0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Katapliktiko apotelezma
Μπράβο ρε φίλε. Πολύ ωραίο........... Καί μιάς και δεν ξέρεις με τί να συνεχίσεις, δεν πας να βοηθήσεις αυτόν τον έρημο τον Συμεών, μήπως και καταφέρει να τελειώσει το υποβρύχιο-γκουμούτσα που παλέυει εδώ και καιρό.........
Λευτερη....ολόκληρο διασωστίκο εχεις.....δεν το ξεκινάς μιας που είναι και καλοκαιρι ακομα..... να μας πας μια βολτα..αν δεν πας εμας παντως.....θα λες εχω και διασωστικό...παμε μια βόλτα.....χ.αχαχαχχαχαχαχαχαχα
Λευτερακη απο τους ποιο ομορφους "Κρουσαδορους" που εχω δει στο νετι !
Το ΕΣΚΙΣΕΣ και αυτό ρε άτιμε!!!! Μπράβο ρε Λευτεράκο μου, χάρμα οφθαλμών είναι ο σταυροφόρος σου.
πολύ όμορφο Λευτέρη Ευγε Ελπίζω να ...ξεπορτίσει και να το δούμε απο κοντά Σ.Σ.
πολυ καλο!!!!
γιατί ρε όμορφε δεν σου αρεσει να φτίαξεις και το παπόρο;;;;;;;
Καταπληκτική δουλειά, αλλά όποιος ζηλέψει και αγοράσει το ίδιο μοντέλο, θα πρέπει να διορθώσει τα απαράδεκτα λάθη των stencils: "LIQUID OXIGEN", "GUN MEMOVAL", "GUN MMOUNT ACCES", κ.λπ.
Αν και είμαι fun της 1:72, έχω εντυπωσιαστεί από τη δουλειά του Λευτέρη στο Crusader, όπως και παλιότερα στο Α-7Ε Corsair. Και τα δύο jets είναι από τα αγαπημένα μου. Συγχαρητήρια!
Λευτέρη πολλά μπράβο φίλε μου, σε όλα καταπληκτικό, πραγματικά δεν χορταίνω να το χαζεύω Γιάννης
Παράθεση από: dive στις Ιουλίου 29, 2010, 03:12:30 μμγιατί ρε όμορφε δεν σου αρεσει να φτίαξεις και το παπόρο;;;;;;; Αυτο ειναι για τις δυσκολες μερες του χειμωνα!!!!!
Παράθεση από: ΛΕΥΤΕΡΗΣ στις Ιουλίου 29, 2010, 03:16:19 μμΠαράθεση από: dive στις Ιουλίου 29, 2010, 03:12:30 μμγιατί ρε όμορφε δεν σου αρεσει να φτίαξεις και το παπόρο;;;;;;; Αυτο ειναι για τις δυσκολες μερες του χειμωνα!!!!! όντως ..θα εχει και φωσκοθαλασσίες.... θυελες και τυφώνες.... είναι οτι πρεπει για τον μοντελιστίκο οιστρο σου... παντως οι εργασιες σου ειναι απολαυση....καλη συνεχεια.
Tρελιαρη ωραιο το χρεπι σου! Κιτρινη φλατζα στο αλεξινεμιο δεν ειχε το εργαλειο?
Λευτερη...τι να σου πω?Ειναι καταπληκτικο.
Πανεμορφο αεροπλανο και ακρως ρεαλιστικοτατη και εξαιρετικη κατασκευη οπως παντα. Φωτιες μου αναψες με το Crusader
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Λευτερη για αλλη μια φορα μας εστειλες καλη συνεχεια φιλε
ΛΕΦ απλα Τι να λεμε τωρα.....