Αποστολέας Θέμα: Scharnhorst and the Channel Dash:Operation Cerberus February 1942  (Αναγνώστηκε 14245 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
Απ: Scharnhorst and the Channel Dash:Operation Cerberus February 1942
« Απάντηση #75 στις: Ιουλίου 08, 2011, 01:03:06 μμ »
Για να μην επαναλαμβάνω τα (τελείως δικαιολογημένα) θαυμαστικά σχόλια των συναδέλφων, θέτω το εξής ζήτημα:
Για διάφορους λόγους αυτό δε το πέτυχα,οπότε μάλλον έχουμε μία από τα ιδια.
:shock: :shock: :shock:

Αν το ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ σου βγαίνει έτσι, τι καθόμαστε και το συζητάμε Καπετάνιε μου?... :mrgreen:
Καλή συνέχεια ::salut::

Γ.
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
« Απάντηση #76 στις: Ιουλίου 08, 2011, 01:06:56 μμ »
Μπουγαρίνι μου "τα έκανες -στην κυριολεξία-θάλασσα"  ::glossa:: :lol: :lol: :lol:.Σταμάτη έγραψες ακόμα μια φορά ,δίνοντας μας μια νότα δροσιάς και θαλασσινής αύρας στο αίσχος πόλη που ζούμε!!! ::salut:: ::salut::
Spoiler (hover to show)
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #77 στις: Ιουλίου 08, 2011, 07:56:25 μμ »
Α! βρε Σταμάτη...το πόσο ζηλεύω τις θάλασσές σου...
Βέβαια και το πλοίο ζηλευτό!!!
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #78 στις: Ιουλίου 08, 2011, 08:03:47 μμ »
Εύγε Σταμάτη !!
εξαιρετική η θάλασσα
και εντυπωσιακότατο το step-by-step
καλή συνέχεια...

άντε να δούμε και κανένα απο κοντά στην έκθεση του Οκτωβρίου

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος papadakis.n

• Νίκος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #79 στις: Ιουλίου 08, 2011, 08:59:58 μμ »
Φίλε Σταμάτη,η θάλασσα είναι σούπερ :wink:
 ::keep_mod::

jkbsprint

• Επισκέπτης
« Απάντηση #80 στις: Ιουλίου 08, 2011, 09:09:17 μμ »
Και το μοντελο παρα πολυ ωραιο και πολυ προσεγμενο σε ολες τις λεπτομερειες αλλα και η θαλασσα........ Εμενα μου φαινεται εκπληκτικη. Φτιαχνε να μαθαινουμε. Εχω παρει την παγωμενη ανα χειρας και χαζευω.........  8)

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #81 στις: Ιουλίου 08, 2011, 09:48:45 μμ »
Kαλησπέρα φίλοι μου,πραγματικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα σχολιά σας,έχω κάνει αρκετές θάλασσες ,αυτή δεν ξέρω από την αρχή με δυσκόλεψε,μέ παιδεψε αρκετά με αποτέλεσμα να την παιδέψω και εγώ.....πολλές φορές όσο παιδευεις ένα πράγμα τόσο χειρότερο γίνεται.Την κατάσταση την έσωσε η λεπτομέρειες που έγιναν με τους αφρούς.Εκεί έπρεπε να βρεθεί η χρυσή τομή θα έλεγα....πριν σας την παρουσιάσω έιχα κάνει πολύ περισσότερους ,κάποιοι σβήστηκαν από πάνω με σκούρα μπλε πράσσινα νεροχρώματα και όλα αυτά αφου είχα περάσει βερνίκια.Αυτό είναι ορατό σε πολλά σημεία που βλέπετε τα σκούρα μπλε.Αναγκαστηκά ξαναπέρασα βερνίκια για το τελικό φινίρισμα που βλέπετε.

Γιάννη σε ευχαριστώ φίλε για την ενθάρυνση,είχα σκοπό για κάτι πιό μουντό και γκρι ,μου βγήκε πάλι μπλε.....και επιδή όσο δε φτάνει η αλεπόυ τα κάνει κρεμαστάρια ,το πλοίο απέχει αρκετά από το λιμάνι του ΕMDEN που κατάλληξε για επισκευές. :mrgreen: ::salut::

Χρήστο μου ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου....έχουν μεγάλη βαρύτητα για μένα .....Ξέρεις φίλε και το νησί σάγάπησε οπότε είσαι πάντα ευπρόσδεκτος και θα είναι μεγάλη μας χαρά να σε ξαναδούμε. ::salut::

Φίλ ,και εγώ ζηλευω τις δουλειές σου φίλε ,και το tug boat ........η θάλασσα είναι λεπτομέρειες,πιστεψέ με. ::salut::

Σταυρο μου σε ευχαριστώ πολύ ,θα χαρώ να τα πούμε και από κοντα κάποια στιγμή φίλε....ελπίζω να μπορέσω να έρθω και στην έκθεση. ::salut::

Νίκο σε ευχαριστώ πολύ φίλε .Μ'αρέσει πολύ η δουλειά σου και στα πλοία και στις θάλασσες,και μια που το έφερε η κουβέντα ,οι πλάγιοι αφρισμοί σου στο liberty είναι καταπληκτικοί. ::salut::

Γιάννη χαιρομαι που το απολαμβάνεις με αυτό τον τρόπο.Τι καλύτερο από ενα pc ,μια παγωμένη ,ένα στατικό μοντέλο από δίπλα και ένα κανονικό μοντέλο πιό διπλα.Το όνειρο κάθε μοντελιστή...... :mrgreen: :mrgreen: ::salut::Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
Απ: Scharnhorst and the Channel Dash:Operation Cerberus February 1942 FINAL
« Απάντηση #82 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 05:34:16 μμ »
Ο ήλιος μόλις είχε ανατείλει στο βάθος του κόλπου του Wihelmshaven .
Μια αίσθηση γαλήνης και ανακούφισης έχει καταλάβει τα πληρώματα.Με εμφανή τα σημάδια των σποραδικών επιθέσεων πάνω του το Scharnhorst μαζί με το Gneisenau και το Prince Eugen κατάφεραν να διαβούν του κανάλι και να διαφύγουν το κίνδυνο του αποκλισμού τους από τον Αγγλικό στόλο.
Το περασμα τους κράτησε μερικές μέρες ,το δικό μου μοντελιστικό πέρασμα ομως ,μερικούς μήνες  και μάλιστα με σχεδόν καθημερινή εργασία.
Χρειάστηκε να βαφτεί ξανά από την αρχή η θάλασσα.Πλησίασα αρκετά το αρχικό πλάνο που είχα στο μυαλό μου,για μιά θάλασσα διαφορετική από τις άλλες μου,και χρωματικά αλλά και τεχνικά εν μέρη.
Η θάλσσα λοιπόν για πρώτη φορά είναι βαμμένη με λάδια ,μια και ίδη είχαν περαστεί γυαλιστερά βερνίκια κατά την πρώτη απόπειρα,και οι ακουαρέλες δεν ''έπιαναν '' με τίποτα.
Επίσης για τους περίσσοτερους αφρούς δε χρεισιμοποίησα λευκό χρώμα αλλά μίγμα λευκής και διάφανης σιλικόνης .

Πιστευω οτι αρκετά σας κούρασα ,ας δούμε καμιά φωτο ,και επανέρχομαι με αφορμή τα σχόλια και τις παρατηρίσεις σας.

Click to see the original size.   Click to see the original size.      Click to see the original size.      Click to see the original size.      Click to see the original size.      Click to see the original size. 
    Click to see the original size.      Click to see the original size.   Click to see the original size.   Click to see the original size.   Click to see the original size.   Click to see the original size.   Click to see the original size.

Riging 

Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.

Αυτή τη φορά όλα τα οριζόντια ''σύρματα'' έχουν γίνει με μαλλιά μελαχρινής κούκλας.

Click to see the original size.  Click to see the original size.   Click to see the original size.   Click to see the original size.   Click to see the original size.   Click to see the original size.   

Click to see the original size.   Click to see the original size.   Click to see the original size.

Click to see the original size.   Click to see the original size. 

Λίγα λόγια για το Schnellboot.

To σκάφος είναι από τη Heller στην 1/400 .Πρόκειτε για ενα σκάφος S-100 type.
Μετά από πολύ ψάξιμο μετά λύπης διαπίστωσα οτι ο τύπος μπήκε σε υπηρεσία το 43' ηταν πλέον αργά η αλλαγή πλάνου.
Η θέση της τορπιλακάτου ήταν εκεί από την αρχή της κατασκευής της θάλασσας.
Με λιγο κόψε ράψε όμως το σώσαμε...νομίζω....
Το διοραμά μου λοιπόν περιλλαμβάνει μια S-38b .Προγενέστερο μοντέλο της S-100 type.Μάλιστα στην S-38b στηρίχτηκε και η εξελειξη του σκάφους σε Type S-100.
Για τη μετατροπή της που λιγο διαφέρη απο την 100 χρειάστηκε αλλάχιστο φύλλο πλαστικού για τη δημιουργεία μιας ακόμα ξύλινης επιφάνειας στην πρύμνη του σκάφους
καθώς και μηκος evergreen για την υπερύψωση της γέφυρας.Δυο μικρές εγκοπές για τα φωτα πλευσης (κόκκινο-πράσσινο) και η κατασκευή μιας κυκλικής κεραίαςεπί της γέφυρας.
Τα οπλα είναι από το σετ της white ensigne με τα γερμανικά αντιεροπορικά στην 1/400.

Αλλο ένα μοντέλο λοιπόν εφτασε στο τέλος του.Ελπίζω να σας αρέσει...είμαι στη διαθεσή σας για τα οποια σχόλια.
Σας χαιρετώ όλους και ευχομαι καλό χειμώνα και καλό μοντελάρισμα........

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."

Αποσυνδεδεμένος papadakis.n

• Νίκος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #83 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 05:48:59 μμ »
Φίλε Σταμάτη,απλά καταπληκτικό και αυτό το πλεούμενό σου και η θάλασσα σούπερ :wink:
Καλό χειμώνα,με καλές κατασκευές ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Vasilis-Frederica

• Οι καλοί άνθρωποι δε χρειάζονται νόμους που να τους υποδεικνύουν πως να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν τους νόμους προς όφελός τους. [Σωκράτης]
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: I normally live in Sparta Greece, but I very often stay in Witney United kingdom, too
  • Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
    • Μεταφραστικό Γραφείο Σπάρτης
« Απάντηση #84 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 06:15:57 μμ »
Ουδέν σχόλιο.
Φίλε Σταμάτη είσαι Καλλιτέχνης, πάρα πολύ όμορφο και το πλοίο και η θάλασσα.
Μπράβο σου και περιμένουμε την καινούργια σου δουλειά.
Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
Βασίλης & Μαρία-Φρεντερίκα

Η Ιστοσελίδα μας: ΞΥΛΙΝΑ ΠΛΟΙΑ    Το κανάλι μας: BINTEO στο YouTube

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #85 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 06:57:01 μμ »
Είχα την τύχη να το θαυμάσω από κοντά και δηλώνω ότι οι φωτογραφίες το αδικούν (και το καράβι αλλά και τη θάλασσα)

Και μια παρατήρηση/ερώτηση: Οι καδένες των αγκυρών νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι "σκουριασμένες" (όχι ότι δείχνουν άσχημες ώς έχουν)

Μπράβο Καπετάνιε
ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #86 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 07:17:34 μμ »
Δεν ξέρω για εσάς, εγώ την έπαθα την πλάκα με το mottling στα πλαϊνά των πύργων. Απλά απίστευτο. Οχι πως το υπόλοιπο πάει πίσω! Μπράβο!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος spyros molinaris

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κερκυρα
  • I.P.M.S. 258
« Απάντηση #87 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 07:25:38 μμ »
εγω στα εχω πει και απο κοντα οταν σε εβλεπα να δημιουργεις
καταπλικτικη δουλεια σταματη
σε παιδεψε αρκετα αλλα το αποτελεσμα ειναι φανταστικο  :wink:
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #88 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2011, 09:14:10 μμ »
Μπράβο Σταμάτη...  ::proskino:: ::eusa_clap::  ::proskino:: ::eusa_clap::  ::proskino:: ::eusa_clap::
Αφού έχει και σημαιούλα, δεν μπορώ να πω τίποτε...  ::glossa:: :mrgreen:

Πώς έβαψες τα πλαινά των  πύργων;

Τι έχει τώρα το μενού;

Καλή συνέχεια....  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #89 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 04:35:20 πμ »
Νικο μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. ::salut::

Μαρία και Βασίλη ευχαριστώ πολύ παιδιά. ::salut:: ::salut::

Δημήτρη μου χάρηκα που βρεθήκαμε πάλι.Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.Η παρατηρίση σου για τις άγκυρες είναι πολύ σωστή φίλε ,και θα παρέμβω καταλήλως.Σε ευχαριστώ και πάλι. ::salut::

Γιώργο ευχαριστώ πολύ φίλε μου. ::salut::

Σπύρο μου να είσαι καλά ,τα έχουμε ξαναπεί ανεπίδεκτος μαθήσεως.............στο φωτοσοπ. Και όχι μόνο.::salut::

Νικόλα μου οταν έβαζα τη σημαία σκεφτόμουν τα σχολιά σου για αυτό το θέμα.Δε θα σε άφηνα παραπονεμένο αυτή τη φορά.
Τα πλαινα καθως και όπου υπήρχε η παραλλαγή  τα έβαψα με ένα μικρό σφουγγαράκι περασμένο σε μια τσιμπίδα.
Το μενού έχει ''σούσι'' :mrgreen:.................................ΜUSASHI ::salut::Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΤΑΓΙΑΡ ΓΙΑΝΝΗΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα
    • http://i824.photobucket.com/albums/zz162/koytagia/submarines/DSC049480-1.jpg
« Απάντηση #90 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 12:06:11 πμ »
Καπετανιε, τωρα μολις το ειδα!!! Για αλλη μια φορα "εγραψες"!!! Να'ναι καλα τα χερακια σου φιλαρακο μου!!! Η θαλασσα ειναι παρα πολυ καλη και δεν μπορω να καταλαβω γιατι εφαγες τετοιο "κολλημα"! Ειδικα οι κυματισμοι στα ισαλα του πλοιου ειναι ολα τα λεφτα!!! Και κατι επι μερους...κατα την δικη μου ταπεινη αποψη αυτο ειναι το καλυτερο riging που εχεις κανει ποτε!!! Πολυ αληθοφανες!!! Να'σαι καλα φιλε μου καλε!!!

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #91 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 12:14:29 πμ »
και εγώ τώρα το είδα! σόρυ αλλά σε έχω χάσει απο τη βραδυνή παρέα και σπάνια μπαίνω σε κατηγορίες εκτός φιγούρας. Για άλλη μια φορά εκπληκτική δουλειά Σταμάτη μου, πολλά συγχαρητήρια!!! ::eusa_clap::::eusa_clap::::eusa_clap::
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #92 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 12:55:52 πμ »
Σταμάτη είναι απλά πανέμορφο!!!

Αποσυνδεδεμένος Corto

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: San Mateo, CA
« Απάντηση #93 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 01:55:00 πμ »
Πανέμορφο και ολοζώντανο λες και το παρακολουθείς από κοντά. Χίλια μπράβο!!! ::salut::
Να'στε πάντα καλά,
Γιάννης (IPMS Hellas 594 - IPMS USA 44615)

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #94 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 05:09:36 πμ »
Γιάννη μου ,ευχαριστώ πολύ φίλε,πραγματικά και εγώ δεν ξέρω γιατί έφαγα κόλλημα.Κάτι δε μου άρεσε αρχικά.Ξέφευγε από το σχεδόν τυχαίο ,την πάιδεψα πολύ και αυτό φαίνονταν.Εξαρχής είχα μια πρασσινογάλαζη στο μυαλό μου.Τώρα είναι αρκετά καλύτερη ,ακόμα όμως την ψάχνω.Στο επόμενο ελπίζω να την πάω ενα βήμα παραπάνω με τις σιλικόνες.
Οσο γαι το riging που λες φίλε αν δεν έπερνα την κούκλα της μικρής ακόμα θα παιδευόμουν.Εδώ μιλάει το υλικό φίλε και οχι ο μάστορας.
Να'σε καλά φίλε μου. ::salut::

Θεοφίλέ μου οντως χαθήκαμε λίγο.Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. ::salut::

Αλεξ ευχαριστώ πολύ φίλε,με την ευκαιρεία υπέροχο το καινούργιο περιβάλλον του φόρουμ,ευχαριστούμε για το κόπο που κάνετε. ::salut::

Γιάννη ευχαριστώ πολύ φίλε ,για τα σχολιά σου και  που έγραψες στο θέμα μου. :oops:  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #95 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 02:16:17 μμ »
Πωωωωωω πωωωωω βρε καπετανιε τι μας εκανες!!!!
Αντε τωρα να συνεχισω το δικο μου  :?
Τα κοσμητικα επιθετα δεν φτανουν απλα θα πω ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!
Να σαι καλα να μας κανεις σεμιναρια εδω μεσα!!!  ::salut::
Α!!!
Και καλη αρχη με το Μουσατο  :mrgreen:
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #96 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 07:46:34 πμ »
Καπετάνιε υπέροχη δουλειά!
Δεν μπαίνω συχνά στα καράβια αλλά δουλειές σαν κι αυτή,θα με κάνουν μόνιμο. :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #97 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 08:42:03 πμ »
Ωρε φιλε τι εφτιαξες παλι?Νομιζω Σταματη οτι και τα δικα σου μοντελα πλεον εχουν την μοναδικη υπογραφη τους.Βρηκες τον δρομο σου,τελοιοποιησες τις τεχνικες και τα μοντελα σου πλεον εχουν μια χαρακτηριστικη, εξαιρετικα υψηλη ποιοτητα.Μπαβο ρε φιλε.Μπραβο ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Τσάπανος Γεώργιος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #98 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 05:12:25 μμ »
Σταμάτη το τι θα παρουσιαζόταν στο τέλος, φάνηκε από την αρχή, η απόδοση του όλου θέματος και για μένα είναι καταπληκτική, καλή συνέχεια με τα υπόλοιπα.
 ::salut:: ::salut::
ΤΙΜΗ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #99 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 05:34:06 μμ »
Παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Μιχάλη ,ευχαριστώ πολύ ,τα έχουμε ξαναπεί φίλε τις περισσότερες φορές εφαρμόζω αυτά που έχουν υποθεί με τον έναν  ή τον άλλο τρόπο εδώ μέσα στο φόρουμ μας.Μερικές φορές λίγο το ένστικτο ,λίγο η υποψία, μπορεί να εξελιχθεί κάποια τεχνική αλλά η βάση είναι χιλιουπομένη από πολλούς συναδέρφους εδώ μέσα. ::salut::
Το Μουζάσι έχει αρκετές διαφορές από το Γιαμάτο σε ιστους αλλά και σε διάταξη αντιεροπορικών και αποστασιομετρων.Κατά τα άλλα είναι αδερφάκια. ::salut:: ::salut::

Κώστα σε ευχαριστώ πολύ φίλε ,είναι ιδιαίτερη η τιμή για μένα οταν γράφεις στα θεματά μου .Τα σχόλια και οι παρατιρήσεις σου είναι πάντα σωστά και μας βοηθούν να γίνουμε  σωστότεροι. ::salut::

Γιώργο μου σε ευχαριστώ πολύ φίλε,είναι μεγάλη η κουβέντα που λες και με μεγάλη βαρύτητα μακάρι να είναι έτσι φίλε θα ήταν πραγματικά μεγάλη κατάκτιση για μένα. :oops: ::salut::

Γιώργο μου χωρίς το δικό σου προφίλ το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ πιό απλοικό .Σε ευχαριστώ για την όλη βοήθεια σου και για τα σχολιά σου. ::salut::

Tags: scharnhorst