Εχω εξαφανιστεί, το ξέρω, αλλά δυστυχώς οι συνθήκες είναι τέτοιες που ακόμα και το χόμπυ τις βραδυνές ώρες μοιάζει βουνό. Ευελπιστώ σε καλύτερες μέρες, γιατί αν έρθουν χειρότερες, απλά δεν θα υπάρχει χόμπυ και το μόνο που θα μένει θα είναι η φυγή από την Ελλάδα με κάθε μέσο. Ακόμα και με τα πόδια...
Λοιπόν, θυμάστε την ψυχολογικά άρρωστη καθηγήτρια τεχνολογίας η οποία πριν από δύο χρόνια έβαλε εργασία στο γιό μου να φτιάξει ένα αξονικό τομογράφο, δίνοντας μηδέν πληροφορίες σχετικά με τεχνικές, τρόπους ή οτιδήποτε άλλο θα βοηθούσε και μόνο με τη γενική οδηγία να χρησιμοποιήσουν μακετόχαρτο; Τότε κάτι είοχαμε καταφέρει, για όσους το θυμούνται βρίσκετε
εδώ. Φέτος έρχεται η μικρή και μου λέει πως η ίδια καθηγήτρια της ανέθεσε να φιάξει ένα F-22. Που 22 να είναι οι μέρες της της βρώμας! Καμμία άλλη πληροφορία, τίποτα! Λες κα ιτα σημερινά κορίτσια της 1ης Γυμνασίου τα έχουν τα F-22 κάθε μέρα στην κουβέντα τους! Τέλος πάντων, εντάξει, μοντέλο είναι, σίγουρα πιο εύκολο από τον τομογράφο, το έβγαζε και η HobbyBoss στην 1/72, έκανε και 10.50EUR μόνο, πήρα 2 (ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...) και του όρμηξα. Επαθα μια ψυχολακούβα όταν η Αννα μου ανακοίνωσε πως η καθηγήτρια το θέλει σε βάση, σκέφτηκα να πάω να την πλακώσω στις κλωτσιές, αλλά συγκρατήθηκα, κάποτε στη ζωή μου είχα κάνει κάτι που θύμιζε πίστα αεροδρομίου, το ανέσυρα, πρόσθεσα και ένα τρέϊλερ της Hasegawa πάνω στο οποίο έβαλα πάνω τον πλούσιο οπλισμό που δίνει η HobbyBoss (6 AMRAAM, 2 AIM-9L και 2 JDAM που μπήκαν στα φτερά), τα πέρασα ΟΛΑ μπόλικη παρκετίνη για να αντέξουν την κακομεταχείριση του σχολείου, το συσκεύασα και σήμερα το πρωί παρέδωσα παιδί και F-22 στην πόρτα του σχολείου. Η μικρή βοήθησε στα σήματα, σε βαψίματα στα ψιλολόγια, στα κολλήματα του οπλισμού, έδειξε κάποιο ενδιαφέρον αλλά και ανακούφιση όταν το όλο εγχείρημα έλαβε τέλος. Ιδού λοιπόν, μοντέλο, βάση και κυτίον μεταφοράς!

Ξέρω, ξέρω, το μοντέλο δεν πρέπει να περισσεύει από τη βάση, τα χρώματα είναι μάλλον άσχετα (Humbrol 127 και 128), οι AMRAAM δεν πείθουν σα σχήμα, οι AIM-9L παραέχουν μεγάλα πίσω πτερύγια, τι να τις κάνει τις JDAM στο F-22 με πλήρη φόρτο ΑΑ πυραύλων, το τρέϊλερ δείχνει ολοκαίνουργιο και τσίλικο ενώ στην πραγματικότητα θα πρέπει να είναι μπίχλικο και χάλια, οι πυλώνες οπλισμού σπάνια μπαίνουν στα F-22 (καταστρέφουν τις stealth ιδιότητες του αεροσκάφους) αλλά αυτό είναι! Χρόνος για κάτι καλύτερο δεν υπήρχε, ελπίζω η κυρία καθηγήτρια να μείνει ικανοποιημένη αλλιώς δε γλυτώνει την εμπειρία της σεξουαλικής επαφής με ασιατικό νεροβούβαλο. Αυτούς τους μεγάλους, που θέλουν ένα ρυζοχώραφο την ημέρα στην καθησιά τους...