0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πολύ καλό το τελικό αποτέλεσμα, οπότε συγχωρήσε για την έλλειψη φωτογραφιών από την κατασκευή μόνη μικρή παρατήρηση, σε σχέση με το πολύ καλό επίπεδο των μοντέλων σου τα φωτοχαραγμένα συρματόσχοινα είναι λίγο σαν να "κλέβεις", ( αν και από τις φωτό φαίνονται ΟΚ )
Πολύ όμορφη δουλειά, μπράβο!Έχω κι εγώ ένα στο stock, με μπρίζωσες άσχημα τώρα!
Ελπίζοντας να μην ενοχλώ για την παρέμβαση και να πω ότι το μοντέλο είναι πράγματι πολύ όμορφο και οι φωτογραφίες που το ζωντανεύουν εξίσου όμορφες. Μπράβο.Στις ερωτήσεις να πω ότι το Κι-10 ήταν καθαρά Ιαπωνικό μοντέλο σχεδιασμένο από τον Takeo Doi από τους πιο σημαντικούς Ιάπωνες σχεδιαστές αεροπλάνων. Δούλευε με την Kawasaki και άλλοι τύποι που σχεδίασε ήταν τα Kawasaki Ki-45 "Toryu", Ki-48 (Lily) και τα Ki-61 "Hien", Ki-100. Το Κι-10 ήταν μάχιμο στις αρχές του Σινο-Ιαπωνικού πολέμου και στο Νομόνχαν στις επικές αερομαχίες ενάντια των Σοβιετικών Polikarpov Ι-15. Όταν εμφανίστηκαν τα ταχύτερα Ι-16 τα Κι-10 αποσύρθηκαν σιγά σιγά και αντικαταστάθηκαν από τα Κι-27 Nate. Στη συνέχεια τους ανατέθηκε ρόλος εκπαιδευτικού. Η αεροπορία του Μαντσουκουό είχε γύρω στα 3-4 και ήταν η μοναδική "μη-Ιαπωνική" αεροπορία που τα πέταξε.
Παρα πολύ όμορφο και ειδικά το βάψιμο αληθοφανές! Αξίζει ίσως στο μέλλον και μια φιγούρα διπλα του. Νομίζω, το μοντέλο προσφέρει φιγούρες και δοχεία καυσιμου;