Μετα απο καιρο αποφασισα να ποσταρω ενα απο τα προσφατως τελειωμενα μου,το οποιο φτιαχθηκε για να συμμετασχει σε ενα ΑΚΑΜΑΤ-PIG Group-Build
Το κιτ ειναι της Καραμουζας ,εχει αρκετα καλη λεπτομερεια και πολυ καλη εφαρμογη σε επιπεδα ΤΑΜΙΥΑ,αφου ολοκληρωθη η συναρμολογηση του στην γνωστη υπογα,και με την βοηθεια στην συναρμολογηση απο τον ΦΟΥ και τον ΜΑΣΤΟΡΑ(

),
καθως και ιστορικα στοιχεια απο τον Dimitris 72
-Τι ειναι αυτο Abrahms ? ,οχι ε ,ολα τα συχρονα ιδια μου φαινοντε σαν κουτια με πυροβολο και ερπυστριες !!!!
Αφου αφεθηκε στην ακρη να σιτεψει καμποσους μηνες ,ηρθε η ωρα να ολοκληρωθει ,αφου βαφτηκε με το Dark Green της ΤΑΜΙΥΑ μετα περαστηκε απο αποσταση το ΝΑΤΟ Green ,αφου ακολουθησαν τα γνωστα Future -φιλτρα wash με λαδια MIG,αφου περαστηκε ματ Βερνικι της Xtracrylix,το μοντελο σκονιστηκε με σκονες CMK και MIG ,και τελος αφου περαστηκε με ματ βερνικι της Xtracrylix,περαστηκε με τον αερογραφο για σκονισμα ενα συννεφο με Buff ,το οποιο μαλλον δεν μου εδωσε το αποτελεσμα που ηθελα βαση καποιων φωτογραφιων
Α μην ξεχασω σαν παπατζας που πρεπει να διατηρησω την φημη μου ,εβαλα καθρεφτες της Echelon,καθως ενα βαρελακι και ενα μουσαμα που προηλθε απο πρασινη πλαστικη τσαντα!!!
Aπολαύστε Υπεύθυνα!!!