Αποστολέας Θέμα: A-7 CORSAIR 1/48 HOBBY BOSS ΔΙΘΕΣΙΟ  (Αναγνώστηκε 14768 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
Απ: A-7 CORSAIR 1/48 HOBBY BOSS ΔΙΘΕΣΙΟ
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 06, 2012, 12:01:49 μμ »
Μαυρο χρωμα

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος NIKOLARAS

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • RED OR DEAD G7
« Απάντηση #51 στις: Μαρτίου 06, 2012, 04:14:49 μμ »
labros 87 σε ευχαριστώ πολύ. τώρα έκανα το wash και λίγες φθορές και σας δείχνω την πορεία κατασκευής του a-7.ελπίζω να μην με "κατσαδιάσετε" με λάθη που θα δείτε....xaxaxa.  περιμένω τις παρατηρήσεις σας.

τέλος θέλω να το φορτώσω με maverick agm65 a και αν ξέρει κανεις τα a-7 τις ελλάδας είχαν την "πιστοποίηση" για τα όπλα αυτά και εάν ναι είχαμε ποτε φορτώσει τα a-7 με αυτούς τους πυραυλους?

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #52 στις: Μαρτίου 06, 2012, 05:39:38 μμ »
Πολυ ωραιες οι βρωμιες!Αν θες προσθεσε και στο δεξι φλαπ για να μην γαινεται καθαρο.
Τωρα για maverick τα δικα μας δυστυχως δεν φορεσανε ποτε. :?Θα προτεινα να βαλεις εκπαιδευτικες βομβες αν θελεις με μια ή δυο δεξαμενες,ή απλα με δεξαμενες σκετο.Καλα τελειωματα! ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kwstasb

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 06, 2012, 08:27:03 μμ »
Νικολάρα ωραίο το wash. Θα συμφωνήσω με το Λάμπρο στο ότι τα ελληνικά Α-7 δε φόρεσαν ποτέ Maverick οπότε μάλλον για βόμβες ή δεξαμενές το βλέπω. Καλά τελειώματα! 

• Scale 1/144
  • *
  • RED OR DEAD G7
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 07, 2012, 08:26:22 πμ »
ευχαριστώ πολύ για τις απάντησης αν και με τρώει να ρωτήσω κάτι. θεωρητικά αν βάζαμε το lana και τους maverick σε a-7 θα μπορούσαν να χρησιμοποιούσαν αυτόν τον συνδυασμό η είμαι πολύ άσχετος......δηλαδή σαν πλατφόρμα τα δικα μας a-7 μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον συδυασμό αυτό?

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #55 στις: Μαρτίου 07, 2012, 06:25:20 μμ »
πολυ ωραιο βαψιμο και το βρωμισμα επισης πολυ ωραιο...γενικα το συνολο ειναι πανεμορφο, μονο μελανο σημειο οπως ειπαν και οι πιο πανω η ραφη της ενωσης των δυο μισων της ατρακτου,,αλλα δεν πειραζει στο επομενο δεν θα υπαρχει..μπραβο και παλι αναμενουμε την ολοκληρωση  ::salut::

• Scale 1/144
  • *
  • RED OR DEAD G7
« Απάντηση #56 στις: Μαρτίου 07, 2012, 07:46:45 μμ »
ευχαριστώ bill-larisa και μόλις τελειωσα το landing gear οποτε σας δείχνω μερικές photo με την πρόοδο.

Αποσυνδεδεμένος D stratos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • ανδρων επιφανων πασα γη ταφος
« Απάντηση #57 στις: Μαρτίου 07, 2012, 09:14:39 μμ »
Niko πολυ καλο το αποτελεσμα στο βαψιμο κ τις φθορες  το cockpit ειναι Aψογο!!!!!!!!!! στις ενωσεις κανε ασταρωμα  με primer κ δες το στο φως της ημερας, ολοι την εχουμε πατησει με ενωσεις, μη μασας, :wink:  καλη συνεχεια στις κατασκευες σου ::salut:: ::salut:: ::salut::
vanitas vanitatum et omnia vanitas

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #58 στις: Μαρτίου 08, 2012, 12:49:39 πμ »
Σαν σχόλια ότι είχα να πω το είπαν ήδη τα παιδιά ......

θα μείνω στο βάψιμο που μου αρέσει πολύ όπως κ στο cockpit....

καλά τελειώματα

::salut::

Αποσυνδεδεμένος kwstasb

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #59 στις: Μαρτίου 08, 2012, 10:03:19 μμ »
Νικολάρα το LANA είναι ατρακτίδιο νυχτερινής ναυτιλίας οπότε δε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν ατρακτίδιο σκόπευσης για Maverick. Οι Corsairάκηδες βέβαια θα είναι πιο αρμόδιοι για μια εμπεριστατωμένη απάντηση...

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #60 στις: Μαρτίου 08, 2012, 10:32:53 μμ »
δικιο εχεις ειναι μονο ναυτιλιας το ΛΑΝA

να επισημανω και ενα κατασκευαστικο λαθος του κιτ
ο χωρος του αλεξιπτωτου στην βαση του καθετου σταθερου  ειναι λαθος και πολυ στενος

• Scale 1/144
  • *
  • RED OR DEAD G7
« Απάντηση #61 στις: Μαρτίου 09, 2012, 06:19:40 μμ »
για το lana θα συμφωνήσω απλά το είπα μήπως σαν συνδυασμός όπως ""lantrin"" και agm65 στα f-16 που χρησιμοποιείτε μπορεί το αντίστοιχο έστω και σαν σκέψη να είναι υποθετικά  σωστός ο συδυασμός lana agm65a στα ελληνικά  a-7 .

Αποσυνδεδεμένος kwstasb

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #62 στις: Μαρτίου 09, 2012, 07:57:18 μμ »
Η διαφορά LANA και LANTIRN είναι ότι το δεύτερο αποτελείται από δύο ατρακτίδια, ναυτιλίας και σκόπευσης. Γι' αυτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με όπλα IR, Laser, TV κτλ. Το LANA είναι μόνο ναυτιλίας και δε μπορεί να στοχεύσει. (Στην τελική κάνε εσύ μια δικιά σου  what if "πιστοποίηση" ΤΑ-7C στο οπλικό σύστημα Maverick και φόρτωσέ το :wink:!!)

• Scale 1/144
  • *
  • RED OR DEAD G7
« Απάντηση #63 στις: Μαρτίου 10, 2012, 09:17:42 πμ »
καλημέρα σε όλους.μια ερώτηση και οποιος ξέρει μου απαντα. εάν έβαζα agm65 a στο a-7 έστω και σαν what if..  θα μπορούσαν πραγματικά τα a-7 τα ελληνικά να τον εξαπολύσουν η θα έπρεπε να έχουν και αλλα βοηθήματα στοχοποίησης όπως το "tiseo" η κάποιο άλλο σκοπευτικό βοήθημα οποτε και να το έβαζα στο a-7 δεν θα μπορούσε να τον εξαπολύσει λόγου μη καταλληλου σκοπευτικού . άρα αν βάλω τους agm65 θεωρητικά χωρίς τίποτα άλλο το ελληνικό a-7 μπορεί να τους εκτοξεύσει?

• Scale 1/144
  • *
  • RED OR DEAD G7
« Απάντηση #64 στις: Μαρτίου 15, 2012, 07:22:03 μμ »
καλημέρα σε όλους.μια ερώτηση και οποιος ξέρει μου απαντα. εάν έβαζα agm65 a στο a-7 έστω και σαν what if..  θα μπορούσαν πραγματικά τα a-7 τα ελληνικά να τον εξαπολύσουν η θα έπρεπε να έχουν και αλλα βοηθήματα στοχοποίησης όπως το "tiseo" η κάποιο άλλο σκοπευτικό βοήθημα οποτε και να το έβαζα στο a-7 δεν θα μπορούσε να τον εξαπολύσει λόγου μη καταλληλου σκοπευτικού . άρα αν βάλω τους agm65 θεωρητικά χωρίς τίποτα άλλο το ελληνικό a-7 μπορεί να τους εκτοξεύσει?
κανενας??? ::Help2:: ::helpsos:: ::Help2::

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #65 στις: Μαρτίου 15, 2012, 07:49:03 μμ »
To TISEO δεν εχει να κανει με τον AGM-65A/B ηταν μονο για οπτικη αναγνωριση του στοχου
οι AGM-65A/B εχουν δικη τους καμερα  για οπτικη στοχευση
για να  γινει βολη με AGM-65A/B χρειαζεται να εχει τις καταληλες καλωδιωσεις το αφος και απο οσο ξερω τα Α-7 δεν ειχαν (με  επιφυλαξη )
 βολη μπορει να κανει με  maverick IR & LASER αν εχει καταδιξει στοχου απο αλλο αφος αρα μπορεις να βαλεις στο κιτ  βεβαια δεν εχω δει  σε  Α-7 Ελληνικο φορτωμενα

• Scale 1/144
  • *
  • RED OR DEAD G7
« Απάντηση #66 στις: Μαρτίου 16, 2012, 01:04:17 πμ »
To TISEO δεν εχει να κανει με τον AGM-65A/B ηταν μονο για οπτικη αναγνωριση του στοχου
οι AGM-65A/B εχουν δικη τους καμερα  για οπτικη στοχευση
για να  γινει βολη με AGM-65A/B χρειαζεται να εχει τις καταληλες καλωδιωσεις το αφος και απο οσο ξερω τα Α-7 δεν ειχαν (με  επιφυλαξη )
 βολη μπορει να κανει με  maverick IR & LASER αν εχει καταδιξει στοχου απο αλλο αφος αρα μπορεις να βαλεις στο κιτ  βεβαια δεν εχω δει  σε  Α-7 Ελληνικο φορτωμενα

ευχαριστω πολυ αν ξερει κανεις τα a-7e/c ειχαν δινατοτητα για να εκτοξευσουν agm-65a/b?οπωτε να μπορεσω να τουσ βαλω σαν κατι υποθετικο!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
« Απάντηση #67 στις: Μαρτίου 16, 2012, 01:38:50 πμ »
ευχαριστω πολυ αν ξερει κανεις τα a-7e/c ειχαν δινατοτητα για να εκτοξευσουν agm-65a/b?οπωτε να μπορεσω να τουσ βαλω σαν κατι υποθετικο!!! ::salut::

Αν εννοείς γενικά τοτε ναι,τουλαχιστον τα Α-7Ε επαιρναν AGM-65,για τα ελληνικά ομως δεν είμαι σιγουρος ουτε 'γω...

• Scale 1/144
  • *
  • RED OR DEAD G7
« Απάντηση #68 στις: Μαρτίου 16, 2012, 10:17:00 πμ »
μηπως ξερει κανεις σιγουρα?μην το φορτωσω με οπλα που ουτε θεωρητικα δεν τα φοραει! :!: :!:

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #69 στις: Μαρτίου 16, 2012, 11:41:49 πμ »
Σε διάφορες πηγές, μεταξύ των οποίων και στην ΠΤΗΣΗ που πρέπει να είναι αρκετά αξιόπιστη πηγή, αναφέρεται ότι "Την κατηγορία των κατευθυνόμενων βλημάτων αέρος-εδάφους στον εξοπλισμό του A-7E, καταλαμβάνει ο AGM-65 Maverick A&B βάρους 210 Kg (463 lb)" (Προσοχή, δεν αναφέρεται στα Ελληνικά Α-7).

Στο ίδιο άρθρο υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα περιγραφή του τρόπου συνεργασίας του με τα διάφορα ατρακτίδια σκόπευσης.
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #70 στις: Μαρτίου 16, 2012, 12:01:25 μμ »
'Οταν έφτιαχνα εγώ ένα Α-7Ε του Αμερικανικού Ναυτικού και είχα ψαχτεί για τον οπλισμό είχα διαβάσει ότι τα Α-7Ε του US NAVY δεν είχαν πιστοποιήσει τους AGM-65 γιατί πολύ απλά δεν είχαν υοθετηθεί από το Αμερικανικό Ναυτικό. Τώρα για τα Ελληνικά δεν ξέρω σίγουρα αλλά δεν θυμάμαι καμιά φώτο με AGM-65. Ελπίζω να βοήθησα.

Αποσυνδεδεμένος Spook

• Ανδρέας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3/4 of a mile...
  • One more Fighter Fling Maniac and Tomcat Fanatic
« Απάντηση #71 στις: Μαρτίου 16, 2012, 01:01:01 μμ »
Καλημέρα! Μπόρεσα να βρω τα παρακάτω:

Το πρώτο link προέρχεται από τεύχος της Στρατιωτική Ισορροπίας του τελευταίου Αυγούστου και αναφέρει πως τα Ελληνικά A-7 έχουν την δυνατότητα να φέρουν πυραύλους Maverick

http://www.defence-point.gr/news/media/pdf/IS18_CORSAIRII.pdf

Το δεύτερο είναι από forum, τώρα κατά πόσο είναι αξιόπιστο δεν γνωρίζω. Αναφέρεται πως τα Ελληνικά A-7 είναι πιστοποιημένα για Maverick και AFDS.

http://forum.keypublishing.com/showthread.php?s=f10ff4929651acf7f5f0a7cd10a7d636&t=71953&page=2

::salut::

Anytime Baby....!!

• Scale 1/144
  • *
  • RED OR DEAD G7
« Απάντηση #72 στις: Μαρτίου 16, 2012, 05:38:48 μμ »
 ::thanks_smilie:: :"nikosmeta" και spook σας ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθεια σας .  πιστεύω και εγώ ότι τα τελευταία a-7 που ήρθαν από την αμερική επειδή ήταν και στον πόλεμο του κόλπου σίγουρα θα είχαν την δυνατότητα για τους agm-65 a/b . οποτε το φορτώνω :thanks_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: :P  :P :P ::evil4::

• Scale 1/144
  • *
  • RED OR DEAD G7
« Απάντηση #73 στις: Οκτωβρίου 07, 2014, 04:17:50 μμ »
καλησπέρα σε όλους τους "σινχομπιστες" . θα αναρωτιέστε μετά από τόσο καιρό "τι γινετε" με το A-7. δυστυχώς η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ χτύπησε το A-7 μου και καταλάθος έπεσε διαλυτικό νίτρου στις πτέρυγες και όπως καταλάβατε καταστράφηκε και πετάχτηκε όλο το αεροσκάφος . το μονο που κράτησα είναι το
 cockpit και έτσι άρχισα άλλο ΝΕΟ A-7  από την αρχή!!!! σας δείχνω τις πρώτες φωτογραφίες και ελπίζω να σας αρέσουν . Στο μοντέλο έχω τελείωση το βάψιμο και τώρα τοποθετώ τα σήματα . όπως πάντα αν είναι κάτι και διορθώνεται μου το λέτε και ελπίζω να τελειώσει σύντομα όπου και επιτέλους θα το βάλω στην βιτρίνα μου γιατί είναι ΕΝΑ αεροσκάφος θρύλος και μου αρέσει πολύ.βεβαια μέσα στην ατυχία μου έχω και κάτι που κέρδισα που είναι ότι τώρα στις ενώσεις οι ραφές δεν φαίνονται..... χεχε. και ετσι οι πρωτες παρατηρήσεις που είχα διορθώθηκαν και δεν ισχύουν πλέον :wink:

Admin Edit. Παρακαλώ οι φωτογραφίες να στοιχίζονται οριζόντια.

Αποσυνδεδεμένος alexanderb

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βόλος-Αθήνα
« Απάντηση #74 στις: Οκτωβρίου 07, 2014, 04:59:09 μμ »
Καλησπέρα και καλή συνέχεια σε ένα αγαπημένο αεροπλάνο..Τα χρώματα που χρησιμοποίησες τώρα είναι τα ίδια με την πρώτη φορά; Γιατί τώρα φαίνονται ανοιχτότερα και καλύτερα από πριν..Εκτός αν φταίνε οι φωτογραφίες.. ::salut::

Tags: