Γιωργο, δεν σου ειπα οτι ειναι λαθος η στανταρ θυριδα του διοικητη. Γιαυτο το εβαλα σε παρενθεση

.
Νασαι σιγουρος οτι εχω αρκετες φωτο απο τετοιους πυργους. Οι πυργοι που προανεφερα στην Ιταλια κυριως ειχαν και ενίσχυση 40 mm στην οροφη για εξτρα προστασια απο αεροπλανα. Ειχαν χρονο για αυτα τοτε.
Στο Βερολινο, βαλαν οτι ειχαν, και σε μερικες περιπτωσεις θαψανε και αρματα ολοκληρα Pz IV γιατι δεν υπηρχε διαθεσιμο κατι αλλο.
Τωρα στις φωτο σου οπως τις βλεπω μια το λες μετα απο παρατηρηση [ θελεις περισσοτερο φως

] κατι φαινεται, αν και με την φωτο που εχεις ποσταρει εσυ απο αληθινο φαινεται οτι δεν εχει καμμια ομοιοτητα. Το να το φερεις ισα τον πυργο με το καλτεριμι στην πραγματικοτητα δεν γινοταν γιατι η κατασκευη αυτη ηταν μεγαλη και ξυλωνοταν και σκαβοταν μεγαλο κομματι γυρω γυρω. Σιγα μετα να μην καθοταν μετα να ξαναπερνουσαν τις πετρες. Που δεν θα καθοταν μια και απο κατω ειχε τσιμεντο και οχι χωμα να φυτευτουν.
Η αλλη φωτο ειναι μεταπολεμικη και τοποθετησαν απλα τον πυργο εκει [ σαν ενθυμιο ? ]
Αν θελεις και χωρις παρεξηγηση,μια και ο γραπτος λογος ειναι δυσκολος, το να ποσταρεις φωτο και να τις αναλυουμε ειναι το μονο ευκολο. Και εγω εχω αυτες τις φωτο [ οπως και πολλες αλλες ] αλλα δεν ποσταρα καμμια φωτο για να σου πω ε, ετσι ηταν.
Και παλι γνωμη μου ειναι οτι θελει λιγο ψαξιμο και μελετη ακομη για πιο ρεαλιστικα αποτελεσματα κατι που πιστευω ολοι θελουμε ειτε το παραδεχωνται καποιοι ειτε οχι και δηλωνουν καλλιτεχνες για να γλυτωσουν κριτικη. [ εσυ δεν συμπεριλαμβανεσαι

]