Αποστολέας Θέμα: LANCIA STRATOS ITALERI 1/24  (Αναγνώστηκε 2632 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
LANCIA STRATOS ITALERI 1/24
« στις: Ιουνίου 05, 2011, 05:34:34 μμ »

Ευχαριστω για το χρονο σας ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
Απ: LANCIA STRATOS ITALERI 1/24
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 07, 2011, 12:40:52 μμ »
Με το κίνδυνο να γίνω γραφικός, η καλύτερη ...πισωκούνα μετά την Alpine και πριν την εμφάνιση των τεράτων του Gr. B, στην ομάδα των αυτοκινήτων που σχεδιάστηκαν και κατασκευαύστηκαν με το μυαλό στους αγώνες και ΜΟΝΟΝ :!: :!: :!:
Με το κίνδυνο να γίνω γραφικός, o ανατριχιαστικότερος ήχος ever στα ελληνικά βουνά και λαγκάδια στην απόλυτη σιωπή νυκτερινής Ε.Δ. Ακρόπολις.
Ισως είμαι από τους τελευταίους που κρατούν στη μνήμη τους αυτή τη θεσπέσια παρουσία. Ξεσήκωνε όλη την φίλαθλη Ελλάδα να πάει να τη δει στο Τατόι (όσοι δεν την πρόλαβαν στον κυρίως αγώνα :!:).

Ίσως να ήθελα να τη δω έτσι:

http://www.micksmodelling.michaellomax.co.uk/gallpages/gallery_lancia_stratos_afrc.html

Δεν πειράζει όμως. Το κιτ Ευάγγελε το πέτυχες super. Πολύ καθαρό αλλά που αναδεικνύει τη τέλεια δουλειά που κάνεις. Master στο βάψιμο και τις χαλκομανίες.Το έχεις βρε παιδί μου ::salut:: ::salut::

Σε παρακαλώ όχι άλλα threads με τέτοια αριστουργήματα μιας άλλης εποχής. Θα αρχίσω να γράφω κατεβατά όπως έκανα στη Beta Montecarlo του Γιώργου.

Α, ξέχασα ο Loeb τρέχει με DS3 φέτος. Έχει και ν ηλεκτρονικά βοηθήματα για να νικήσει σε έναν αγώνα που είναι sprint και όχι rallye, και ξεκούραση κάθε 2 με 3 είδικές.
Οι συγκρίσεις δικές σας.

Σταύρος

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 07, 2011, 01:04:12 μμ »
Φίλε Βαγγέλη που τα είχες κρυμμένα αυτά?

Μου αρέσει και η Ιταλική σου "πλευρά"
Το΄χεις όπως λέει και ο Σταύρος. ::salut:: ::salut::

Σε παρακαλώ όχι άλλα threads με τέτοια αριστουργήματα μιας άλλης εποχής. Θα αρχίσω να γράφω κατεβατά όπως έκανα στη Beta Montecarlo του Γιώργου.

ʼντε ντε!!Ριχτα να μαθαίνουμε οι νεώτεροι!!

Αποσυνδεδεμένος Soul Slayer

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 07, 2011, 07:19:59 μμ »
Απίστευτα όμορφη δουλειά με τις χαλκομανίες να είναι τέλεια εναρμονισμένες!Συγχαρητήρια! Όσο για τον κύριο Σταύρο να τον ενημερώσω ότι δε γίνεται καθόλου γραφικός,μακάρι να έβλεπαν και τα δικά μου μάτια αυτά που είδε....Αν συνεχίσει τις περιγραφές με βλέπω να ξεκινάω την αγωνιστική Renault Alpine,έτσι σαν παραγγελιά... :P K πάλι μπράβο!

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 07, 2011, 07:27:59 μμ »
... με βλέπω να ξεκινάω την αγωνιστική Renault Alpine,έτσι σαν παραγγελιά... :P K πάλι μπράβο!

Τι το λες και δεν το κάνεις. Και από βιβλιογραφία να φάνε και οι κότες :lol:

Αποσυνδεδεμένος Soul Slayer

• Scale 1/72
  • *
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 07, 2011, 07:37:46 μμ »
Μείνετε συντονισμένος γιατί θα ακολουθήσει Renault Alpine σε εκτενές wip όπου και θα χρειαστώ τη βοήθειά σας! ::sorry:: Βαγγέλη για το  ::spam_emoticon::
 ::offtopic::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 08, 2011, 02:21:40 πμ »
 :arrow: Παιδια σας ευχαριστω  ::thanks_smilie::

:arrow: Σταυρο εχω παθει πλακα με τη λασπωμενη Stratos!!! Ο τυπος εχει κανει φοβερη δουλεια,σαν φωτο της πραγματικης ειναι!
Εγω η μοναδικη φορα που ειδα και ακουσα Stratos απο κοντα ηταν στο πρωτο ασφαλτινο rallye ΕΛΠΑ που ειχε γινει στην Πατρα.Ετρεχε στα Ιστορικα,τη φερνω στο μυαλο μου πολλες φορες...
Στο εχω ξαναπει,μερικες φορες θα ηθελα να ημουν δεκα χρονια μεγαλυτερος...
Οσο για το αλλο θεμα,τι να μας πει και ο Loeb, τρεχει μονος του και παιρνει πρωταθληματα.Αυτο ελειπε,να τα'χανε κιολας.
Αυτο γιατι το λεω,πιστευω οτι εκτος των αλλων που λες, ενα μεγαλο προβλημα που υπαρχει τα τελευταια χρονια ειναι οτι δεν υπαρχουν στο wrc πρωτοκλασατοι οδηγοι,εκτος απο δυο τρεις εξαιρεσεις.Τι να παω να δω?τον Ken Block???? :evil:
Βεβαια,επειδη το μικροβιο των αγωνων δεν φευγει με τιποτε,παλι τα βουνα θα παρουμε και φετος να φαμε λιγο σκονη! ::danseuse:: ::danseuse::

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 08, 2011, 02:43:06 πμ »

Σταυρο εχω παθει πλακα με τη λασπωμενη Stratos!!! Ο τυπος εχει κανει φοβερη δουλεια,σαν φωτο της πραγματικης ειναι!

Βαγγέλη μην τσιμπάς... Απλά το τυπάκι σίγουρα είδε τη δική σου Stratos, έπαθε κάτι, και πλάκωσε τη δική του στις λάσπες για καλύψει το μίζερο φινίρισμα της δικιάς του Stratos...  :twisted:

Εγώ ψηφίζω Βαγγέλη, και μάλιστα δαγκωτό!!!  :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 08, 2011, 02:53:05 πμ »

Σταυρο εχω παθει πλακα με τη λασπωμενη Stratos!!! Ο τυπος εχει κανει φοβερη δουλεια,σαν φωτο της πραγματικης ειναι!

Βαγγέλη μην τσιμπάς... Απλά το τυπάκι σίγουρα είδε τη δική σου Stratos, έπαθε κάτι, και πλάκωσε τη δική του στις λάσπες για καλύψει το μίζερο φινίρισμα της δικιάς του Stratos...  :twisted:

Εγώ ψηφίζω Βαγγέλη, και μάλιστα δαγκωτό!!!  :mrgreen:

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Να'σαι καλα ρε φιλε! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 08, 2011, 10:49:16 πμ »
Βαγγέλη στα είχα πει και όταν την είχες πρωτό-παρουσιάσει. Έχει κάνεις φοβερή δουλειά...
Επειδή πήρα το κιτ (για να δανειστώ κάποια κομμάτια για την 308 μου) και είδα για τι χρέπι πρόκειται, πραγματικά σε θαυμάζω...

ΥΓ. Φοβερές εποχές αλλά και απίστευτο άκουσμα η Stratos. Μοναδική ακουστική εμπειρία στη super ειδική του Ακρόπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο...
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 09, 2011, 01:42:25 πμ »
Γιωργο σ'ευχαριστω.
Η αληθεια ειναι οτι το κιτ ειναι για κλωτσιες και εχει πολλες ανακριβιες.
Εδω εχει ασφαλτινα ελαστικα στο Σαφαρι :mrgreen:
Καποια στιγμη θελω να παρω μια hasegawa να φτιαξω.
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kondorgr

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 13, 2013, 11:21:39 πμ »
για τον est1976. η lancia stratos ξεσηκωνε με τον ηχο της γιατι πισω χλιμιντριζαν κατι ferraro-αλογατα. η καρδια της ειναι ferrari

Tags: