: :D :D

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 01, 2011, 10:11:37 μμ »
Το Bismarck της Academy έχει πολλά διαστατικά λάθη. Και αρκετές παραβλέψεις...

Το κιτ της Ρέβελ είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί και μπορεί να γίνει πολύ υψηλού επιπέδου κατασκευή μόνο με ένα σετ ρέλια και τίποτε άλλο.

Το σετ της Lioroar απευθύνεται σε πεπειραμένους μοντελιστές, για να μην πω masters...

Τα πάντα για τα Γερμανικά Θωρηκτά: http://www.kbismarck.com/

Δείτε και το φόρουμ τους, είναι απίστευτο...

Tags: