0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η δική μου συμμετοχή θα είναι μάλλον ένα Μ113 και μπορεί και ένα ακόμη κιτ.Νεώτερα προσεχώς.
Και η δική μου συμμετοχή! Αν θα τελειώσει δεν ξέρω αλλα η αρχή θα γίνει! (Image removed from quote.)
Παράθεση από: leopard στις Μαΐου 25, 2011, 08:28:13 πμΗ δική μου συμμετοχή θα είναι μάλλον ένα Μ113 και μπορεί και ένα ακόμη κιτ.Νεώτερα προσεχώς.Μ113; Οχι ρε παιδιά! Αυτό και αν είναι έκπληξη
Πολύ ωραία τα banner. Αλλά επειδή είμαι άσχετος πως τα φοράμε :
Εγώ θα λάβω μέρος με αυτό:(Image removed from quote.)Το UH-1D Iroquis, βαμμένο στα χρώματα της 116ης Assault Helicopter Company, όπως ήταν στο Vietnam το 1971.
Εγω λεω να κάνω αυτό [imgt]http://s2.postimage.org/1t33yelr8/F4_B_esci.jpg[/imgt]
Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Μαΐου 24, 2011, 09:48:00 μμΕγώ θα λάβω μέρος με αυτό:(Image removed from quote.)Το UH-1D Iroquis, βαμμένο στα χρώματα της 116ης Assault Helicopter Company, όπως ήταν στο Vietnam το 1971.Μην τοποθετήσεις τις συρώμενες πόρτες της εταιρίας, είναι λάθος οι διαστάσεις των παραθύρων (και αυτό χαλάει όλη την καλή δουλειά), εκτός αν "ξοδευτείς" για βελτιωτικό. Αν ναι, πές μου...Ρώτα τον mmaker αν εχει πόρτες που είχε κάνει αντιγραφή απο δικό μου βελτιωτικό οταν πρωτομπήκα στο club.
Παράθεση από: nikosmeta στις Μαΐου 25, 2011, 08:18:05 πμΠολύ ωραία τα banner. Αλλά επειδή είμαι άσχετος πως τα φοράμε : κάνε αντιγραφή το λίνκ του μπάνερ που θες να βάλεις και μετά πήγαινε στις ρυθμίσεις του προφίλ σου και βάλτο στην υπογραφή σου
Να ρωτήσω τους δερβέναγες, αν το F-8 μπορεί να συμμετάσχει? Φαντάζομαι πως ναι αφού άβαφο είναι και σήματα era 1968 oriskany θα έχει.
Παράθεση από: Lman στις Μαΐου 25, 2011, 10:14:50 πμΠαράθεση από: nikosmeta στις Μαΐου 25, 2011, 08:18:05 πμΠολύ ωραία τα banner. Αλλά επειδή είμαι άσχετος πως τα φοράμε : κάνε αντιγραφή το λίνκ του μπάνερ που θες να βάλεις και μετά πήγαινε στις ρυθμίσεις του προφίλ σου και βάλτο στην υπογραφή σου Το έκανα αλλά δεν πιάνει
Πολύ ωραίο θέμα! Ο πόλεμος του Βιετνάμ είναι το θέμα που ασχολούμαι «αεροπορικώς». Συμμετέχω και εγώ λοιπόν με τα ακόλουθα μοντέλα μιας και βρίσκομαι σε πολύ «παραγωγική» φάση!
εγω σαν αεροπλανας δηλωνω για αρχη (αφου εχουμε πολυ καιρο μπροστα μας) ενα Β-52D 1/72 τις revell και στα υποψη ενα F-8 1/48 και ενα F-4J 1/48 HASEGAWA