Νομιζω το οτι το αν υπηρξε ΙΙΙ ausf L στην Ελλαδα το εχω απαντησει ηδη αγαπητε Hummel Moss oπως επισης απαντησα αργοτερα για το τι τυπου ηταν τα IVαρια της Sturmdivision "Rhodos" κι αν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις ολα τα σχολια θα το ειχες αντιληφθει.Κανενας φιλος δεν εξεφρασε αντιρρησεις στις ιστορικες τοποθετησεις μου οποτε αδυνατω να καταλαβω προς τι ο σαρκασμος σου...Δεν κανω τον δικηγορο κανενος αλλα καποια πραγματα με ξενιζουν πρωτα σαν ανθρωπο κ μετα σαν μοντελιστη.Απ οτι εχω αντιληφθει τοσο οι ιστορικες σου γνωσεις οσο και οι μοντελιστικες σου ικανοτητες ειναι πολυ ανωτερες του μεσου ορου κ ειναι κριμα να χαλας την εικονα σου με μικροψυχα ειρωνικα σχολια... 
Αν και δεν συνηθίζω να εξηγώ το τι εννοώ στα γραφόμενα μου ,σε όποιον εσφαλμένα «πήρε το θέμα προσωπικά» και κυρίως την ώρα που αυτός ο αναγνώστης στην προκειμένη περίπτωση θα μπορούσε να αποσαφηνίσει οποιαδήποτε απορία του δημιουργήθηκε από αυτά , πρίν βγάλει οποιοδήποτε συμπέρασμα, θα κάνω μια εξαίρεση.
Και εξηγούμε:
Όντας πολύ κουρασμένος από την δουλειά, έχοντας συμπληρώσει 14 ώρες την ημέρα που έγραψα το μήνυμα , θεώρησα ότι η έρευνα των συγκεκριμένων τύπων αρμάτων στον Ελλαδικό χώρο ήταν πέρα από τις δυνάμεις μου την δεδομένη στιγμή . Για τον λόγο αυτό άφησα τις πληροφορίες στους υπόλοιπους που ήδη είχαν γράψει ή θα έγραφαν εν συνεχεία και αρκέστηκα στο να προμηθεύσω τον Δημήτρη με μερικές φωτό προερχόμενες κυρίως από Γερμανικά οχήματα στην Ελλάδα (αν και πρώιμες) ως επιπλέον ιδέες και σε διαφορετικό μοτίβο υλοποίησης , για το διόραμα που ετοιμάζει .
Αν παρ'αυτά αγαπητέ Ernst ή Κώστα ,συνεχίζεις να βρίσκεις στα γραφόμενα μου ότι εξέφρασα "αντιρρήσεις στις ιστορικές τοποθετήσεις σου" , ότι σε "ξενίζουν πρώτα σαν άνθρωπο " και ότι "σαρκάστικα" αυτά που έγραψες , καθώς και ότι χρησιμοποίησα μικρόψυχη ειρωνεία, ευχαρίστως θα το πάρω κι εγώ προσωπικά (αν και δεν θα ήθελα να επιβαρύνουμε το θέμα του αγαπητού Δημήτρη ),κάτι που βέβαια θα αναγκάσει το φιλοθεάμων κοινό να τρέξει για τα
pop corn του.
Δεν πρόκειται να κάτσω να λογοδοτώ και να δείνω εξηγήσεις ,αύριο
ξανά για εκφράσεις του τύπου «όσο θα ψάχνετε για 3άρι L και 4άρι H στην Ελλάδα...» , ούτε είχα σκοπό να συμμετέχω σε παιχνίδια του τύπου «απάντησε στην ερώτηση για Γερμανικό άρμα πρώτος και κέρδισε ένα ταξίδι στο Παρίσι», ούτε θα βάζω 10.000 emoticon για να γίνω αντιληπτός! .....και για όποιον έχει την μύγα, aeroxol!!...δεν έχω σκοπό να δεχτώ την μικροψυχία των άλλων και στο χόμπυ μου!...αρκετή αντιμετωπίζω στην καθημερινότητά μου.
Υ.Γ. Κώστα ,ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια στην τελευταία παράγραφο αλλά δεν μου αξίζουν!...Η δε εικόνα μου, δεν με ενδιαφέρει!...μου αρκεί ο καθρέπτης μου!
Ευχαριστώ!