Αποστολέας Θέμα: Πολικη αρκουδα MIG-37B FERRET-E (Τελικες Φωτος)  (Αναγνώστηκε 5215 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
Πολικη αρκουδα MIG-37B FERRET-E (Τελικες Φωτος)
« στις: Απριλίου 24, 2011, 09:35:54 μμ »
Καλησπερα χρονια πολλα σε ολους και Χριστος Ανεστη , μετα απο αρκετη σκεψη αποφασισα να πιασω εκεινο το ξεχασμενο κουτι που παντα εβλεπα αλλα ποτε δεν μου εκανε  το κλικ να το ξεκινησω ισως γιατι σαν κιτ δεν λεει και πολλα τουλαχιστον οσον αφορα την λεπτομερεια και την ποιοτητα , ως εμφανιση ομως δεν το βλεπουμε και συχνα ,αλλα και γιατι το συγκεκριμενο αεροσκαφος δεν υπαρχει...παρα μονο στην φαντασια ισως αυτων που εκαναν το κιτ η ισως και στο μυαλο καποιων ρωσων  κατασκευαστων αεροσκαφων που παραγουν τα ΜΙG.O λογος φυσικα για το stealth  των ρωσων το οποιο δεν βγηκε ποτε στην παραγωγη αλλα και απο οσο ξερουμε δεν κατασκευαστηκε ποτε ουτε ως πρωτοτυπο(εκτος και αν οι ρωσοι το φυλανε καπου χωμενο και ακομη το ψαχνουν το θεμα) το MIG-37B FERRET-E  της ITALERI στην 1/48 λοιπον ειναι αυτο που αποφασισα να  κατασκευασω πιο πολυ για να εχω ενα ξεχωριστο μοντελο στην συλλογη αλλα και επειδη ειναι μοντελο που δεν εχει στανταρ σε οτι αφορα καμουφλαζ κλπ  σου δινει απολυτη ελεθερια κινησεων για να κανεις οτι κατεβασει το μυαλο σου.ευκαιρια για πειραματισμους αλλα και για ξεκουραστη κατασκευη ΟΟΒ. Και επειδη το μαυρο θεωρω πως δεν το κολακευει ιδιαιτερα αλλα ουτε και το γκρι που προτεινει η ITALERI  αποφασισα να το κανω λευκο (arctik white) (απο εκει προερχεται και ο τιτλος του θεματος πολικη αρκουδα )  και με λιγες φθορουλες , ειπαμε κατα φαντασιαν ειναι μπορουμε να το κανουμε και μαχιμο και οχι του κουτιου......ξεκινημα λοιπον με κοκπιτ  το οποιο δεν εχει και τιποτα ιδιαιτερο απο λεπτομερεια αλλα τουλαχιστον δινει διακοπτες  αλλα γενικα ειναι φτωχο οπως και ολο το κιτ εξαλλου..θελει λιγη δουλιτσα ακομη αλλα σχεδον τελειωνει....οπως και να εχει θα το παλεψουμε.Παρατηρηστε και σχολιαστε ελευθερα

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Απ: Ρωσικη Πολικη MIG Αρκουδα κατα φαντασιαν 1/48
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 24, 2011, 09:51:50 μμ »
 :twisted: :twisted: :twisted: Σούπερ  :twisted: :twisted: :twisted:

Και πρασινοάπρη παραλλαγή μπορείς να κάνεις...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 24, 2011, 09:55:37 μμ »
Καλή αρχή Βασίλη  :wink: Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω ποιό προσπαθείς να κάνεις  :mrgreen: :oops: ::salut::
IPMS 1188

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 24, 2011, 10:44:33 μμ »
gtdeath και Γιωργο ευχαριστω ... αυτο ειναι το αεροσκαφος που θα προσπαθησω να φτιαξω...Οντως επρεπε να βαλω φωτο απο την αρχη για να εχουν μια ιδεα ολοι περι τινος προκειται

Αποσυνδεδεμένος Palanadine

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Παναγιώτης-Δημήτριος Γρηγορίου
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 24, 2011, 11:06:27 μμ »
 Ωραίο 'what if' αεροσκάφος! Καλή αρχή κι από μένα.

Το έχω κι εγώ αυτό το κιτ, αλλά θέλει λίγο δουλίτσα και προσοχή, αν μη τι άλλο που είναι σχετικά δυσεύρετο πλέον... Θα το κάνεις ΟΟΒ ή θα του ρίξεις λίγο παραπάνω 'αγάπη'?

Να ρωτήσω αν έχεις να κατασκευάσεις και το αντίπαλο δέος (F-19 Stealth Fighter)?
"We cannot direct the winds, but we can adjust the sails"

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 24, 2011, 11:44:03 μμ »
Μου αρεσει η εξαιρετική διαστημική-sci-fi εμφανιση του....που κάθε αλλο παρά μαχητικό προηγούμενων δεκατιών θυμίζει.
καλη αρχη σου ευχομαι.... ως κιτ δεν ξερω τι παιζει....για πες μας λεπτομέριες για εφαρμογη....????
περιμενουμε συντομά νέα σου να δούμε σε ποιο στάδιο βρισκεσαι για να θαυμάσουμε.

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 25, 2011, 09:20:10 πμ »
Καλή αρχή Βασίλη,πολύ όμορφο μέχρι τώρα. Ωραία η επιλογή για πολική παραλλαγή μιας και τα ανοιχτόχρωμα αναδεικνύουν περισσότερο ένα μοντέλο. ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 25, 2011, 11:17:34 πμ »
Palanadine,dive και Αρη ευχαριστω πολυ...το κιτ απο λεπτομερεια ειναι φτωχο εως αρκετα φτωχο λιγα πραγματα σε κοκπιτ καθισμα πινακα οργανων κλπ...εχει ομως πολυ καλες σε λεπτομερεια φωλεες των σκελων προσγειωσης και bomb bays.Εχω σχεδον τελειωσει με το κοκπιτ,,δεν ξερω αν φαινονται οι φωτος που ανεβασα ελπιζω πως ναι..θελει λιγες διορθωσεις ακομη και προχωραω προς την συγκοληση της ατρακτου, φιλε Palanadine  θα γινει τελιως ΟΟΒ  ειπα να το κανω ετσι για πιο ξεκουραστη κατασκευη, οσο για το αντιπαλο δεος το F-19 Stealth Fighter  δυστυχως δεν το εχω στο στοκ μου για να το κατασκευασω και αυτο  ..κατι που θα ηθελα παρα πολυ βεβαια να το κανω ,μετα το το MIG-37 θα ηταν οτι καλυτερο να ειναι διπλα διπλα στην βιτρινα..

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 25, 2011, 11:35:29 πμ »
Καλή αρχή και από εμένα και συμφωνώ ότι μια πολίκή παραλαγή ή μια παραλαγή κιτρινη-πράσινη-καφέ θα έδιναν ενδιαφέρον σε ένα μοντέλο φτωχό σε λεπτομέρια. Καλή συνέχεια ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 25, 2011, 01:19:55 μμ »
Καλή αρχή φίλε ,ωραίο θέμα διάλεξες ,ετσι για να χαλαρώσουμε λίγο.Ευχομαι να το απολάυσεις.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 25, 2011, 07:41:20 μμ »
nikosmeta kai c.nemo ευχαριστω πολυ οντως χρειαζονται και καποιες χαλαρες κατασκευες μερικες φορες,,,οσο για την απολαυση ειναι δεδομενη ,ειτε η κατασκευη ειναι χαλαρη ειτε ειναι πολυπλοκη..ευχαριστω και παλι ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος tony PRO

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Kρήτη
  • models modes!
Απ: Ρωσικη Πολικη MIG Αρκουδα κατα φαντασιαν 1/48 (MIG-37B FERRET-E)
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 26, 2011, 07:06:45 μμ »
WOW, καιρό είχα να το δω αυτό σε μοντέλο πάλι!
Ενδιαφέρον και άντε να το χαρείς τώρα μέρες που ειναι κιόλας, καλό διάλλειμα αποτελεί. Οτι πάει για kati-if είνια σίγουρο απλά τις διαστάσεις του δεν ξέρω να σου προτείνω. Oι ακμές του όντως έχουν κάτι το αλλόκοτο και με το μαύρο κατα τη γνώμη μου δεν θα έκανες δουλειά, έτσι και αλλιώς.
Nice cockpit, στο κλίμα των 70 80s και φέρνει λιγο Κλιντ Ιστγουντ περιβάλλοντα

Τα κόκκινα decals βέβαια για τέτοιες μαύρες κατασκευές είναι μουρλια, αλλά βλέποντας οτι για να ξεχωρίσεις ποια επιφάνεια είναι τι, σου παίρνει ώρα οπως και να χει. Ειδικά τον αμυητο τον μπερδεύει.
Και τι έγινε, αφορμή για να το κάνεις ακόμα πιο φανταζύ και να καλυφθουν τα απο πάνω στην άτρακτο.  :twisted:

Δε βοηθά και η ιταλέρι παναθεμα, στα εναλλακτικά σπανια  μοντέλα βαριουνται απλώς. HAFif ή τίποτα με παραλλαγές καμουφλάζ σκέφτηκες ως τώρα; η καλύτερη λύση για μενα, τα βελτιωνει ολα.

• Scale 1/35
  • *
Απ: Ρωσικη Πολικη MIG Αρκουδα κατα φαντασιαν 1/48 (MIG-37B FERRET-E)(Update)
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 28, 2011, 11:15:17 μμ »
Μικρο update σημερα με την ολοκληρωση των καπως παραξενων αλλα και πρωτοτυπων εξαγωγων που  απο οτι καταλαβαινω κατασκευαστικα ισως  να ηταν  κατευθυνομενης ωσης αν κρινω απο τα δυο κομματια που βρισκονται οριζοντια  μπροστα απο τις εξαγωγες..πολυ φαντασια ειχαν παντως οι ατιμοι. Βαψιμο και weathering σχεδον ολοκληρωθηκαν μενουν καποιες λεπτομερειες για να παρουν την θεση τους στο αεροσκαφος...σχολια δικα σας και παρατηρησιες ::salut::

[modbreak]
ΘΕΡΜΗ Παράκληση για ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ Στοίχιση των φωτογραφιών και ΟΧΙ κάθετη!!!
Spoiler (hover to show)
[/modbreak]

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 29, 2011, 12:59:53 μμ »
Ωραίο το μεταλλικό φινίρισμα!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 30, 2011, 12:59:32 πμ »
Ευχαριστω πολυ Αρη  ::salut:: ::salut:: συντομα ερχεται και αλλο update

• Scale 1/35
  • *
Καλησπερα σε ολους..επιστροφη με νεο update και με σχεδον τελειωμενο το MIG οσον αφορα το βαψιμο  και τις φθορες,,βεβαια θελει ακομη δουλιτσα για να ολοκληρωθει..αλλα σιγα σιγα προχωραμε προς το τελος...απομενουν τροχοι , οπλισμος,  και κατι ψιλα..και φυσικα τα decals  για το τελικο αποτελεσμα... το βαψιμο εγινε αρχικα με ανοιχτο γρι σε ολο το αεροσκαφος ..παιζοντας το ρολο του ασταριου και μετα ψεκαστηκε απο πανω το λευκο και εγιναν  φθορες με σκονες  TAMIYA  και ελαφρυ  wash  με dark dirt  της promodeller... το οποιο περαστηκε και στα εσωτερικα των bomb bays kai wheel bays,,,Αυτα μεχρι στιγμης πιστευω συντομα να εχω τελειωμενο το προτζεκτ,,,σχολια και παρατηρησεις δικα σας,,

Αποσυνδεδεμένος Leon13

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
Πολυ ωραιο βγαινει αρχηγε!!Καλα τελειωματα.Θυμηζει λιγο εκεινο το θηριο που καβαλαγε ο Clid Eastwood στο ποιο χοντρο του!!!!!
ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
Ωραία δουλειά Βασίλη  Δεν το έχω ξαναδεί  ...Καλά τελειώματα  :wink: ::salut:: ::salut:: ::salut::
IPMS 1188

• Scale 1/35
  • *
Leon και Γιωργο ευχαριστω πολυ για τα καλα σχολια σας...οντως  δειχνει λιγακι χοντρουλα η αρκουδα..σαν να εφαγε πααααααρα πολυ μου φαινεται

Αποσυνδεδεμένος Albert83

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Lay down your souls to the gods rock n' roll!
Βασίλη πολύ ωραία επιλογή βαψίματος και πολύ καλή κατασκευή! Είχα φτιάξει το ίδιο σε 72άρι πρίν καμιά 12άρα χρόνια.

• Scale 1/35
  • *
Albert  ευχαριστω....απο οτι βλεπω το 72αρι σου ειναι σουπερ και με πολυ ενδιαφερουσα παραλλαγη..θα ηθελα να δω και αλλες φωτος..ευχαριστω και παλι

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
Βασιλη εχεις κανει πολυ ωραια δουλεια!!
Καλη συνεχεια! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
Πολύ ωραιο!!!! Το κιτ ειναι λίγο φτωχό από γράμμωση αλλά με τις φθορές το ανέδειξες όμορφα! Μπραβοοο!  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
Βαγγελη και Αρη ευχαριστω για τα καλα σας  σχολια...οντως απο γραμμωση δεν ειναι απλα φτωχο  αλλα ουτε ΔΝΤ δεν το σωζει ακομη και αυτες που ειχε επαναχαρακτηκαν.σε λιγο τελειωνει ομως οποτε να δουμε πως θα βγει ολοκληρωμενο..ευχαριστω και παλι ::salut::

• Scale 1/35
  • *
Απ: (Update 99%)Ρωσικη Πολικη MIG Αρκουδα κατα φαντασιαν 1/48 (MIG-37B FERRET-E)
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 11, 2011, 01:13:11 πμ »
Μετα απο αρκετο καιρο λογω φορτου εργασιας αλλα και ζεστης το κατα φαντασιαν προτζεκτ ειναι μια ανασα πριν το τελος...βαζω σημερα μια φωτο για να εχετε ενα δειγμα της κατασκευης και συντομα θα ακολουθησουν περισσοτερες οταν ειναι απολυτα ετοιμο..παρακαλω σχολιαστε ελευθερα  ::salut::

Tags: