Αποστολέας Θέμα: 30ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2011)  (Αναγνώστηκε 100742 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
Απ: 30ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2011)
« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 06, 2011, 11:07:18 μμ »
Εγκρίνω. Φυσικά στις κατηγορίες αυτές πρέπει να συμπεριλαμβάνονται και επιπλέον αντίστοιχα μοντελιστικά θέματα , όπως διοράματα κλπ.

Μπορείς να γίνεις περισσότερο σαφής??? Τι ακριβώς εγκρίνεις (και με ποιά ακριβώς ιδιότητα) και επίσης σε ποιό κομμάτι του "θέματος" αναφέρεσαι????

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 06, 2011, 11:31:22 μμ »
  Σχετικά με τα μετάλλια και το κόστος τους που αναφέρει ο Δημήτρης πιο πάνω, μήπως θα ήταν οικονομικότερο αν επιστρέφαμε στο (αρκετά) παλιότερο τρόπο της απονομής έντυπων διακρίσεων ;

Νομίζω (και αυτό ανεξάρτητα κόστους) ότι τα έντυπα ήταν πιο ωραία, αναγραφόταν η χρονιά, το μοντέλο, και φυσικά ο διακριθέντας. Τα μετάλλια δεν ξέρω αλλά μου φαίνονται λίγο "απρόσωπα", είτε για πλοίο πάρεις είτε για φιγούρα πχ. το ίδιο θα είναι. Σε 10 χρόνια δεν θα θυμάσαι που και πότε και γιατί το πήρες :?

ίσως η παραπάνω άποψη ξενίζει, ξέρω ότι οι περισσότεροι γουστάρουν τα μετάλλια με τις ωραίες κορδέλες τους  :mrgreen: , οπότε αν ο λαός θέλει μέταλλο πάω πάσο.

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 07, 2011, 02:17:36 πμ »
με ολο το θαρος, γιατι μονο σε δυο εκθέσεις εχω παραβρεθεί, για το θεμα των μεταλλίων και το οικονομικό κομμάτι του, εαν τα μετάλλια ήταν ιδιο για όλους  (κατασκευαστικά) και να συνοδεύεται απο έντυπο που να αναφέρει εαν ειναι χρυσό - ασημένιο κλπ κλπ

δεν απαιτεί τρια διαφορετικα ειδη και τον αντίστοιχο σχεδιασμό παραγγελιών, και επίσης μπορεί να ειναι και πιο οικονομικό σαν συνολικη παραγγελια

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 07, 2011, 02:39:31 πμ »
Νομίζω οτι αυτό που είδα φέτος στην Ουγγαρία (όπως το αναφέρει και ο Αρκάδιος) ήταν το πιο ωραίο "κόλπο".Ένα κοινό μετάλλιο για όλους μέσα σε μια όμορφη θηκούλα και ένα έντυπο που ανέφερε όλα τα άλλα τα στοιχεία.Βέβαια απαιτεί τρομερή οργάνωση,όπως το σκέφτομαι χωρίς να είμαι γνώστης της όλης διαδικασίας,αλλά σαν αποτέλεσμα μου άρεσε.Έτσι μπορεί η IPMS να παραγγείλει ένα πολύ μεγάλο αριθμό μεταλλίων που σίγουρα θα ρίξουν το κόστος αλλά απο την άλλη θα πρεπε να εφοδιαστεί με κανα δυο λάπτοπ και μερικούς εκτυπωτές ώστε να προλάβει η οργανωτική επιτροπή να είναι εντός χρόνου.
Πάντως δεν πρέπει να αλλάξει με τίποτα η χρήση του προτζέκτορα κατα την απονομή ώστε να βλέπουμε όλοι πιο μοντέλο βραβεύεται.Τώρα όσον αφορά τα ΟΟΒ και τα βελτιωμένα είναι μεγάλη κουβέντα.Στην Ουγγαρία είχαν κατηγορία π.χ για αεροπλάνα απλής κατασκευής και αεροπλάνα με ανοιχτά πάνελς.Δεν ξέρω....
Συγνώμη που αναφέρω την Ουγγαρία σαν παράδειγμα αλλά πραγματικά ήταν κάτι το απίστευτο απο άποψη προγραμματισμού και οργάνωσης

Α,και να μην ξεχάσω...πρέπει οπωσδήποτε να φέρουμε σεκιουριτάδες,γυναίκες.Είναι διαφορετικά να έρχεται η κοπελίτσα με το χαμογέλο της και το μινάκι της και να σου λέει "Σας παρακαλώ μην ακουμπάτε" απ'το να έρχεται ο μαντράχαλος με τα μούσια (μιλάω για τα μούτρα μου  :mrgreen:) και να σου λέει τα ίδια.Στην κοπέλα θα πεις "Ναι,κούκλα μου/μανάρα μου κτλ" ενώ στον μαντραχαλά θα πεις "Δε μας ..... ρα Νταλάρα"  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 07, 2011, 07:07:46 πμ »
Μήπως θα ήταν καλύτερα οι πεπειραμένοι να ξεχωρίζουν από προηγούμενες διακρίσεις και όχι από τα πόσα βελτιωτικά μεταχειρίστικαν;

Εγκρίνω. Φυσικά στις κατηγορίες αυτές πρέπει να συμπεριλαμβάνονται και επιπλέον αντίστοιχα μοντελιστικά θέματα , όπως διοράματα κλπ.

Μπορείς να γίνεις περισσότερο σαφής??? Τι ακριβώς εγκρίνεις (και με ποιά ακριβώς ιδιότητα) και επίσης σε ποιό κομμάτι του "θέματος" αναφέρεσαι????

ΔΚ

Προφανώς απαντάω στο προηγούμενο ποστ.Στα Sci fi ο φίλος μίλησε μόνο για μοντέλα και όχι για διοράματα κλπ.Τώρα αν πρέπει να έχω και κάποια ιδιότητα για να εκφέρω άποψη , ας πούμε διαχειριστής ή οργανωτική επιτροπή πάω πάσσο και δεν ξαναγράφω σε ......................"Δημόσια συζήτηση". Πείτε τα με ΠΜ.

Κώστας Γ.
Ιδιότητα : Αντιπρόσωπος του I.M.F.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 07, 2011, 07:32:11 πμ »
Α,και να μην ξεχάσω...πρέπει οπωσδήποτε να φέρουμε σεκιουριτάδες,γυναίκες.Είναι διαφορετικά να έρχεται η κοπελίτσα με το χαμογέλο της και το μινάκι της και να σου λέει "Σας παρακαλώ μην ακουμπάτε" απ'το να έρχεται ο μαντράχαλος με τα μούσια (μιλάω για τα μούτρα μου  :mrgreen:) και να σου λέει τα ίδια.Στην κοπέλα θα πεις "Ναι,κούκλα μου/μανάρα μου κτλ" ενώ στον μαντραχαλά θα πεις "Δε μας ..... ρα Νταλάρα"  :mrgreen:
Κοίτα, εξαρτάται από το μαντράχαλο. Επίσης μπορεί να φορέσει και ο μαντράχαλος μινάκι αν αυτό βοηθάει... ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 07, 2011, 08:58:28 πμ »

Προφανώς απαντάω στο προηγούμενο ποστ.Στα Sci fi ο φίλος μίλησε μόνο για μοντέλα και όχι για διοράματα κλπ.Τώρα αν πρέπει να έχω και κάποια ιδιότητα για να εκφέρω άποψη , ας πούμε διαχειριστής ή οργανωτική επιτροπή πάω πάσσο και δεν ξαναγράφω σε ......................"Δημόσια συζήτηση". Πείτε τα με ΠΜ.

Κώστας Γ.
Ιδιότητα : Αντιπρόσωπος του I.M.F.

ʼρα λοιπόν, συμφωνείς και δεν εγκρίνεις.  Έστω και αν όντως είσαι αντιπρόσωπος του I.M.F., στα τεκτενόμενα της IPMS δικαίωμα έγκρισης δεν έχεις, καθώς, από όσο ξέρω, δεν συμμετέχεις στο ΔΣ της. Αντίθετα, η (όποια) άποψή σου είναι ξεκάθαρα σεβαστή και να είσαι σίγουρος ότι το ΔΣ σε ευχαριστεί γι' αυτήν ::salut::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #57 στις: Μαΐου 07, 2011, 09:29:24 πμ »
  ωραία η πρόταση του Αρκάδιου. Κάπως έτσι το σκεφτόμουν και γω αλλά μιας και δεν ξέρω από κόστη εκτύπωσης κλπ. ας το εξετάσουν οι αρμόδιοι αν συμφέρει ή όχι.

Μήπως θα ήταν καλύτερα οι πεπειραμένοι να ξεχωρίζουν από προηγούμενες διακρίσεις και όχι από τα πόσα βελτιωτικά μεταχειρίστικαν;
φίλε αυτό εφαρμόστηκε πριν μερικά χρόνια και ίσχυε μέχρι και φέτος από όσο ξέρω. Την πρώτη χρονιά μάλιστα στην γραμματεία της έκθεσης είχαν αναγραφεί σε ένα μεγάλο χαρτί τα ονόματα όσων υποχρεωτικά θα συμμετείχαν στην "Π", κάτι σαν μαύρη λίστα ή  καταζητούμενοι μου είχε φανεί τότε :mrgreen:

Αυτός ο τρόπος ( πεπειραμένοι να ξεχωρίζουν από προηγούμενες διακρίσεις) είχε και ένα κενό, αν κάποιος είχε διακρίσεις  πχ. στα αεροσκάφη και κάποια στιγμή αποφάσιζε να φτιάξει φιγούρα θεωρούνταν πάλι πεπειραμένος ;;

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #58 στις: Μαΐου 07, 2011, 09:44:02 πμ »

Αυτός ο τρόπος ( πεπειραμένοι να ξεχωρίζουν από προηγούμενες διακρίσεις) είχε και ένα κενό, αν κάποιος είχε διακρίσεις  πχ. στα αεροσκάφη και κάποια στιγμή αποφάσιζε να φτιάξει φιγούρα θεωρούνταν πάλι πεπειραμένος ;;

Το θέμα που αναφέρεις  θίχθηκε στην διάρκεια συζητήσεων. "Μαύρη λίστα" δεν  υπάρχει ,να ξεκινήσουμε από αυτό.  Τώρα εάν ένας αεροπλανάς που στην συγκεκριμένη κατηγορία τα "σπάει" και κάθε χρόνο κερδίζει μετάλιο αποφασίσει να κατεβάσει φιγούρα  επιλέγει πού θα διαγωνιστεί. Εάν πιστεύει ότι μπορεί να σταθεί ανάμεσα στους πεπειραμένους της φιγούρας , ας το κάνει.

Απλά η λογική αναφέρει ότι ένας καταξιωμένος μοντελιστής σε μια κατηγορία, καλό θα είναι να διαγωνιστεί στους πεπειραμένους on his own league κατά πως  λένε και οι Αμερικάνοι.

type less model more

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #59 στις: Μαΐου 07, 2011, 09:47:39 πμ »
Νομίζω οτι αυτό που είδα φέτος στην Ουγγαρία (όπως το αναφέρει και ο Αρκάδιος) ήταν το πιο ωραίο "κόλπο".Ένα κοινό μετάλλιο για όλους μέσα σε μια όμορφη θηκούλα και ένα έντυπο που ανέφερε όλα τα άλλα τα στοιχεία...

Εγώ έχω την εντύπωση ότι τα μετάλλια ήταν διαφορετικά για τις κατηγορίες master, ήταν πιο "βαρύτιμα" και φυσικά συνοδεύονταν από την έντυπη εκδοχή τους, η οποία ήταν κοινή σε εμφάνιση για όλα τα μετάλλια αλλά πάντως πολύ ωραία και εντυπωσιακή.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #60 στις: Μαΐου 07, 2011, 11:17:37 πμ »
Για τα μετάλλια δεν υπάρχει αν δε με απατά η μνήμη μου διαφορά στο κόστος. Από τη στιγμή που υπάρχει η μήτρα είτε το φτιάξεις "χρυσό", "ασημένιο" ή "χάλκινο", δεν έχει διαφορά στο κόστος, άρα δεν τίθεται θέμα οικονομίας. Αν έχω κάνει λάθος παρακαλώ να με διαψεύσουν οι συνάδελφοι του ΔΣ.

Αν περάσουμε στις εκτυπώσεις αυτό απαιτεί "λογισμική" αναδιάρθρωση που δεν ξέρω πόσο εύκολη η δύσκολη είναι. Θα μας πει μόνο ο ειδικός επί του θέματος πάντως.

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
« Απάντηση #61 στις: Μαΐου 07, 2011, 12:23:37 μμ »
Μια ερωτηση. Επειδη δεν εχω ερθει ποτε στη συγκεκριμενη εκθεση και θα ηθελα να ερθω, που ακριβως γινετε; Σε ποια περιοχη της Ελλαδας; Καποια διευθυνση;

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #62 στις: Μαΐου 07, 2011, 12:27:07 μμ »
Μια ερωτηση. Επειδη δεν εχω ερθει ποτε στη συγκεκριμενη εκθεση και θα ηθελα να ερθω, που ακριβως γινετε; Σε ποια περιοχη της Ελλαδας; Καποια διευθυνση;

Στα γράφει όλα το πρώτο μήνυμα.Πήγαινε στην πρώτη σελίδα και θα δεις όλες τις πληροφορίες. :wink:

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #63 στις: Μαΐου 07, 2011, 12:29:46 μμ »
Εγώ να ρωτήσω η παράδοση των μοντέλων για τον διαγωνισμό θα είναι όπως πέρυσι έως πέμπτη-παρασκευή?
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
« Απάντηση #64 στις: Μαΐου 07, 2011, 03:21:32 μμ »

Με λίγο Google - άρισμα το βρήκα: "Ο Πολυχώρος ΑΠΟΛΛΩΝ, βρίσκεται στη γωνία Ερμουπόλεως & Πηλίου 1, στα Kαμίνια - Πειραιάς"

Στα γράφει όλα το πρώτο μήνυμα.Πήγαινε στην πρώτη σελίδα και θα δεις όλες τις πληροφορίες. :wink:

Σ' ευχαριστώ φίλε αλλά μένω Κρήτη και την Αθήνα δεν την ξέρω καθόλου. Έχει και εδώ καμίνια ας πούμε. Εξάλλου δεν λέει κάπου το πρώτο πόστ κάτι για Αθήνα ή Πειραιά.  :wink:

Συνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αττική
« Απάντηση #65 στις: Μαΐου 07, 2011, 03:37:29 μμ »
Μια πρόταση που θα ήθελα να κάνω αφορά την παρουσίαση των συμμετοχών στο site της IPMS. Εάν είναι δυνατόν οι φωτογραφίες θα ήταν καλύτερο να παρουσιάζονται ομαδοποιημένες ανά κατηγορία και όχι όλες μαζί ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχής τους.
Στράτος Τσαποΐτης IPMS 961

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #66 στις: Μαΐου 07, 2011, 04:34:32 μμ »
H προκήρυξη (κανονισμός) της φετινής έκθεσης θα δημοσιευτεί σε λίγες μέρες και θα λυθούν όλες οι απορίες.
Προσπαθήσαμε αρκετά ως ΔΣ και πιστεύω οι αλλαγές που έγιναν επιλύουν τα όποια ψιλοπροβλήματα του παρελθόντος και ικανοποιούν τις απαιτήσεις για ένα μοντέρνο (απο καθε άποψη διαγωνισμό).
Το μόνο ανακοινώσιμο για την ώρα είναι ότι το σύστημα κριτικής/βράβευσης θα είναι Open, χωρίς περιορισμό δηλαδή στον αριθμό των μεταλλίων που θα δοθούν αλλά με αυστηρά/συγκεκριμένα κριτήρια για να βραβευτεί κάποιο μοντέλο.
Επίσης, οι κλάσεις των διαγωνιζομένων θα είναι οι τρεις που ισχύουν σε όλες τις εκθέσεις πλέον: Νέοι/Junior, Ενήλικες/Standard και Πεπειραμένοι/Matser.

Οι ιδέες που γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες είναι καλές αλλά για άλλη μια φορά ακούγονται σχεδόν τελευταία στιγμή καθώς η διορία που έχουμε θέσει για να είναι έτοιμες (οριστικοποιημένες) οι βασικές λεπτομέρειες του διαγωνισμού είναι το τέλος του Μαίου 2011. Πάντως ακόμη και τώρα κοιτάμε να κάνουμε όποιες βελτιώσεις  είναι δυνατό.

::arrowred:: Οι λεπτομέρειες για τον Απόλλωνα (εαν τελικά γίνει εκεί η έκθεση γιατι λόγω ...Καλλικράτη είμαστε ακόμη στην αναμονή της επιβεβαίωσης για το κλείσιμο του χώρου, απο τους "αρμόδιους"  :mrgreen:) εχουν δημοσιευτεί κι αλλού στην ίδια ενότητα (για τους διαγωνισμούς του 2007, 2008, 2009, 2010) και γι αυτό ήταν κάπως ''αποτομη'' η σχετικη απάντηση.

::arrowred:: Στράτο, καλή ιδέα για τις φωτό, εαν θελεις και μπορείς (και το εννοώ απόλυτα, χωρις να είναι ειρωνία ), στήν έκθεση του 2011, μπορείς να αναλάβεις και να διεκπεραιώσεις τέτοιου είδους θέματα. Στην περυσινή, αυτό (όπως και ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ) τα έκαναν λίγοι (οι ..γνωστοί λιγοι) και είναι επίτευγμα και μόνο το ότι έγιναν τόσα πράγματα.

::arrowred:: Για την παράδοση των μοντέλων ως συνήθως, Πέμπτη-Παρασκευή και για εξαιρέσεις - σε ειδικές περιπτώσεις όπως συμμετοχές απο πολύ μακρυά κλπ. - θα γίνουν όπως συνηθίζεται εξυπηρετήσεις αλλά μονο κατόπιν συνεννόησης με το ΔΣ.

::arrowred:: "Μαύρη Λίστα" για τους Πεπειραμένους/Matser δεν θα έχει. Εκτιμώ ότι οι περισσότεροι έχουν την τσίπα να διαγωνιστούν στην κλάση που πρέπει. Οι εξαιρέσεις των βραβειοθήρων που θα εντοπιστούν κατα την παράδοση των εκθεμάτων, θα γίνει προσπάθεια να νουθετηθούν επιτόπου από την ΟΕ και το ΔΣ. Οσοι μας ...ξεφύγουν ....θα κριθούν απο την ιστορία !

::arrowred:: ο Κ.Σ. εχει δικιο, δεν εχει διαφορά κόστους στα μετάλλια αλλα πιστεύω είναι πιο ωραίο ως εχει. Το χαρτί/δίπλωμα εαν είναι τεχνικά εφικτό (θα μας πει ο γκουρού) ειναι καλή ιδέα.

::arrowred:: δικαιολογημένη η παρατήρηση του Δ.Κ.
Σε αυτή την ανοικτή συζήτηση, προτείνουμε και συμφωνούμε ή διαγωνούμε. Εγκρίσεις κάνει μονο το ΔΣ. Μη μας βγει και το όνομα ότι άλλος πλρώνει κι αλλος γ****.
Πάντως κι εγώ δεν καταλαβα την προταση. Ζητάς να έχουμε ειδικη κατηγορία για διοραματα fantasy ?

Μείνετε συντονισμένοι για καθε τι νεότερο
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #67 στις: Μαΐου 07, 2011, 07:03:07 μμ »
Για τα διαφορετικα μεταλλια (χρυσο ασημενιο χαλκινο)δεν υπαρχει διαφορα στο κοστος,η τιμη ειναι φιξ ανα τεμαχιο

Συνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αττική
« Απάντηση #68 στις: Μαΐου 07, 2011, 08:53:55 μμ »
Σταύρο ευχαρίστως να το αναλάβω τουλάχιστον όσον αφορά την ταξινόμηση. (δεν γνωρίζω πώς να βοηθήσω στο κομμάτι που αφορά την εμφάνησή τους στην ιστοσελίδα αλλά λογικά αν μου δειξει κάποιος ή το αναλάβω μαζί με κάποιο γνώστη μπορώ να βοηθήσω και σε αυτό)
Στράτος Τσαποΐτης IPMS 961

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #69 στις: Μαΐου 07, 2011, 09:54:35 μμ »
Εγώ δεν ζήτησα ξεχωριστή κατηγορία αλλά στα εκθέματα της κατηγορίας αυτής να περιλαμβάνονται όλα έχουν περεμφερή θεματολογία.Τουτέστιν ένα Xwing σαν standalone μοντέλο αλλά και κάποιο άλλο σε διόραμα ίσως.Τέλοσπάντων πολλή κουβέντα για κάτι που μάλλον το θεώρησα αυτονόητο όταν το ανέφερα.Τώρα για το θέμα της λέξης "εγκρίνω" και όχι "συμφωνώ"........................που μάλλον - ελπίζω πως δεν έγινε έτσι - έθιξε τις αρμοδιότητες των υπευθύνων , τι να πω; Ότι όποτε μιλάνε ανοίγουν τον Μπαμπινιώτη πρώτα; Ή ότι δεν μεταχειρίστηκαν ουδέποτε στην καθημερινή τους ομιλία το "εγκρίνω και επαυξάνω" , χωρίς να ανήκουν στο Υπουργικό συμβούλιο ή τους βουλευτές που θεσπίζουν νόμους ;;;;;;

Σόρρυ για το σπαμ αλλά το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο.Δουλεύει όποτε είναι ανοικτό.

Ένας αμόρφωτος και άξεστος.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #70 στις: Μαΐου 08, 2011, 12:00:20 πμ »
Καλησπέρα σας.  Στην κατηγορϊα των πολιτικών αεροσκαφών προτίθεστε να κάνετε καμμιά διαφοροποίηση σε σχέση με πέρσυ  :?:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #71 στις: Μαΐου 08, 2011, 12:09:04 πμ »
::arrowred:: ο Κ.Σ. εχει δικιο, δεν εχει διαφορά κόστους στα μετάλλια αλλα πιστεύω είναι πιο ωραίο ως εχει. Το χαρτί/δίπλωμα εαν είναι τεχνικά εφικτό (θα μας πει ο γκουρού) ειναι καλή ιδέα.
Εννοείτε την αυτόματη εκτύπωση των διπλωμάτων βράβευσης από το σύστημα; Ας φιάξει κάποιος το καλλιτεχνικό, γιατί ως γνωστόν στα καλλιτεχνικά είμαι τούβλο, και η εκτύπωση είναι κομμάτι κέϊκ (ξέρετε, piece of cake...). Αλλά πάλι δε θα θέλει προτυπωμένο χαρτί; Ρυζόχαρτο ίσως; Εχει και αυτό το κόστος του.

Και ρε παιδιά, όχι γκουρού, παρακαλώ. Πιο πολύ μου πάει κάτι σε κουρού (σαν τις τυρόπιττες σφολιάτα) παρά γκουρού ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Scale 1/35
  • *
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #72 στις: Μαΐου 08, 2011, 12:34:14 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #73 στις: Μαΐου 08, 2011, 03:55:30 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Scale 1/35
  • *
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #74 στις: Μαΐου 08, 2011, 01:30:40 μμ »
Spoiler (hover to show)

Tags: