Καλησπερα παιδια!
Σας ευχαριστω πολυ για τις παρατηρησεις,
ηδη βρεθηκε το κατάλληλο χρώμα και το ΣΚ θα προβώ στις απαραίτητες διορθωσεις....!

Τις καλησπέρες μου Κε Νικόλα μας 
2-3 πραγματάκια...Στη ράχη της ατράκτου ήθελε λίιιιιγο ακόμα στοκάρισμα...Μπορείς να διορθώσεις τις καμπύλες της παραλαγής που σε κάποια σημεία στην άτρακτο και στη δεξιά πτέρυγα τετραγωνίζουν?...Και...Όντως,το καφέ της παραλαγής,αν δε φταίει η οθόνη μου,θέλει λίγο ξάνοιγμα για να δείξει 
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια αδερφέ

Φιλαρακι σ'ευχαριστω,εχεις δικιο για τη ραχη-και μενα μου κακοφαίνεται γι'αυτο θα ξαναμπει λιγος στοκος τοπικα να δείξει οπως πρεπει...

Νικόλα, αν μου επιτρέπεις κι εμένα 2 σχολιάκια:
Το καφέ όντως είναι πολύ σκούρο, θα πρότεινα να μη ρισκάρεις να το περάσεις από πάνω, αλλά να το ξαναβάψεις. Είναι κρίμα.
Έχω επίσης την εντύπωση ότι και το ανοιχτό καφέ δείχνει πολύ ροζ, αλλά μπορεί να είναι θέμα white balance.
Το σχήμα της παραλλαγής είναι σωστό; Μου φαίνεται λίγο περίεργο...
Καλή συνέχεια και καλά τελειώματα! 
Νασο το ''ερημί'' ειναι οκ απλα με τον φωτισμο που εχω στο σπιτι οι φωτο δεν είναι κι οτι καλυτερο,δυστηχως....
Το σχημα της παραλλαγής εχεις διαφορες στα αεροσκαφη,οι Ισραηλιτες τα εχουν για καποιο λογω με μικροδιαφορες-κυριως στη ραχη/CFT και καθετα σταθερά ακομα και στα φτερα μπορεί να δεις διαφορες...Στο βιβλιο του Weiss π.χ. για το SUFA εχει αρκετες φωτο και σε πολλες τα αεροσκαφη φαίνονται με διαφορετικα patern,,δεν ξερω γιατι το εχουν κανει ετσι αλλά ισχύει....Να σαι καλά!

Δεν ξέρω αν πέτυχες το χρώμα, έμενα μου άρεσε, σε 2-3 σημεία έχει ξεφύγει λίγο το χρώμα, αν ξεβάψεις οκ, άλλα αν κρατήσεις πρόσεχε στο διόρθωμα

Οντως Γιάννη εχεις δίκιο,σ'ευχαριστώ!