0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καιρός ήταν και για μένα να σας κάνω το τραπέζι για τον πρόσφατο γάμο μου!Στους Ν. Επιβάτες στην εκλεκτή ψαροταβέρνα του Αντώνη ( το σημείο είναι πανεύκολο με λιχουδιές ακαταμάχητες ) κατα τις 18:00 , 19:00 ? Προτείνετε ώρα και άτομα για να κλείσω !Όλοι ευπρόσδεκτοι!
Να ζήσετε και να είστε ευτυχισμένοι!!!Πες πως μας κέρασες...
Παράθεση από: CNCman στις Μαΐου 24, 2011, 01:03:50 μμΚαιρός ήταν και για μένα να σας κάνω το τραπέζι για τον πρόσφατο γάμο μου!Στους Ν. Επιβάτες στην εκλεκτή ψαροταβέρνα του Αντώνη ( το σημείο είναι πανεύκολο με λιχουδιές ακαταμάχητες ) κατα τις 18:00 , 19:00 ? Προτείνετε ώρα και άτομα για να κλείσω !Όλοι ευπρόσδεκτοι! Να ζήσετε Βασίλη και καλούς απογόνους!! (να πούμε ότι η νύφη είναι και όμορφη! )....για ποιά μέρα μιλάς;
28/5 ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ
Να ζήσετε φίλε και καλούς απογόνους. Εγώ θα καθίσω στο ίδιο τραπέζι με τον Getsa......... Spoiler (hover to show)Πάντως πιστεύω πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει συνάντηση Θεσσαλονίκης χωρίς γκρίνια για το που θα γίνει........
ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ και καλούς απογόνους (από σκρατσιές ξέρεις εσύ... ). Αλλά βρε παιδί μου έτσι δεν έχει νόημα, άντε "το Σάββατο 28/5 εκεί" όλοι καλεσμένοι, χωρίς πρώτα να γίνει μια ψηφοφορία για την μέρα, μετά μια δεύτερη για την ώρα και τέλος μαι τρίτη για το μέρος.... δεν λέει... δε λέει.... Όσο για το αν παραβρεθώ δεν ξέρω, πάντως θα το παλέψω όσο δεν πάει για να έρθω.
Βασίλη να ζήσετε! Φυσικά και εγώ παρών (μια και μου το έχεις πει και νωρίτερα, οπότε μπορώ να ...προγραμματιστώ!)
Βασίλη μου να ζήσετε, πάντα ευτυχισμένη και γρήγορα cncακια, λόγο κάποιον σοβαρών θεμάτων δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να έρθουμε, άλλα σου υπόσχομαι να το παλέψω
ΦΙΛΕ BILL μια βοηθεια ΧΑΡΤΗΣ http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=el&geocode=&q=%CE%9A%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%BF%CF%85+75,+%CE%9D.+%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82+&aq=&sll=40.18307,24.664307&sspn=2.094057,4.938354&ie=UTF8&hq=&hnear=%CE%9A%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%BF%CF%85+75,+%CE%98%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%8D+57019,+%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&z=16INFO http://www.aboutthessaloniki.gr/data/katalog/info.asp?id_markers_=18646
Βασιλη να ζησετε και να ειστε αγαπημενοι καλους και γερους απογονους να κανετετις καλυτερες ευχες μου βαλε στην λιστα και εμενα (1 ατομο)
Λοιπόν έχουμε και λέμε: 20:30 στην ψαροταβέρνα του Αντώνη το Σάββατο 28/05, ολοι , μονοί και διπλοί!
Βασίλη τις ευχές από κοντά-θα έρθω μόνος δυστηχώς....!