Θανος79,gtdeath13,arxo,lewton ευχαριστώ για τα σχόλια σας....hola Jorge, gracias.

πρόσωπο: θέλει εντονότερο φώτισμα, για μένα πάντως είναι το πιο δύσκολο σε φιγούρα. Είναι κόκκινο συνεπίθετε γιατί έχει φίλτρα απο διάφορα ερυθρά χρώματα,θέλει σίγουρα βελτίωση πάντως

ρε Νίκο είπαμε κάνουμε λάθη αλλά να έχει μουστάκι και να μή το βάφω όχι και έτσι ρε φίλε. Δεν έχει μουστάκι,φρύδια έχει αλλά δε φαίνονται καλά στις φωτό, τα χέρια όπως και λοιπά αξεσουάρ ήταν ξεχωριστά

Νεκτάριε νομίζω ότι οι παρατηρήσεις σου είναι πολύ εύστοχες. Σίγουρα είναι η καλύτερη μαζί με τον Urmuth τώρα ποια είναι ποιο καλή θα δείξει άλλο site

. Για το κόκκινο εγώ μαζί σου είμαι, όμως η τάση που υπάρχει για πολύ σκούρα χρώματα αλλά και το σεμινάριο που παρακολούθησα πρόσφατα όπου περνιέται το βασικό πολύ σκούρο και ανοίγουμε με σκιές, θέλησα να το δοκιμάσω σε αυτή τη φιγούρα

συνεπίθετε το πρόβλημα με τις φωτό για μένα είναι ότι πέφτει το φώς πολύ σκληρά πάνω στη φιγούρα και δεν ζωντανεύει τα χρώματα, πιστεύω είναι καλύτερο απο κοντά. Αν είσαι καλός ευχαρίστως σε περιμένω next time για την φωτογράφιση.