Αποστολέας Θέμα: Hasegawa F-104 Starfighter  (Αναγνώστηκε 1137 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisg77

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: αθηνα-καλλιθεα
Hasegawa F-104 Starfighter
« στις: Μαρτίου 25, 2011, 07:54:09 μμ »

λοιπον αυτο ειναι ενα 48αρι χασε που προσπαθησα να κανω ελληνικο.το εφτιαξα πριν το tornado αλλα μου φαινεται καλυτερο.οι φωτογραφιες ειναι χαλια αλλλη μια φορα για να μην χαλασω την παραδωση!το μοντελακι κολληθηκε τελεια χωρις κανενα προβλημα.στοκος ελαχιστος.βελτιωτηκα δεν εχει.βαψιμο με αερογραφο και διωρθωσεις με πινελακη.εκανα pre-shading οπου φαινεται λιγο.weathering δεν εκανα γιατι το λυπομουνα :lol: :lol: αυτα και ως γνωστων κραξτε ελευθερα

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
Απ: hasegawa F-104 starfighter
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 25, 2011, 08:06:40 μμ »
Γεια σου Δημητρη! ::salut::
Σε γενικες γραμμες ειναι καλο το μοντελο σου.
Μερικες παρατηρησεις αν μου επιτρεπεις φιλικα παντα:
-Τα εθνοσημα που εχεις βαλει ειναι για 72αρι F-104 και οχι για 48αρι.
-Σε καποια προειδοποιητικα φαινεται το φιλμ.Καλο ειναι να χρησιμοποιεις καποιο γυαλιστερο βερνικι πριν την τοποθετηση τως σηματων.
-Αν θες κανε ενα washακι.Το μοντελο θα δειξει πιο ομορφο. :wink:
-Η καλυπτρα σου εχει θαμπωσει παρα πολυ.Καλο ειναι να βαζεις πολυ λιγη κολλα για τετοιου ειδους κολλησεις η ακομα καλυτερα χρησιμοποιησε απο δω και περα καποια κρυσταλιζε κολλα.
-Αν θες διορθωσε το overspray στο κατω μερος της ατρακτου.
Αυτα! :lol:
Καλη επιτυχια με το επομενο project σου! :) ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 25, 2011, 08:11:34 μμ »
Έυστοχες οι παρατηρήσεις του Λάμπρου  :wink: Δημήτρη κακώς το λυπήθηκες στο ''λέρωμα''  :roll: Βρώμισέ το,έστω και λίγο,προς απόδοση της ελάχιστης αληθοφάνειας  :wink: Επίσης,λύσε μου μια απορία...Τί ακριβώς ''παίχτηκε'' και θάμπωσε η καλύπτρα ?  :wink:

IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 25, 2011, 08:18:44 μμ »
Ωραία η δουλεια σου φίλε μου!!Αφου όμως δουλεύεις αερογράφο ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρία να εξασκηθείς στις φθορές/ξανοίγματα της παραλλαγής-αλλωστε τα ελληνικα F-104 ήταν αρκετά μπιχλιάρικα!  :D
Επίσης και το wash στις γραμωσεις θα δώσει τελειως διαφορετικό αερα στο μοντέλο...Μην ξεχνας οτι οι φωτοσκιάσεις και οι φθορές ξεχωρίζουν τα συναρμολογούμενα μοντέλα απο τα παιχνίδια!
Μια παρατήρηση-αν μου επιτρέπεις-για την συνέχεια των κατασκευων σου,σε κάθε πρότζεκτ μαζευε φωτο του αεροσκαφους που θα αναπαραστήσεις-τα προειδοποιητικά διασωσης και τα SN είναι σε λάθος θέση και χαλάνε εν μερη την ομορφη εικόνα,καλή συνέχεια!!!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Albert83

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Lay down your souls to the gods rock n' roll!
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 26, 2011, 04:07:43 πμ »
Φίλε Δημήτρη ο αστρομαχητής σου είναι αρκετά αξιοπρεπής και αν δώσεις βάση σε αυτά που έγραψε ο Λάμπρος μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος.
Πάντως μάλλον πρώτη φορά βλέπω F-104 χωρίς φθορές σε σημείο που είχα αρχίσει να πιστεύω ότι έτσι τα έβγαζε η lockheed έτοιμα με μπαλώματα και λαδιές!! ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 26, 2011, 11:08:39 πμ »
Δημητρη ομορφο το μοντελο του αστρομαχητη  και ομορφη αποδοση της παραλαγης...θα συμφωνησω κι εγω με τους παραπανω για το βρωμισμα και το wash  που σιγουρα θα ανεβασει την κατασκευη σου παρα πολυ..μην το λυπασαι εκμεταλευσου το γιατι σου δεινει πολλα περιθωρια το αεροσκαφος που εφτιαξες και θα σου βγει ζαχαρη.μπραβο σου και παλι

Tags: