Λοιπον ας γραψω και εγω μερικες απο της εντυπωσεις μου,αφου την πρωτη μερα μετα απο μια μαγευτικη περιηγηση στης Εθνικες οδους της Ουγγαριας οπου παραλιγο να βρεθουμε στην Σερβια ,φτασαμε κανονικα στο Μοσον το μεσημερι της Τεταρτης,την επομενη μερα με οδηγο τον παραδοσιακο χαρτη επισκεφτηκαμε τα αξιοθετα της Βουδαπεστης,καθως και τα τοπικα μοντελομαγαζα.οπου βρηκαμε πολυ καλες τιμες μεχρι και 40%κατω απο την Ελλαδα,μαλιστα στο ενα αρπαξα μεσα απο τα χερια του Γατου ενα αρκετα σπανιο κιτ (τελικα το βρηκε την επομενη σε μαγαζι στην Βιεννη και γλυτωσα την γκρινια)
Το φαι ηταν πολυ καλο σε ποιοτητα και ποσοτητα (τα 6 απο τα 7 στομαχια μου ηταν σε συνεχη χωνεψη!!!).
Η οργανωση ηταν πολυ καλη ,ξεχωριστη νοτα αποτελουσαν οι ομορφες κοπελες της ΟΕ,που εκτελουσαν τα καθηκοντα της φυλαξης των εκθεματων χωρις να γκρινιαζουν και απεσπασαν πολυ καλα σχολια (τι τσουπα εισαι εσυ,σε παντρευομαι ,ζηταω πολιτικο ασυλο για παρτη σου κτλ κτλ )μαλλον το ιδιο θα πρεπει να πραξουμε και εμεις και να αποτελεσουν παραλθον οι φρικτες εικονες των αξυριστων μαντραχαλαδων να καταβροχθιζουν σαν αδηφαγοι γαργαντουες τα κοτομπεικον ,,,
Αντε και του Χρονου