Αποστολέας Θέμα: OPEL ASCONA 400 - GASS  (Αναγνώστηκε 2208 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
OPEL ASCONA 400 - GASS
« στις: Μαρτίου 24, 2011, 12:41:24 μμ »
Καλημέρα σε όλους,

Είπα να σας βάλω λίγο στην πρίζα με μερικές σύντομες παρουσιάσεις κάποιων ιδιαίτερων κιτ που τουλάχιστον θα ξυπνήσουν μνήμες...

Ξεκίνημα με την Ascona του Roehrl από το Μόντε του 1982. Η κλίμακα είναι η γνωστή "αυτοκινητάδικη" 1/24. Το κιτ αποτελείται από αρκετά καθαρή ρητίνη, μέταλλο, και κομμάτια PE. Μπορεί να μην περιέχει κινητήρα, αλλά όλα όσα δίνει τα δίνει απλόχερα. Καθαρές και όμορφες γραμμές αμαξώματος, ικανοποιητικό εσωτερικό και σωστές χαλκομανίες (χωρίς δήθεν λογότυπα).
Οι οδηγίες θα μπορούσαν να είναι καλύτερες, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα προβληματίσουν.

Όσο για το εαν αξίζει κάποιος να το έχει στη συλλογή του, θα έλεγα αναμφίβολα  ΝΑΙ, αφού είναι ένα θέμα μοναδικό (μοντελιστικά), και με βαριά ιστορία...

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: OPEL ASCONA 400 - GASS
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 24, 2011, 12:54:40 μμ »
ρε συ φίλε θες να μας καταστρέψεις μεσημεριάτικα?Το πρωί το clio και τώρα αυτό!!!!!!!
τιμούλα?

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 24, 2011, 01:11:41 μμ »
ρε συ φίλε θες να μας καταστρέψεις μεσημεριάτικα?Το πρωί το clio και τώρα αυτό!!!!!!!
τιμούλα?

Φίλε Γιάννη έχω σκοπό να γυμνάσω το νευρικό σας σύστημα για καλά.  :evil: Να είσαι ψύχραιμος γιατί έρχονται και άλλα...

Τιμή δεν θυμάμαι, θα πρέπει να κάνω μία μικρή ανασκαφή.

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 24, 2011, 01:16:41 μμ »
Φίλε Γιάννη έχω σκοπό να γυμνάσω το νευρικό σας σύστημα για καλά.  :evil: Να είσαι ψύχραιμος γιατί έρχονται και άλλα...

A καλά!! κατάλαβα!!Θα τις κόψουμε απ'οτι βλέπω.Μη μου πεις ότι τα προχωράς μαζί?

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 24, 2011, 01:27:53 μμ »

A καλά!! κατάλαβα!!Θα τις κόψουμε απ'οτι βλέπω.Μη μου πεις ότι τα προχωράς μαζί?

Όχι βέβαια, τα κιτ είναι απείραχτα, και αποτελούν μέρος από το βαρύ πυροβολικό της συλλογής μου. Τέτοια κιτ φίλε δεν μπορείς να προχωράς ταυτόχρονα. Τα απολαμβάνεις ένα προς ένα...

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 24, 2011, 03:34:02 μμ »
τιμούλα?

Σου χρωστούσα μία απάντηση για την τιμή της Ascona. Μαζί με τα μεταφορικά κόστισε 145EUR.

Τί συμβαίνει ψήνεσαι;  :twisted:ι

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 24, 2011, 03:45:57 μμ »
145??
Μπα!!!! Ο γιατρός μου έχει πει ότι είμαι αλλεργικός στις ρητίνες!! ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Η αλήθεια είναι ότι τις έχω πάρει από φόβο. Θα τα πούμε από κοντά ώστε να μου δείξεις κάποια πράγματα επί τούτου. Πάντως η συλλογή σου είναι αξιοζήλευτη ή με άλλα λόγια, τα σπάει (έτσι θα έλεγα αν ήμουν 15 χρονάκια μικρότερος).

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 24, 2011, 06:23:59 μμ »
145??
Μπα!!!! Ο γιατρός μου έχει πει ότι είμαι αλλεργικός στις ρητίνες!! ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Η αλήθεια είναι ότι τις έχω πάρει από φόβο. Θα τα πούμε από κοντά ώστε να μου δείξεις κάποια πράγματα επί τούτου. Πάντως η συλλογή σου είναι αξιοζήλευτη ή με άλλα λόγια, τα σπάει (έτσι θα έλεγα αν ήμουν 15 χρονάκια μικρότερος).
Σοβαρά Γιάννη, επειδη έχεις μωρό (α) οι ρητίνες δεν είναι και ότι καλύτερο. Εκτός αν έχεις χώρο σε γκαράζ :wink:
Ο Αποστόλης θέλει να μας καταστρέψει τέλειως... Αλλά εμείς αντέχουμε...
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 24, 2011, 06:33:36 μμ »
Σοβαρά Γιάννη, επειδη έχεις μωρό (α) οι ρητίνες δεν είναι και ότι καλύτερο. Εκτός αν έχεις χώρο σε γκαράζ :wink:
Ο Αποστόλης θέλει να μας καταστρέψει τέλειως... Αλλά εμείς αντέχουμε...

Γι'αυτο ρε φίλε τις φοβάμαι.
Κάτι μου λέει ότι ο φίλος μας θα συνεχίσει με το έγκλημά του και αύριο.Τα είδες τα υπόλοιπα?Αντέχουμε, αλλά για πόσο???

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 24, 2011, 09:39:40 μμ »
Αποστολε πανικος...χτυπα κι αλλο, αντεχουμε :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 25, 2011, 12:00:13 μμ »
Mπραβο Αποστολε , με το πλα'ι' και οπου (οσο) παει....
Life sucks and then....you die!!!

Tags: