Αποστολέας Θέμα: Mέσα στην αχανή στέπα της Ρωσίας.  (Αναγνώστηκε 2976 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος darkpanzer7

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: αθήνα
  • Δάσκαλος μου ο πειραματισμός και η φαντασία μου
Mέσα στην αχανή στέπα της Ρωσίας.
« στις: Μαΐου 18, 2011, 11:37:21 μμ »
Την καλησπέρα μου και πάλι στο φόρουμ,έχοντας τελειώσει το προηγούμενο diorama μου,θα προχωρήσω στην επομενη κατασκευή μου,περιμένοντας να μου έρθει στα μέσα του αλλου μηνα η φωτογραφική που τελικά κατάφερα να παραγγείλω για να ανεβάσω καλύτερες
φωτογραφίες για το τελικό αποτέλεσμα.Το νέο θέμα μου θα είναι μάλλον διπλό μιας και θα αναπαραστήσω 2 σκηνές ταυτόχρονα στο ίδιο ποστ,το ένα έχει να αναδείξει ουσιαστικά την προώθηση τον γερμανικών ταχυκίνητων μονάδων που πολλές φορες αποκόπτονταν από την κυρια δύναμη και λειτουργούσαν σαν ανιχνευτες για την αεροπορία και το πεζικό,
Στην δεύτερη θα αναπαραστήσω σε ώρα δράσεις και κινήσεις την προώθηση μέσα στην στέπα.Η απόφαση μου πάρθηκε από το γεγονός ότι και τα δυο είναι παραμφερή θέματα οποτε και γι'αυτό προβαίνω στην ταυτόχρονη υλοποίηση τους που θα έχουν πάνω κάτω τα ίδια υλικά.
Σας ευχαριστώ όλους για ότι σχόλια και αν κάνετε.

[imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/04012007024.jpg[/imgt][imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/01012007061.jpg[/imgt][imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/04012007022.jpg[/imgt]

Αποσυνδεδεμένος repetan

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΚΡΗΤΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ
Απ: Mέσα στην αχανή στέπα της Ρωσίας.
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 18, 2011, 11:44:31 μμ »
  Καλό ξεκίνημα darkpanzer7 . ʼντε να δούμε τι θα δούμε  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 19, 2011, 03:13:09 πμ »
Καλή αρχή.

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 19, 2011, 07:06:58 πμ »
Καλη αρχη.Για το αποτελεσμα ειμαι σιγουρος.Θελουμε ομως και ωραια παρουσιαση.Μας καλομαθες βλεπεις :wink: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 19, 2011, 11:59:00 πμ »
Καλη αρχη.Για το αποτελεσμα ειμαι σιγουρος.Θελουμε ομως και ωραια παρουσιαση.Μας καλομαθες βλεπεις :wink: ::salut:: ::salut::
Θα αναγκαστώ να συμφωνήσω!!! :wink: ::salut::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 19, 2011, 09:19:57 μμ »
καλη αρχη και απο μενα
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 19, 2011, 09:45:25 μμ »
Καλη αρχη φιλε.Το IIIαρι της Tamiya ειναι πολυ καλυτερο σαν μοντελο απο το IVαρι της Academy που δουλευες. :wink:  ::salut::

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 20, 2011, 12:59:29 πμ »
ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους
repetan,Nuclear,gtets,dmoshid,Νίκος Κυπραίος,Ernst Barkman,για τα σχόλια,είναι κάτι που σου δίνει κουράγιο για να συνεχίζεις μια προσπάθεια, Ernst Barkman,πράγματι είναι πολύ καλύτερο και πιο ποιοτικό σαν καλούπι και πλαστικό,αλλα άστα να πάνε φίλε μου,έχω ασχοληθεί με όλες της εταιρίες και κοντεύω να γίνω μοντελιστικό κατάστημα,έχω πάνω από 40 άρματα από διαφορες εταιρίες,μάλλον είμαι για γέλια και για κλάματα,αλλα σιγά σιγά όλα θα φτιαχτούν στην διάρκεια του χρόνου.Η μια γωνία του γραφείου μου.
[imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/03012007020.jpg[/imgt]
το αρμα μου αυρίο θα εχει τελειώσει κατασκευαστικά οποτε από μεθαύριο βάψιμο και θα ξεκινήσω σιγά σιγά να προχωράμε και σε φωτό. ::salut::

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 21, 2011, 11:35:07 μμ »
καλησπέρα και πάλι σε όλη την παρέα,μόλις τελειωσα το άρμα μου το οποιο αποφάσισα τελικά να το κάνω της 18th panzer division τον ιούνιο του 1941.
[imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/03012007038.jpg[/imgt][imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/03012007037.jpg[/imgt][imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/03012007036.jpg[/imgt]

το άρμα περάστηκε με βασικό panzergruy και με σκόνες αγιογραφίας και σκόνες mig,σε κάποια σημεία μπορεί να υπάρxει υπερβολή,αλλα είναι εσχεμένα μιας και το άρμα μου πέρασε μέσα από την λίμνη βράχηκε και ύστερα από το πεζικό που ήταν επάνω άφησε την περισσότερη λάσπη του.είναι και ένα μικρό δικό μου στοίχημα για την όλη σκηνή που πιστεύω να αποτυπώσω.

[imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/03012007035.jpg[/imgt][imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/03012007039.jpg[/imgt]

το άρμα μου θα είναι από την σκηνή της ώρας δράσεις και κίνησης μέσα στην στέπα,θα γίνουν παρα πολλά από τα οποια θέλω να κάνω οποτε δεν θα είναι εύκολο το ενχιριμα μου,μιας και αυτό το οποιο θέλω να αναδείξω δεν είναι μονο το άρμα αλλα και την περιοχή,η βάσης μου θα έχουν μήκος και πλάτος 35 επί 24 και θα έχει και 4 με 5 περιφερειακές φιγούρες,το δεύτερο που ακόμα δεν το έχω αρχίσει καν θα είναι 41 επί 23 και θα έχει μοτοσικλετιστές που θα απλώνουν την σημαία όπως στην φωτό,το όλο εγχείρημα είναι η αναδείξει της στέπας και αυτό είναι κατά κύριο λόγο ο στόχος μου μαζί με όλη την σκηνή
σας ευχαριστώ και πάλι όλους δεχτά όλα τα σχόλια

[imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/03012007033.jpg[/imgt][imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/03012007031.jpg[/imgt][imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/03012007030.jpg[/imgt][imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/03012007034.jpg[/imgt]

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 22, 2011, 12:05:58 πμ »
Οσο μπορω να δω καλο φαινεται το αρμα συναδελφε
για παμε παρακατω να δουμε στεπες και αλλα ωραια,καλη συνεχεια ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 22, 2011, 12:54:47 μμ »
Θα συμφωνησω με τον Δημητρη.Βαλε καπου τη μηχανη σου σταθερα και ρυθμισε την να τραβηξει μονη της.(Χρονοκαθυστερηση η πως διαολο λεγεται δεν ξερω).Θα εχεις πολυ πιο καθαρες φωτο ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 22, 2011, 01:37:53 μμ »
το ξέρω φίλοι μου ότι δεν είναι καλές η φωτό,αλλα κάνω και εγώ υπομονή να μου έρθει η φωτογραφική και ελπίζω σε πιο καθαρά αποτελέσματα,ώστε να ανεβάσω και φωτό από την προηγουμενη δουλειά,είναι από το κινητό και αυτές και άστα να πάνε  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Jagdpanther

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νικη
  • Για τους φιλους RED DRAGON
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 22, 2011, 05:55:18 μμ »
Kαλη αρχη και απο μενα.

Αν θελεις για να εισαι ιστορικα ενταξει, αλλαξε τον τιτλο του διοραματος γιατι το αρμα αυτο δεν υπηρχε το καλοκαιρι του 41.
Επισης για την διαβαση του ποταμου Μπουγκ οπου εχεις την φωτο με το Pz III  ειναι οντως της 18ης αλλα ειναι αλλος τυπος που προοριζοταν για την εισβολη στην αγγλια. . Και ειδικα αυτο το 3αρι  ειναι περιπτωση μια και ειναι το ΤAUCHPANZER. Μετα την διαβαση του ποταμου Μπουγκ  εβγαλαν τα στεγανα και χρησιμοποιηθηκαν σαν κανονικα αρματα. Αλλα ειναι ολα [ και τα 80 κατα καποιες πηγες, 168 κατα αλλες ] αλλων προγενεστερων τυπων απο το δικο σου.
Οποτε να περναει λιμνη....κομματακι δυσκολο και υπο τα πυρα σοβιετικων..... Κανενας δεν θελει να κολλησει το αρμα του. Αλλα μπορεις να το κανεις φθινοπωρο οπου δεν χρειαζοταν λιμνη για να γινει λασπομενο ολο. Οποτε ψαξτο λιγο  ::salut::.
Πραβινος Δημητριος
Click to see the original size. Click to see the original size.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 22, 2011, 08:40:51 μμ »
Τωρα για το αρμα περιμενωντας την μηχανη σου, να σου πω οτι τα σηματα ειναι στραβα τοποθετημενα και στο πισω μερος δεν συνηθιζοταν να βαζουν.  Αντιθετα  το σημα της μεραρχιας εμπαινε στο πισω μερος στο σκαφος. Για την περιπτωση σου που επελεξες να βαλεις αυτα τα σηματα με την νεκροκεφαλη, δεν ηταν το κανονικο σημα της 18ης. Αυτο ειναι αλλο και το βλεπεις στην φωτο που βγαινει το αρμα απο το νερο. Ειναι το Υ με τις γραμμες χρωματος κιτρινο.
Το σημα [ που ειναι ωραιο ] ηταν για τα αμφιβια αρματα της 18 Panzer Brigade που προοριζονταν οπως ειπα για την εισβολη στην Αγγλια και δεν ηταν η εκδοση L.
Δεν ξερω αν μπορεις να τα διορθωσεις, αλλα με αυτα '' δεσμευεσαι '' για την 18 Pz Div. Αν τα βγαλεις και βαλεις καποια απο αλλη μεραρχια που ηταν στην ρωσσια θα μπορεις να τοποθετηθεις  πιο ανετα καπου.

Τελικα καμμια φορα που γραφω κατι, βλεπωντας πολλους σε πολλα θεματα να  στελνουν   απαντησεις που  εστιαζουν στο ''καλλιτεχνικο κομματι '' και οχι στο ιστορικο δεν ξερω αν κανω καλα, αλλα πιστευω οτι αν καποιος κανει κατι και οριζει χρονο μερος και μεραρχια, θελει να εχει και το ιστορικο κομματι ενταξει η οσο γινεται πλησιεστερο με αυτο που κανει.
Σε μια εκθεση αυτοματα ειναι λαθος, καλοκαιρι 41 και Pz III L. Αν ειναι απλα για την ευχαριστηση και για δοκιμες σε τεχνικες Ο.Κ Για μενα ομως ειναι πολυ κριμα να κανεις δουλεια και να παραμελεις την ιστορια.
Πραβινος Δημητριος

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 22, 2011, 10:10:04 μμ »
Πολύ καλά έκανες αδερφέ,και έτσι πρέπει να ενημερωνόμαστε όσοι θεωρούν ότι έχουν πιο τεκμηριωμένη γνώμη,εγώ θα σου πω την δικια μου εκδοχή που μπορει να ειναι και λαθος δεν ξερω  ::dontknow::και πως κατέληξα σε αυτό το πόρισμα,το άρμα με της χαλκομανίες που έβαλα είναι της ταmiya και αυτό της ορίζει να μπούν έτσι,και με αυτην την κλήση,και στο πισω μέρος,εγώ αυτό που κοίταξα μονο ήταν το να είναι ανατολικό μέτωπο,οποτε εγώ που δεν είμαι ιστορικός για να ξέρω  που ακριβώς μπαίνουν της έβαλα όπως μου έδειχνε,να κάνω όμως και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου,ότι και αυτή για να της ορίζουν έτσι κάποιος σίγουρα λόγος πραγματικότητας θα υπήρχε....η φωτό που έχω βάλει με το άρμα να περνάει τον ποταμό απλα θελω να τονισω ότι το άρμα μου έχει περάσει μέσα από νερά δεν όρισα ότι είναι και από αυτήν την σκηνή της φωτο απλά ήθελα να έχω μια πιο ρεαλιστική εικόνα σε όσους κοιτάνε το θέμα,μιας και τα εμβληματα που εδινε νομιζα οτι ηταν και της 18ης,στο κομμάτι το ιστορικό που λες το έχω διαβάσει και εγώ με τα άρματα τα αποβατικά και την μετατροπή τους και θα συμφωνήσω μαζί σου,γ'ιαυτό ακριβώς γράφω και σαν τίτλο στην αχανή στέπα της ρωσίας και δεν προσδιορίζω ακριβής χρονολογία στον αρχικό τίτλο,απλά έπεσε και αυτό το πολύ καλο βιβλίο στα χερια μου και προσπάθησα να μεταφέρω την εικόνα της σκηνης. 
Tώρα όσον αφορά την ακριβές χρονολογία της ιστορίας του άρματος που έχω φτιάξει όπως ειναι και το που ακριβώς θα έχει δράση,το αφήνω σε πιο ειδικούς από μένα και θα χαρώ να δώσετε όσοι ειδήμονες του θέματος τον πραγματικό τίτλο.Ευχαριστω και πάλι  ::salut:: ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 23, 2011, 09:13:00 μμ »
Χωρις να θελω να παρεξηγηθω. Αν θελεις να πιστευεις την Tamiya και οχι την φωτο που ποσταρες Ο.Κ Αλλα για τα στραβα σηματα εχει απαντηση.  Δεν θελω να μπλεξω σε ιστορικες αναφορες πλεον, γιατι ο ταδε ουλαμος ειχε στραβο σημα γιατι αλλος ειχε αλλο χρωμα [ γιατι ειχε ] και ποτε.

Απλα κρατησε οτι το 41 δεν υπηρχε  αυτο το αρμα και τα αρματα δεν χωνονται  μεσα στο νερο ολοκληρα Κολλανε..... Και για την ιστορια οι εκδοσεις  Μ, Ν ειχαν στην εξατμηση [ που ηταν αλλη ] ειδικο  συστημα για να μπαινουν σε βαθια νερα. Εκεινα μπορει. Το δικο σου οχι.
Το να κανεις μια ρεαλιστικη αναπαρασταση απαιτει διαβασμα περα απο την κατασκευη.Η, ρωτα γιατι κανεις δεν τα ξερει ολα. Αρκετοι ειναι προθυμοι να βοηθησουν γιατι τελικα αυτο ειναι και το νοημα του φορουμ  :wink:
Πραβινος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 23, 2011, 10:55:39 μμ »
Μια διευκρινηση για τα σηματα. Εχωντας στον νου τα παλια σηματα της Tamiya για την  18η οπως βλεπετε στην φωτο

[IMGt]http://i767.photobucket.com/albums/xx312/PravinosDimitris/P5230843.jpg[/IMGt]

και με θολη την φωτο ειπα για στραβα τοποθετημενα. Αν και εχω κανει το σασι του νεου τριαριου της tamiya για να το κανω μετατροπη σε  berge δεν εχω προχειρα τα σηματα γιατι δεν τα χρησιμοποιησα. Προφανως εχωντας την νεκροκεφαλη πλαγια ειναι για να μπουν σε πλαγια θεση. Τα σηματα με κοκκινη αντι ασπρη ριγα ηταν πλαγια.
Παντως το παλιο σημα της tamiya ειναι ακριβες για ενα αρμα του 41.
Πραβινος Δημητριος

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 23, 2011, 11:19:54 μμ »
RED DRAGON δεν ύπαρxει παρεξηγήσει και σαφώς συζητήσει κάνουμε,και βέβαιος η βοήθεια σου είναι πολύτιμη σε όλους μας,όπως και από όλους τους αλλους φίλους και πάντα λαμβανω σοβαρα αυτα που μου λένε,εγώ σου ανέπτυξα το σκεπτικό μου και το πως πάρθηκε η απόφαση της σκηνής,και της κατασκευής,θες να μην είναι ποτάμι φουσκωμένο;;πες ότι πέρασε από μια λακκούβα με πολλά νερά το αρμα μου και λασπώθηκε,θέλουμε να μην πέρασε καθόλου από νερά αλλα να έχει λερωθεί από την πολύ σκόνη που έτσι κι'αλλιος έπαιζε στην ρωσία;;θέλουμε να μην είναι το 41;;ας το κάνουμε το 42 καλοκαίρι,θέλουμε να μην βάλουμε χαλκομανίες;;δεν το κάνουμε.
Τι θέλω να πω με αυτό μιας και μου έδωσες την ευκαιρία να το κάνω.Επειδή πολλές φορες όταν κατασκευαζω κάτι,το κατασκευάζω έτσι όπως το έχω φανταστεί,και δεν κάνω ξεπατικοσουρα μιας φωτογραφίας,που θα με δέσμευση να κάνω 3582 μετατροπές,όπως και ποτε δεν θα με δεις να κατασκευάσω μονο του το άρμα σε μια βάση η μονο του ένα αεροπλάνο η μια φιγούρα,γιατί ποτε δεν ήμουν αρματάς η φιγούρας η αεροπλανας,μ'αρεσει το σύνολο και η σύνθεση μιας σκηνής,που μπορεί να είναι και πραγματική,μπορεί να είναι και φανταστική,τώρα σαφώς αν πλησιάζει και την πραγματικότητα του μυαλου μου,ακόμα καλύτερα.
Τώρα το μονο σίγουρο είναι ότι το τοπίο σε όλη την ρωσία είναι πάνω κάτω το ίδιο είτε ήταν ομάδα βορράς,νότος,κέντρου.γι'αυτο είπα ότι έτσι όπως το έχω φτιάξει  το αρμα κάνω πάσα και σε όσους ασχολούνται πιο πολύ με το ιστορικό κομμάτι να δώσουν και τον δικό τους τίτλο στο δικο μου διοραμα..Εγώ απλά την σκηνή αποτυπώνω που εχω στο δικο μου μύαλο.
Για την tamiya και την κάθε εταιρία να μην εστιάσουμε μονο σε αυτήν,εγώ δεν ξέρω αν έχει δίκιο η άδικο,όπως νομίζω ότι και κανένας ο οποιος αγοράζει ένα κουτί θα μπει στην σκέψη ότι μπορεί να σου δίνει και λάθος πχ χαλκομανίες η ερπιστριες η και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
όλα αυτά τα λέω πάντα με σεβασμό προς τον συνομιλητή μου και χωρίς κάνα ίχνος ειρωνιας η άλλης μομφής απαξίωσης  ::salut:: ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 23, 2011, 11:49:32 μμ »
Kανενα προβλημα  :mrgreen:, κανε το διοραμα και θα βρουμε τιτλο. Συζητηση κανουμε φυσικα, και με βαση τα οσα εγραψες για την 18η και το καλοκαιρι του 41, εγραψα και εγω.
Μια σκηνη οπως την φανταζομαστε με φιγουρες και οχηματα ενω ειναι πανω κατω το ιδιο θεμα για ολους, ειναι κατι μοναδικο οπως την εκτελει καποιος και εκει ειναι και η μαγεια αλλιως ολοι θα καναμε τα ιδια.

Ας πουμε οτι περασε ενα ρηχο ποταμι και οι οβιδες των πανταχου παροντων σοβιετικων πυροβολων [ και ειχαν μεγαλα διαμετρηματα συνηθως  :? ] σηκωναν μεγαλους πιδακες νερου και καταβρεξαν το αρμα. Απο κει και περα τον λογο εχει η μητερα γη. Σκονη και λασπη αναλογα με το τερραιν που διαδραματιζεται η φαση.

Απειρες επιλογες, φαντασια να υπαρχει και θα γινει κατι καλο πιστευω. Και παλι καλη συνεχεια  ::salut::
Πραβινος Δημητριος

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 24, 2011, 12:11:01 πμ »
όλoi δίκιο έχουμε και συμφωνώ και απόλυτα μαζί σου,και στο ιστορικό κομμάτι που πρέπει να υπάρχει,αλλα μακάρι και οι κατασκευαστικές εταιρίες να είχαν βγάλει όλους τους τύπους αρμάτων και σε ακριβές χρονολογίες αλλα που τετοια τύχη :evil:,πάλι καλά που δίνουν και καμια χαλκομανία και μετά αφήνουν εμάς να παιδευόμαστε.καλή συνεχεια σε ότι και να κανεις αδερφέ μου.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 26, 2011, 06:10:56 μμ »
καλησπέρα σε όλους τους φίλους,θα ανεβάσω κάποιες φωτό από το κινητό αλλα για το τελικό αποτέλεσμα θα περιμένω την φωτογραφική να έρθει για να δείξω ότι έχω καταφέρει.ξέρω σας έχω ζαλίσει με αυτό το θέμα αλλα και εγώ παθών είμαι  :oops:

Από κατασκευαστικής απόψεως,χρησιμοποίησα ζωντανά αποξηραμένα φυτά και βαμμένα στο τελικό τους στάδιο,μπορείτε να προμηθευτείτε τώρα μιας και ευδοκιμούν λόγο άνοιξης,είναι αρκετά λεπτά απο το συγκεκριμένο φυτό το οποιο δεν ξέρω και καν πως λέγεται,αλλα μοιάζει σαν στάχυ από οπτικής μεριάς,μπορείτε να το βρείτε παντού γύρο σας,όσοι έχετε τουλάχιστον ένα μικρό χωραφάκη κάπου εκεί γύρο,για να δώσω μπούγιο στην κέθε τρύπα εβαλα 3 με 4 μαζί,ωστε να ανοίγουν και σε διαφορετικές κατεύθυνσης,σίγουρα όταν αποξηρανθούν δεν τρίβονται είναι και τσεκαρισμένο αυτό και το συνιστώ σε όσους επιχειρήσουν κάτι παρόμοιο.Αφού στο κομμάτι του ξύλου ανοίχτηκαν πολύ κοντά τρύπες για να αρχίσουν να μπαίνουν μέσα τα φυτά μου περάστηκαν στο τέλος με χώμα και γύψο σε αναλογια 3 προς 1 προσθέτοντας μέσα στο μίγμα,σκόνη αγιογραφίας στο χρώμα του χώματος,και βάζοντας και atlakol ώστε να διαλυθεί με το νερό και να γίνει ένα σώμα πιο γερο και πιο ανθεκτικό σαν κατασκευή.Μόλις στεγνώσει σίγουρα δεν θα κουνιέται τίποτα. Υ.Γ. Αυτα στης φώτο είναι φρέσκα και ειναι σε αυτήν την μορφή
[imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/08012007032.jpg[/imgt][imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/08012007030.jpg[/imgt][imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/08012007042.jpg[/imgt]

βρίσκομαι σε αυτό το στάδιο το οποιο είναι κάπου στα τελειώματα από της βάσεις μου,που όμως θέλουν κιάλα πράγματα,πάνω κάτω η οπτική του θα βρίσκετε σε αυτήν την μορφή μιας και άλλαξα κατεύθυνση λίγο από το αρχικό μου πλάνο.Όσον αφορά την σκηνική παρουσία από φιγούρες θα μπούν κιαλλες όπως θα προσθέσω και 2 με 3 μηχανές,στο δευτερο κομματι του διοραματος μου,όπως και το άρμα στην θέση του.

[imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/08012007041.jpg[/imgt][imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/08012007040.jpg[/imgt][imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/08012007039.jpg[/imgt][imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/08012007038.jpg[/imgt]

[imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/08012007037.jpg[/imgt][imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/08012007036.jpg[/imgt][imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/08012007035.jpg[/imgt][imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/08012007034.jpg[/imgt][imgt]http://i1208.photobucket.com/albums/cc369/darkpanzer7/Rossia/08012007033.jpg[/imgt]

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους και ελπίζω σε καινούρια νέα. ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος bloden

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 26, 2011, 08:27:28 μμ »
εμενα τα φυτα μου φαινονται πολυ ωραια
καλη συνεχεια φιλε μου
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 26, 2011, 11:20:09 μμ »
Φιλέ και εγώ νομίζω ότι έχουν μεγάλη επιτυχία τα φυτά....... :wink: ::salut::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 10, 2011, 07:01:07 μμ »
εε ρε μαυροπαντσερ δεν μπορει να φωτογραφιζεις σωστα το χερι σου και το διοραματακι οχι
και τα σταχια εχω την αισθηση οτι ειναι μουρλια
καλη συνεχεια ::salut::

Tags: