Αποστολέας Θέμα: Ημερολόγιο εκδηλώσεων Αεροπορικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα 2011  (Αναγνώστηκε 16403 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
  • Πάντα μ'αρέσει να πετώ με κόντρα τον αέρα...
Ας ερχόταν μόνο το Σολο στο φάληρο.... :(

Προτιμάς να δεις ένα F16 παρά ένα ολόκληρο ακροβατικό σμήνος? Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να πάω, αλλά δυστυχώς εκείνη την ώρα έχω μάθημα...

το ξέρω Αλεξη ακούγεται παράξενο αλλά μιας κ τους κόκκινους τους έχω δει κάμποσες φορές κ θα θελα μια αλλαγή κ " Ελληνική " μάλιστα... (το πρόγραμμα των κόκκινων το μάθαμε απ'έξω πλέον... που λέει ο λόγος)
κ όσο να ναι με πόρωσε η είσοδος του σόλο μας στην Τανάγρα το νοέμβρη...
Τώρα αν είναι κάποιο άλλο ακροβατικό σμήνος π.χ. Thunderbird, Blue Angels ή άλλο δε θά λεγα όχι....  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=10&artid=93696

&

http://www.cretalive.gr/new/36028/crete/Chania_Entuposiako_theama_prosferan_ta_Kokkina_Beli

Γενικά παρατήρησα οτι η αναφορές στο solo demo της ΠΑ ήταν ελάχιστες και πολύ λακωνικές. Υπάρχει κάπου κάτι καλύτερο;

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
Τα δελτία των 20.00 δεν ανέφεραν τίποτα  :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
Οι δύο επιδείξεις έγιναν σε διαφορετική ώρα και διαφορετικό μέρος. Οπότε το ένα ρεπορτάζ δεν είχε προλάβει το Demo και το άλλο είναι κλασικό πολιτικό ρεπορτάζ, όπου γράφονται ένα σωρό παράγραφοι για το ποιοι παρευρέθησαν και τι είπαν και 2 γραμμές για το Demo. Εγώ ξέρω ότι οι χιλιάδες κόσμου που ήταν στο Μάλεμε πήραν θέση από την αρχή για την επίδειξη και σε ποσοστό >70% έφυγαν αμέσως μόλις τελείωσε. Ούτε που ασχολήθηκαν με το ποιοί παρευρέθησαν...
Αν δεν ήταν οι επίσημοι και ο κλασικός ελληνικός προγραμματισμός, θα γινόταν και η επίδειξη στην ώρα της και θα βγάζαμε και καμιά φωτό της προκοπής. Ουδέν κακό αμιγές καλού όμως... Το show καθυστέρησε, ο ήλιος κρύφτηκε και τελικά είχαμε sunset show!!! Προσωπικά παρακολούθησα μια από τις εντυπωσιακότερες επιδείξεις που έχω δει ποτέ. Μετάκαυση και flares ήταν εντυπωσιακότατα και τα μακρόσυρτα οοοοο!!!! του πλήθους μάλλον δείχνουν ότι δεν ήμουν ο μόνος που το ευχαριστήθηκε.
Συγχαρητήρια στα παιδιά του DT για το καταπληκτικό θέαμα ::salut::
Γιώργος Ψαρράς

• Scale 1/35
  • *
Spoiler (hover to show)
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος geomar83

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
Να πω την αληθεια καπου αναμεσα σε μιξαρισμα Rihanna κ Eminem ειδα το βιντεο του Demo κ τολμω να πω οτι οσοι ειδα το σοου με τα flares ειναι ελαφρως κ.λακια...ταναγρα without flares δυστυχως...οσο για τους Arrows φαληρο κ αγιος ο θεος...παντως για το θεμα δημοσιογραφικη καλυψη δεν περιμενα τιποτα περισσοτερο η λιγοτερο απο τα συνηθισμενα...μονο στα κακα θυμουνται την ΠΑ αντε κ σε καμια γιορτη ετσι για να καλυψουμε κανα 3λεπτο στο δελτιο...Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η η σταση των καναλιων...ιστορικη μερα με 2 επιδειξεις προς τιμην των πεσοντων κ το περασαμε στο ντουκου....anyway για να μην ξεφευγουμε ιδιαιτερα ζητειται κατοχος dslr να παρευρεθει να τον ληστεψω για κανα μισαωρο να βγαλω καμια φωτο  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: κριμα που δεν θα εχουμε μετακαυση κ φωτοβολιδες στο φαληρο...c u there με μπλουζακι 337 F-16 Block 52+

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
Ένα από τα πρώτα βιντεάκια που εμφανίσθηκαν στο youtube, από κάποιον που ήταν στην παραλία. Οι φωτογράφοι του φόρουμ θα καταλάβουν για τι συνθήκες φωτισμού μιλάμε... :evil: Και επειδή ο χειριστής της κάμερας είχε τσακωθεί με το ζουμ, για να μη βαρεθείτε να βλέπετε ηλιοβασίλεμα, θα πρότεινα απευθείας μετάβαση στο 5:52 για την πρώτη άφεση flares και μετά στο 8:40 για τη δεύτερη.
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
Xωρίς πολλά ηλιοβασιλέματα και με περιγραφή .. (στο 6:30 καταπληκτικό)

http://www.youtube.com/watch?v=0oGZS4HktH0

Αποσυνδεδεμένος Blaze94

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ιωάννινα
Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με Καβάλα;; Θα δούμε μήπως καιι DT η πολλά ζητάω;;; :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
Spoiler (hover to show)
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Xωρίς πολλά ηλιοβασιλέματα και με περιγραφή .. (στο 6:30 καταπληκτικό)

http://www.youtube.com/watch?v=0oGZS4HktH0

Όντως! Η μίνι-κόμπρα εκτός από χαμηλή ταχύτητα έχει και ... περίεργο (και χαμηλό σε ένταση) ήχο. Ψαρώνεις!

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
Παιδες, πριν λιγη ωρα , συγκεκριμενα κατα της 14:30, ημουν Ελευσινα και ετυχε να δω την αφιξη των Red Arrows στην 112ΠΜ, για ανεφοδιασμο και λιγη ξεκουραση, η οποια συνοδευτηκε απο ενα πολυ ωραιο σχηματισμο "βελους", χαμηλη πανω απο την πιστα, και μετα σπασιμο σχηματισμου και προσγειωση.... ::salut::
Δυστυχως, για αλλη μια χρονια, φευγω ταξιδι στο παρα πεντε που λενε, (2 ωρες πριν το σωου), οποτε θα μεινω με το προγευμα σημερα, μιας και χανω το κυριο γευμα!!! :(

Καλα να περασετε οσοι πατε και το βραδακι μετα την δουλεια, θα ανεβασω ενε μικρο βιντεακι που τραβηξα το μεσημερι απο τα "κοκκινα βελη" στην Ελευσινα.... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
Μεχρι να ανεβουν οι επαγγελματικες φωτο απο το Φαληρο απο τους αρμοδιους οριστε οι ερασιτεχνικοτατες με την ταπεινη μου μηχανουλα για να ανοιξει η ορεξη  :oops: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ
  • OLYMPOS TANGO 4
Μεχρι να ανεβουν οι επαγγελματικες φωτο απο το Φαληρο απο τους αρμοδιους οριστε οι ερασιτεχνικοτατες με την ταπεινη μου μηχανουλα για να ανοιξει η ορεξη  :oops: ::salut::

Ωραιος ο Mιχαλης !! ::salut::
FLY LOW HIT HARD ..... WITH THE RIGHT STUFF

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
23/5/2011

Ενα βιντεακι που τραβηξα σημερα το μεσημερι στην Ελευσινα.....  :wink:

Οι Red Arrows προσγειωνονται στην 112ΠΜ στην Ελευσινα, για ανεφοδιασμο και ξεκουραση, πριν την επιδειξη στο Δελτα Φαληρου......
  ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
Δε κατάφερα να έρθω Αθήνα (παρέμεινα στο νησί) οπότε οι φωτό του Μιχάλη και το βίντεο του Σπύρου με ''καλμάρανε'' αρκετά  :wink: Παίδες...

Περιμένω και από τους υπόλοιπους της παρέας τώρα
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος geomar83

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
Η δικη μου συμβολη στις φωτο απο μια χαλια ψηφιακη μεχρι την ελευση μιας Nikon.

[modbreak]
ΘΕΡΜΗ Παράκληση για ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ Στοίχιση των φωτογραφιών και ΟΧΙ κάθετη!!!
Spoiler (hover to show)
[/modbreak]

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • OLYMPOS TANGO 4
Δε κατάφερα να έρθω Αθήνα (παρέμεινα στο νησί) οπότε οι φωτό του Μιχάλη και το βίντεο του Σπύρου με ''καλμάρανε'' αρκετά  :wink: Παίδες...

Περιμένω και από τους υπόλοιπους της παρέας τώρα

GROI ::arrowred:: Oριστε παραπονιαρη παρε 2 Wallpaper να ....φτιαχτεις  :lol: ::salut:: ::flag-greece::
F-104G   ::arrowred:: Σπύρο απλα ..... ::salut:: ::flag-greece::

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
Αφιερωμένες στο Γιώργο (Groi), Σπύρο (F-104G) και στους υπόλοιπους φίλους που δεν είχαν σήμερα την ευκαιρία να είναι εκεί...

Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και λίγα βιντεάκια  ::salut::
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος spyros molinaris

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κερκυρα
  • I.P.M.S. 258
μπραβο παιδια
πολυ καλες φωτο :wink:
ευτηχως που τις ανεβαζετε να βλεπουμε και εμεις κατι απο εδω

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • OLYMPOS TANGO 4
Kι αλλη μια απο εμενα ,η οποια εχει πιστευω μοντελιστικο ενδιαφερoν ,προσεξτε την καπνια επανω στην ραχη του Γερακιου ! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα

Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

• Scale 1/35
  • *
Spoiler (hover to show)
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
Παιδια σας ευχαριστουμε πολυ για το υλικο!
RESPECT! ::salut:: ::salut::

Tags: air show