Jagdpanther, ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις!
Σχετικά με το 88άρι και το χρώμα του, η αρχική ιδέα ήταν να αναπαραστήσει ένα πυροβόλο κάποιας Felddivision της Luftwaffe. Δεν ήξερα αν οι συγκεκριμένες μονάδες χρησιμοποιούσαν ασπίδια ή όχι, αλλά επειδή ήθελα μια μεγάλη επιφάνεια που να την ταλαιπωρήσω αρκετά, είπα ότι μπορεί και να τη "γλυτώσω" ιστορικά!

Από κει και πέρα, ήθελα να δώσω και ένα τόνο του πώς στρατιώτες από διαφορετικές μονάδες και κλάδους πολεμούσαν σε μικτές Kampfgruppen, εξ' ου και το χαρτόκουτο της Luftwaffe, το κράνος των SS κτλ.
Αρχικά έλεγα να το "περικυκλώσω" με μια τριπλή σειρά σάκων, αλλά μου έβγαινε μια αρκετά μεγάλη επιφάνεια που "έκοβε" τη βάση στα δυο.

Οπότε προτίμησα την αφαιρετική-μινιμαλιστική

λύση των τεσσάρων σάκων στη μια γωνία. Γενικά φοβάμαι να το παραφορτώσω, γιατί προτιμώ να κρατηθεί μια άμεση οπτική επαφή από όλες τις γωνίες.

Σχετικά με τα κιβώτια, έρχονται και τα σωστά ξύλινα με τα 3 κοντύτερα βλήματα!
Αυτό με τους σάκους στα πέδιλα δεν το είχα σκεφτεί, φαντάζομαι όμως όντως τι θα γινόταν (το πυροβόλο να τα παίρνει όλα αμπάριζα) και ότι σίγουρα θα ήταν και επικίνδυνο για το πλήρωμα αν δεν τους χρησιμοποιούσαν!

Θα ψάξω σε άλλα threads για ιδέες και ειδικά για το σκόνισμα, να δω τι θα του ταιριάζει!
Ευχαριστώ και πάλι!
