Αν και μικρό, έχει και αυτό τις απαιτήσεις του......(και εγώ τις ευαισθησίες μου

)
Δεν ξέρω πότε το έφτιαξες (τα 35άρια που έχεις ποστάρει πρόσφατα είναι γενικά πάρα πολύ καλύτερα), ούτε πόσο χρόνο του αφιέρωσες. Στις φωτό φαίνεται να έχει πολλά λάθη και ατέλειες. Εξηγούμαι:
Ο μπερές (όπως λέει και ο Ελιξήριος) πρέπει να είναι μαύρος και τα κυάλια σκούρο πράσινο. Οι καθρέπτες και τα στελέχη τους, καθώς και τα κιβώτια θα έπρεπε να είναι στο χρώμα του οχήματος (όχι καφέ). Oι βάσεις του οπλισμού, θα έπρεπε και αυτές να είναι στο χρώμα του οχήματος, ενώ οι κάννες τους Gun Metal. Γενικά, τα παραπάνω σημεία δείχνουν σαν να είναι άβαφτα. Ακόμα, η μπροστινή θωράκιση κάνει "σκαλοπάτι" με τα πλαϊνά (μάλλον ήθελε στοκάρισμα και τρίψιμο). Τέλος, τα χέρια του οδηγού και ο μπερές, ήθελαν και αυτά τρίψιμο (η ραφή από το καλούπι φαίνεται πολύ έντονα).
Επίσης δείχνει σαν να μην έχεις κάνει καμμιά προσπάθεια wash (ειδικά στο μπροστινό μέρος). Κάπως παράταιρη μου φαίνεται και η λάσπη στους τροχούς (έρημος γαρ = πολλή σκόνη, λίγη λάσπη), αλλά δεν είμαι και σίγουρος::dontknow::
Η βάση εντούτοις είναι όντως πολύ όμορφα δουλεμένη

ΔΚ