0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν καποιος ξερει καλυτερα ας το πει μιας και θα φτιαξω και γω το merkava iv και ακομα δεν εχω καταληξει στο ποιο ειναι τελικα το σωστο χρωμα ή συνδιασμος κατα προτιμηση απο humbrol. (Λογο του οτι ειναι δυσκολη η ευρεση αλλης εταιριας).
Για τις ερωτήσεις σου αρκετά σου είπε ο Περικλής, περίμενε να σου απαντήσει ακόμα και κανένας άλλος πιο ειδήμων εβραιο-αρματολόγος. Σ'αυτό που θα απαντήσω εγώ και είναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ, απέφευγε οποιουσδήποτε μεταλλικούς τόνους στις ερπύστριες. Τις συγκεκριμένες θα έλεγα να τις βάψεις με ένα σκούρο γκρι με κάμποσο καφέ μέσα ή και dark earth και πάλι είπε ο Περι, μετά wash με raw umber και μετά πολύ σκόνισμα και προσθήκη μεταλλικών τόνων μόνο στις ακμές των πέδιλων, άντε με ένα μολυβάκι. Καλή συνέχεια. ΥΓ κοίτα που είναι πανέμορφο και το άτιμο το IV LIC, όχι τίποτ'άλλο θα μας κολλήσει κανα κουσούρι τώρα στα γεράματα
Είναι αρματάρα...
Αγαπούλα τους μου φαίνεται ότι το γύρισες και εσύ στη λασπουριά...
Οι προλαλήσαντες νομίζω σε κάλυψαν στις ερωτήσεις σου.
Καλώς τα, τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα! Σχιζοειδής προσωπικότητα μας βγήκες, αλλά μια χαρά τα πας τα άρματα. Πολύ ωραίο θέμα διάλεξες. Περιμένω τα μπογιατίσματα να σε χαρώ.
Πιο χρώμα χρησιμοποίησησες; Επίσης νομίζω πως στο πίσω μέρος του πύργου η μεσαία κουκουνάρα έχει μείνει με το γαζί από το καλούπι, ρίξε μια ματιά.