0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
0, κατι ψιλα.... Ασταρωμενα δλδ...Παρεπιπτοντως,θα επρεπε να μετραει εστω και το ασταρι...ειναι αδικια για εμας τους κουλους! Spoiler (hover to show)Υ.Γ.Ευτυχως που το θεμα δεν ζηταει να δειξουμε τα in progress...ΜΟΝΟ απο τον Crow τι ειχα να ακουσω!!!
Spoiler (hover to show)Εχω φαει 48 κανταρια κραξιμο για τα ημιτελη....και ο μαζοχισμος εχει τα ορια του!! Υ.Γ.δεν ξερεις ποσο με τρωει το χερι μου να αρχισω να ποσταρω τα in progress ,αλλα η υγεια μου δεν ειναι αυτη που ηταν...σωματικες βλαβες δεν αντεχει πια...δεν επουλωνω ευκολα βρε παιδι μου !!!!
Spoiler (hover to show)Υ.Γ.Ευτυχως που το θεμα δεν ζηταει να δειξουμε τα in progress...ΜΟΝΟ απο τον Crow τι ειχα να ακουσω!!!
Spoiler (hover to show)Είμαστε και άλλοι που είμαστε διατεθειμένοι να τα ακούσεις!!!
Πάντως ο τίτλος είναι λάθος...θα έπρεπε να γράφει "Πόσα τζιπάκια έχετε φτιαγμένα" ... ή Tilly ή LRDG....να δω τι θα γράφατε τότενες...
1/72 JET Harrier Mirage 2000 x 2 Mig-29 Rafale Hawk Red Arrows F-4 Phantom F-8 Crusader F-117 Nighthawk 1/48 JETSU-25F-5E TigerMig 21 FishbedMig-37Tornado GR1EurofighterA-4B SkyhawkSU-27FJ-3 FuryF-21 KfirMBB/SIAT Flamingo
...Και οσονούπω, μαντέψτε τι...