Αποστολέας Θέμα: Humber MK. II Match Box 1/76  (Αναγνώστηκε 877 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
Humber MK. II Match Box 1/76
« στις: Οκτωβρίου 01, 2010, 05:42:56 μμ »
Humber MK. II Match Box 1/76

Για διάλλειμα από τα μεγάλα μοντέλα, αυτά τα μικρά είναι ότι πεις...

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
Απ: Humber MK. II Match Box 1/76
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 01, 2010, 10:44:55 μμ »
Αγαπημένο κιτάκι! Γίνεται και Ελληνικό με μετατροπή στον οπλισμό! Και ένα από τα ομορφότερα διοραματάκια της Μάτσμποξ: κρατήρας, τοιχάκι, δρομάκι, όλα τα καλά :P Διαφωνώ λίγο με το χρώμα του μπερέ του αρχηγού, και των κυαλιών. Μαύρα νομίζω πως πρέπει νά'ναι, κατά τα άλλα, είναι μια ωραία προσπάθεια. Ωραίο βάψιμο στο ερείπιο, πολύ ωραίο κρύψιμο του εντελώς επίπεδου πυθμένα του κρατήρα
::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 02, 2010, 01:23:45 πμ »
Αν και μικρό, έχει και αυτό τις απαιτήσεις του......(και εγώ τις ευαισθησίες μου :mrgreen:)

Δεν ξέρω πότε το έφτιαξες (τα 35άρια που έχεις ποστάρει πρόσφατα είναι γενικά πάρα πολύ καλύτερα), ούτε πόσο χρόνο του αφιέρωσες. Στις φωτό φαίνεται να έχει πολλά λάθη και ατέλειες. Εξηγούμαι:

Ο μπερές (όπως λέει και ο Ελιξήριος) πρέπει να είναι μαύρος και τα κυάλια σκούρο πράσινο. Οι καθρέπτες και τα στελέχη τους, καθώς και τα κιβώτια θα έπρεπε να είναι στο χρώμα του οχήματος (όχι καφέ). Oι βάσεις του οπλισμού, θα έπρεπε και αυτές να είναι στο χρώμα του οχήματος, ενώ οι κάννες τους Gun Metal. Γενικά, τα παραπάνω σημεία δείχνουν σαν να είναι άβαφτα. Ακόμα, η μπροστινή θωράκιση κάνει "σκαλοπάτι" με τα πλαϊνά (μάλλον ήθελε στοκάρισμα και τρίψιμο). Τέλος, τα χέρια του οδηγού και ο μπερές, ήθελαν και αυτά τρίψιμο (η ραφή από το καλούπι φαίνεται πολύ έντονα).

Επίσης δείχνει σαν να μην έχεις κάνει καμμιά προσπάθεια wash  (ειδικά στο μπροστινό μέρος). Κάπως παράταιρη μου φαίνεται και η λάσπη στους τροχούς (έρημος γαρ = πολλή σκόνη, λίγη λάσπη), αλλά δεν είμαι και σίγουρος::dontknow::

Η βάση εντούτοις είναι όντως πολύ όμορφα δουλεμένη ::eusa_clap::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 24, 2011, 04:18:32 μμ »
Δεν ξέρω πότε το έφτιαξες (τα 35άρια που έχεις ποστάρει πρόσφατα είναι γενικά πάρα πολύ καλύτερα), ούτε πόσο χρόνο του αφιέρωσες. Στις φωτό φαίνεται να έχει πολλά λάθη και ατέλειες.

Σ'ευχαριστώ φίλε μου πάρα πολύ για τις επισημάνσεις, απλά τον καιρό που φτιάχτηκε αυτό το μοντέλο δεν είχα ιδέα από όλα αυτά. Απλά είχα ακούσει για κάποιες τεχνικές και προσπαθούσα να τις εφαρμόσω και να μάθω.

Tags: