Αποστολέας Θέμα: RMS TITANIC 1/350 ACADEMY  (Αναγνώστηκε 2974 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μaverick

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
RMS TITANIC 1/350 ACADEMY
« στις: Απριλίου 14, 2011, 11:34:20 μμ »
o Τιτανικος ειναι απο παλιοτερες φωτο πλεον το εχω βαλει πλεξι γκλας και το εκλεισα για να προστατευεται απο σκονη και να δειχνει και φυσικα ποιο ομορφο...πολυ μεγαλο διοραμα,σε ενα μοντελο το οποιο πραγματικα πρεπει να εχεις ατσαλενια νευρα για να το τελειωσεις..Τιτανικος χωρις παγοβουνο δεν γινεται για αυτο προτιμησα να κανω αυτην την μακετα,απο τον να εχω ενα σκετο Τιτανικο στο ραφι....ελπιζω να σας αρεσει....

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
Απ: RMS TITANIC 1/350 ACADEMY
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 15, 2011, 04:47:25 μμ »
Ωραία δουλειά έχεις κάνει και ενδιαφέρουσα ιδέα για διόραμα το παγόβουνο ::icon_thumright::

Δύο μικρές παρατηρήσεις:
1. Τη νύχτα της πρόσκρουσης στο παγόβουνο, η θάλασσα ήτανε λάδι. Βασικός παράγοντας λόγω του οποίου άργησαν να το δουν οι ναύτες που είχαν βάρδια, γιατί δεν έσκαγε καθόλου κυματισμός πάνω στο εμπόδιο.
2. Αν μπορούσες να βγάλεις λίγο πιο καθαρές φωτο να το απολαύσουμε :roll: :roll: :roll:

Φιλικά, Γιάννης
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος papadakis.n

• Νίκος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 25, 2011, 02:33:28 μμ »
Πολύ όμορφο διόραμα φίλε μου,συγχαρητήρια για την δουλειά σου ::salut::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 25, 2011, 03:03:10 μμ »
Πάντα είναι ωραία τα καράβια στο φυσικό τους περιβάλλον.Και ναι θα συμφωνήσω με τα παραπάνω , θάλασσα γυαλί και πιο καθαρές φωτό.

Αποσυνδεδεμένος Μaverick

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 25, 2011, 04:46:57 μμ »
συντομα θα βαλω καινουργιες φωτο πιο καθαρες..οσο για την θαλασσα ενταξει,ωκεανος ειναι ποσο λαδι να γινει..δεν πιστευω να πειραζει που δεν εβαλα τον leonardo di cabrio? :D

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 25, 2011, 04:59:34 μμ »
Αν τον έβαζες θα αυτοκαταστρεφόταν το μοντέλο και το διόραμα :mrgreen: :wink: ::salut::
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος kapten bisbics

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αιγάλεω
  • Νίκος
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 25, 2011, 07:12:33 μμ »
Πολύ καλό διόραμα!!!!
Καλή συνέχεια!! ::salut:: ::salut:: ::salut::
 ::keep_mod::
Η δημιουργική στιγμή είναι σαν την ερωτική εξομολόγηση,
ΠΟΤΕ δεν προσχεδιάζεις πότε θα γίνει...

Αποσυνδεδεμένος nic6450

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πάτρα
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 05:40:46 μμ »
Φίλε INDY έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτά ακριβώς τα λόγια θα έγγραφα. Χαίρομαι επίσης που τα διατύπωσες όπως και στην ταινια. Όσον αφορά την μακέτα ειναι όμορφη προσπάθια. Ιστορικά χάνει στο θέμα της θάλασσας. Επίσης ήταν νύχτα, πράγμα που σημαίνει οτι η θάλασσα έπρεπε να έδειχνε μαύρη και όχι μπλέ σκούρο. Με αφορμή το έργό σου θα κάνω μια αντιπαράθεση σε ένα που είχα φτιάξει το 1999.
Το έχω πεταξει βέβαια εδω και 5 χρόνια γιατί το είχα φτιάξει μικρός και δεν μου άρεσε.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 11:40:23 μμ »
Φίλε INDY έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτά ακριβώς τα λόγια θα έγγραφα. Χαίρομαι επίσης που τα διατύπωσες όπως και στην ταινια. Όσον αφορά την μακέτα ειναι όμορφη προσπάθια. Ιστορικά χάνει στο θέμα της θάλασσας. Επίσης ήταν νύχτα, πράγμα που σημαίνει οτι η θάλασσα έπρεπε να έδειχνε μαύρη και όχι μπλέ σκούρο. Με αφορμή το έργό σου θα κάνω μια αντιπαράθεση σε ένα που είχα φτιάξει το 1999.
Το έχω πεταξει βέβαια εδω και 5 χρόνια γιατί το είχα φτιάξει μικρός και δεν μου άρεσε.

Φίλε Συγνώμη πέταξες αυτό το πράγμα ,ουτε τα φωτα δε λυπήθηκες;Δεν ξέρω τι δε σου άρεσε μια και οι φωτο είναι πολύ ατμοσφαιρικές,άλλα άπό ότι διακρίνω είναι εντυπωσιακότατο ,συνχαρητήρια για την ιδέα και την υλοποιησή της.

Παιδες σόρυ για το σπάμ συμφωνώ και εγώ με τον Ιndy,φίλε maverick δώσε καμιά κοντινή να δούμε και το πλοίο.πάντως υπάρχει ένα θέμα με τα παγόβουνα και γενικά με πάγο μέσα σε νερό ,για κάποια μέτρα φαίνεται ένα υπέροχο γαλάζιο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας που είναι πρόκληση για κάθε μοντελιστή.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Tags: