Ξεκιναω την επομενη προσπαθεια με ενα διοραμα στις μαχες της Νορμανδιας στα τελη του Ιουνιου του 44. Εχω καταληξει στην 9η Μεραρχια πανζερ των ss στον τομεα της Μπογαζ. Θα εχει σιγουρα ενα παθηρα early G και το field kitchen της tamiya. Αναλογως του χωρου θα δω τι αλλο θα προσθεσω.
Ολο το θεμα προεκυψε απο τη προσπαθεια μου να φτιαξω μια εκκλησια στην 1/35 απο σχεδια που εχω για μια αλλη κατασκευη με κεραμικα τουβλακια απο την ισπανικη aedes. Tα σχεδια ειναι στην 1/70 περιπου και τα διπλασιασα για να μου βγει ενα πατρον στην 1/35

Με μελαμινη για βαση και πηχακια (απο μια παλια κορνιζα ΙΚΕΑ ) ξεκινησα τα μπετα

Οπου ειχε πορτες αψιδες και παραθυρα εφτιαξα αντιστοιχα κομματια απο μπαλσα και με δυο καρφακια τα εβαλα ωστε να αντεξουν το γυψο αλλα να ξεκολλανε ευκολα
στο τραβηγμα ειχα και τις απωλειες μου αλλα οπου χρειαζεται ατλακολ και κυανοακρυλικη με βοηθησαν να τα διορθωσω. Απλα θελει πολυ υπομονη να φυγει ολη η υγρασια απο το γυψο.

Οι εξτρα πετρες στην παραπανω φωτο εγιναν με φυλλο πλαστικου και υγρο στοκο με γυψο για την αναγλυφη υφη με βαση το σχεδιο(κολλησα το αντιστοιχο κομματι στο φυλλο πλαστικου και εκοψα τις πετρες μια μια)