Αποστολέας Θέμα: Ημερολόγιο εκδηλώσεων Αεροπορικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα 2011  (Αναγνώστηκε 15988 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
Είναι ολίγον ντροπιαστικό να κάνουν μόνο οι ξένοι επίδειξη σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια της Αεροπορίας μας και να μη λαμβάνει μέρος και η Ελληνική Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων με F-16 , ή είμαι υπερβολικός;
Kαθόλου υπερβολικός φίλε μου...Είναι κάτι παραπάνω από...Ντροπή

Επίσης θα ήταν 1ης τάξεως ευκαιρία για τον πολύ κόσμο να απολαύσει το DT μιάς και καλώς ή κακώς,στην Τανάγρα παραβρεθήκαμε μόνο οι ''πωρωμένοι''  :lol:
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
Εδώ ούτε που ακούγεται κάν! Κανένας, μα κανένας δεν βγήκε σε μιά τηλεόραση να κάνει ένα σποτάκι, κάτι να πεί, να κάνει μιά εκπομπή σχετικά με την ιστορική επέτειο. :? :? :? Μπορούσαν να κάνουν χίλια δυό πράγματα που δέν κοστίζουν πολυ. Μπορούσαν να τυπώσουν μία σειρά γραμματοσήμων, να κάνουν ένα ρεπορτάζ, να ανοίξουν ένα-δυό Σαββατοκύριακα τα αεροδρόμια, να διαφημίσουν το Μουσείο της Αεροπορίας. Ακόμη και τουριστικά θα μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν, ώστε να κερδίσει η χώρα και η αεροπορία. Αλλά τίποτα... Ο ραγιάς πρέπει να μείνει ραγιάς...Να μήν σηκώσει κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
Αν και συμφωνώ 100% με τον Fantasma, δεν θα ξαναγκρινιάξω για το Demo. Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση ούτως ή άλλως δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Επειδή θέλω να είμαι όμως αισιόδοξος, το ότι φτιάχτηκε λογότυπο για τα 100 χρόνια της ΠΑ, εμένα μου φαίνεται καλό σημάδι. Δεν θα έμπαιναν στον κόπο να φτιάξουν ένα λογότυπο μόνο για την επίδειξη των Reds. Οπότε, ευελπιστώ ότι απλά αυτή είναι μόνο η πρώτη από τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν. ʼλλωστε ο Α/ΓΕΑ δεσμεύθηκε ουσιαστικά πέρυσι. Δεν μπορεί. Κάτι θα είχε στο μυαλό του.
Αναμένουμε λοιπόν. Η χρονιά είναι ακόμη στην αρχή της. Αλλά ότι και να γίνει, λίγη περισσότερη δημοσιότητα δεν βλάπτει. Μια βδομάδα πριν και το μόνο που είδαμε για την εκδήλωση είναι η ανάρτηση της πρόσκλησης στο palaiofaliro.gr που ανέβασε ο Κώστας. Μπορεί να είναι ενδιαφέρον το site του Δήμου Φαλήρου, αλλά πόσος κόσμος να το βλέπει για να ενημερωθεί έγκαιρα?
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος PREDATOR

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Aθήνα
Είναι ολίγον ντροπιαστικό να κάνουν μόνο οι ξένοι επίδειξη σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια της Αεροπορίας μας και να μη λαμβάνει μέρος και η Ελληνική Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων με F-16 , ή είμαι υπερβολικός;

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
Απλά ΔΕΝ θέλουν να μαζευτεί κόσμος, είναι πολύ απλό.

Και το «ΔΕΝ» δεν προσδιορίζει τον Α/ΓΕΑ...
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος PREDATOR

• Scale 1/72
  • *
Απλά ΔΕΝ θέλουν να μαζευτεί κόσμος, είναι πολύ απλό.

Δεν θέλουν να μαζευτεί κόσμος; Α ναι μωρέ, ξέχασα....το Demo team το δημιούργησαν για κλειστό club κοινού, σωστά... :?

Αν είναι να αποφασίζει η εκάστοτε κυβέρνηση για το που και πότε θα εμφανίζεται το demo team, ας μας το πουν και εμας να το γνωρίζουμε ρε παιδί μου..Τί φοβούνται; Μην μαζευτούμε πολλοί και κάνουμε επεισόδια; Α ρε μπάχαλο που είμαστε... (για να μην πω κάτι άλλο από μ...)

Αποσυνδεδεμένος geomar83

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
Καλησπερα συνφορουμιτες...Με μεγαλη χαρα ενημερωθηκα προ ολιγων λεπτων οτι οι Red Arrows θα ειναι κανονικα παροντες στο Φαληρο Δευτερα 23 Μαιου κ ωρα 16:30. στο γνωστο μερος στο Φλοισβο. παρτε DSLR καμερες απλες φωτογραφικες κ τρεξτε. Η ωρα ειναι περιεργη βεβαια αλλα οι αγγλοι θελουν να πιουν κ το τσαι τους μετα... Η πληροφορια ειναι επιβεβαιωμενη απο το Δημο Φαληρου. Οσοι θελετε να το τσεκαρετε κ εσεις 2109876000

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Θα ειμαστε εκει (με τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ) για να χαρουμε τα ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΑ ΦΤΕΡΑ !!!  :? :? :? :?

Το δικο μας DEMO TEAM θα ηταν βεβαια μια παρουσια που μονο τονωτικη θα αποδεικνυόταν για το Εθνικο μας φρονημα που τοσο εχει καταρακωθει τις τελευταιες ημερες...και φυσικα ας μην επικαλεστει κανεις τα....εξοδα !

Ας ελπισουμε οι Ανωτατοι της Π.Α να πεισουν την πολιτικη ηγεσια για το ορθον και επιβεβλημενο της παρουσιας του δικου μας DEMO TEAM :!:

Αποσυνδεδεμένος geomar83

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
να τολμησω να προτεινω κ μοντελοσυναντηση για οσους παρευρεθουν?

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
Spoiler (hover to show)
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ
  • OLYMPOS TANGO 4
                                                         RED TEAM 2011 117ΠΜ

Ολα τα καλα αγορακια και ....κοριτσακια !!!!

FLY LOW HIT HARD ..... WITH THE RIGHT STUFF

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
Να βαλω και γω μια  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ
  • OLYMPOS TANGO 4
(Image removed from quote.)

ΖΗΛΙΑΡΗ!!!!!   ::glossa:: :lol:  : Παρε και αυτη απο εμενα χα.χα.χαχαχα!!!!!!

FLY LOW HIT HARD ..... WITH THE RIGHT STUFF

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
  Όσοι πάτε με αυτοκίνητο,φοβάμαι πως θα ταλαιπωρηθείτε στο παρκάρισμα.Στην παραλία απαγορεύεται και ο δρόμος που ανεβαίνει αριστερά πριν λίγες μόλις μέρες ήταν κλειστός.Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να απομακρυνθείτε αρκετά και να γυρίσετε πίσω με τα πόδια.
Σας προτείνω να παρκάρετε εύκολα και άνετα στο ΣΕΦ (στάδιο ειρήνης και φιλίας) και να πάρετε το τραμ (περνάνε από τον Φλοίσβο και τα δυο τραμ που ξεκινάνε από το ΣΕΦ),να κατεβείτε στην στάση Φλοίσβος κι αν φοράτε κατάλληλα παπούτσια να κατεβείτε στα βραχάκια ώστε να έχετε και άνεση να τραβήξετε φωτογραφίες (χωρίς να φαίνονται τα κεφάλια των μπροστινών σας  :mrgreen: ) και να απολαύσετε το θέαμα. 
Το τραμ χρειάζεται περίπου 15 λεπτά για να φτάσει στον Φλοίσβο και ξεκινάει το αργότερο κάθε 15 λεπτά.Οπότε,μετρήστε τον χρόνο που θα χρειαστείτε.

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
Δεν αντέχω, θα το πω:
μα καλά, τους είναι τόοοσο δύσκολο να ξεκινήσει η εκδήλωση λίγο πιο αργά;
Ο πιο πολύς κόσμος δουλεύει ακόμα εκείνη την ώρα (δεν ήμεθα όλοι δημ. υπάλληλοι)  :evil:
The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος PREDATOR

• Scale 1/72
  • *
Μήπως πρέπει να μας εκπλήξει το ΓΕΑ και να εμφανιστεί και το F-16 demo team στον Φαληρικό ουρανό την Δευτέρα; ...... :roll: (ναι ξέρω, too good to be true...)

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
Δεν αντέχω, θα το πω:
μα καλά, τους είναι τόοοσο δύσκολο να ξεκινήσει η εκδήλωση λίγο πιο αργά;
Ο πιο πολύς κόσμος δουλεύει ακόμα εκείνη την ώρα (δεν ήμεθα όλοι δημ. υπάλληλοι)  :evil:
κάτι απαιτήσεις που εχεις.......
ακου εκει....... πιο αργα...... :mrgreen: :mrgreen:

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος phantomphlyer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bogotá
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
Δυστυχως εχουν "κλειδωσει" ωρες και συμμετοχες...οποτε μη το ζαλιζουμε...DT μονο Κρητη... :?

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
Να το βαλουν να κανει τουρνε σε ολες τις πτερυγες... :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Charlie

• Scale 1/35
  • *
(Image removed from quote.)

ΖΗΛΙΑΡΗ!!!!!   ::glossa:: :lol:  : Παρε και αυτη απο εμενα χα.χα.χαχαχα!!!!!!

Ετσι μια ακομα για το καλο  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
Τελικα αφου ο γιος μου το ειδε 32ρι μοντελο θα τα δει και ζωντανα  :D :D :DΓελαγαν μεχρι και τα αυτια του κι αστραψανε τα ματια του.
Ραντεβου τη Δευτερα  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
  • Πάντα μ'αρέσει να πετώ με κόντρα τον αέρα...
Ας ερχόταν μόνο το Σολο στο φάληρο.... :(

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Ας ερχόταν μόνο το Σολο στο φάληρο.... :(

Προτιμάς να δεις ένα F16 παρά ένα ολόκληρο ακροβατικό σμήνος? Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να πάω, αλλά δυστυχώς εκείνη την ώρα έχω μάθημα...

Tags: air show