Αν και λίγο αργοπορημένα θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου για αυτή την υπέροχη έκθεση, αν και πάντα προκύπτουν προβλήματα γενικά ήταν μία άρτια στημένη έκθεση από ανθρώπους με μεράκι, με διάθεση προσφοράς και αγάπη γι'αυτό που κάνουν. Προσωπικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στο "στρουμφάκι" υπεύθυνο στον τομέα των φιγουρών, ήταν υπόδειγμα επιτηρητή και παράδειγμα προς μίμηση.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν βραβεύοντας τις δημιουργίες μου, πρώτα απ'όλα την IPMS, όπως επίσης ακολούθως το Starclub, το HELMO και το Plastimodellismo.
Τέλος να προσθέσω πως πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά δεν ανησυχώ γι'αυτό διότι εμπιστεύομαι τους επικεφαλής του συλλόγου και είμαι σίγουρος πως η έκθεση διαρκώς θα έχει ανοδική πορεία, νομίζω πως το πιο βασικό είναι να αποκτήσει η έκθεση πραγματικό ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ χαρακτήρα, πρέπει οι τοπικοί περιφερειακοί σύλλογοι αλλά περισσότερο οι μοντελιστές να δουν αυτό το γεγονός όχι απλά σαν μία ακόμη έκθεση στην Αθήνα αλλά ΤΗΝ έκθεση που περιμένουμε όλοι διακαώς να έρθει, το γεγονός της χρονιάς που δεν πρέπει να χάσει κανείς.