Φιλε χρ125 δεν ειμαι "αρματας" αλλά θα ηθελα να επισημανω ενα δυο πραματακια.
Φαινεται απο τις δουλειες σου (μαζι με το τιγρη στην Ενεδρα) οτι σου αρεσει αυτο που κανεις, φαντασια εχεις και προσπαθεις να κανεις ενδιαφεροντα διοραματα. Τωρα...να μαθεις να "χτιζεις" μοντελα αυτο ερχεται με τη πειρα. Απ'οτι καταλαβα απο τις παρατηρησεις που ειδα απο τους φιλους μοντελλιστες σε αυτο αλλά και στο τοπικ με τον Τιγρη, σου λειπει λιγο "μελετη", "ερευνα" ή οπως αλλιως θελεις να το πεις. Εγω θα σου προτεινα να δουλευεις τα "εργα"σου απο την αναποδη, τι εννοω? Ανοιξε νεο τοπικ οτι θες πχ να φτιαξεις τις "Τελευταιες Οδηγειες". Ρωτα "ειναι καλα να χρεισιμοποιησω αυτα τα δυο τζιπ για ...Ελλαδα ? πχ... Αν ναι τι χρωμα ηταν η παραλλαγη τους? Οι στολες πως ηταν? Το περιβαλλον τι ειναι , θαλλασα? βουνο? ερημος? χιονια? παλκοστρωτο, δρομος, τσιμεντο ,χαλικι.......???? Με αυτο το τροπο θα εχεις μπει στο σωστο δρομο απο την αρχη. Παρεπιπτωντος αν και θεωρω τον εαυτο μου "διαβασμενο" παντοτε ζηταω τη βοηθεια απο τους αλλους μοντελιστες σε αυτο το φορουμ, γιατι παντα μα
παντα θα υπαρχει καποιος που θα ξερει κατι περοισσοτερο απο εμενα αλλα και προθυμος να με βοηθησει. Οταν αρχισεις τα κιτ ρωτα..."ρε παιδια τι να προσεξω σε αυτο το κιτ???"..."τι πατεντες προτεινεται να κανω???" αυτο εκει πως θα το κολλησω???πως θα το βαψω??? Ειμαι σιγουρος οτι θα σε βοηθησουν ολοι(- ενας

). Στα λεω ολα αυτα γιατι πιστευω οτι με το τροπο που παρουσιαζεις τις δουλειες σου και με τη κριτικη που δεχεσαι , με "τετελεσμενο εργο", θα απογοητευτεις και παραγματι πιστευω οτι εχεις "μελλον"...
Φιλικα ...Εγω

...αυτο αφιερωμενο εξαιρετικα