0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το αμαξακι ειναι ετοιμο φορτομενο και αυριο το πρωι με το καλο ξεκιναω για Σερρες.1825,0χιλ.Θα τα πουμε στην Εκθεση απο κοντα Τασος
Μπράβο παιδιά - φανταστική θεματολογία στα σεμινάρια!
Ενημερώνουμε ότι η προεγγραφή λήγει την Κυριακή 16/10/2011 στις 12,00 μμ. Προβείτε άπαντες σύντομα.
Σε περίπτωση που κάποιος τελειώσει ένα μοντέλο μετά την Κυριακή που τελειώνουν οι προεγγραφές κ θέλει να το κατεβάσει τότε τι κάνουμε?
Ας κάνει προεγγραφή από πριν και αν δεν προλάβει να τελειώσει, απλά δεν το φέρνει...
Να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος για την δική μου, μόνο, περίπτωση, (αν κ θα με αρχίσετε στις φάπες )...Αφού έχω στα χέρια μου από χτες μόλις κομπρεσέρ, λέω μπας κ ξεκινήσω κ προλάβω να φέρω ένα αεροπλανάκι (έτσι για το καλό)...Τέλος πάντων ξεκινάω κ μέχρι την Κυριακή αν βλέπω ότι το προλαβαίνω τότε κάνω κ γώ την προεγγραφή.
Θελω να κανω μια ερωτηση. Δεν ξερω αν εχει απαντηθεί σε προηγουμενο ποστ, αν εχει απαντηθει ζητω προκαταβολικα συγγνώμη, αλλα δεν εχω κοιταξει τα προηγουμενα ποστ λογω ελλειψης χρόνου.Οι Κλασεις αφορουν τους συμμετεχοντες μοντελιστες ή τα μοντελα?Δηλαδή, μπορει ενας διαγωνιζομενος να κατεβασει ενα αρμα πχ (κατηγορια 16) στην κλαση Ε, και ενα αλλο της ιδιας κατηγοριας στην κλαση Π? Το ρωταω αυτο γιατι οι κλασεις διαχωριζουν τους μοντελιστες σε νεους ,ενηληκες ,και πεπειραμενους.
ο διαχωρισμός αφορά το συμμετέχοντα μοντελιστή.
Έρχομαι από Κομοτηνή μέσω λεωφορείου. Η διαδρομή που έφτιαξα (και δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη) είναι: Από ΚΤΕΛ Κηφισού με γραμμή 51 φτάνω στη τελευταία στάση (Μενάνδρου) στην Ομόνοια, από εκεί παίρνω το Μετρό και πάω Σύνταγμα. Στο Σύνταγμα παίρνω τη γραμμή Α2 του λεωφορείου και κατεβαίνω στη στάση 1η Αγίου Κοσμά. Ε θέλει και κάμποσο περπάτημα μάλλον μέχρι να φτάσω στην έκθεση.
θα ήθελα όποιος μπορεί να δώσει μια διευκρίνηση. Έβλεπα τον χάρτη στη σελίδα της IPMS που δείχνει το μέρος διεξαγωγής της έκθεσης. Εκεί που λέει για πρόσβαση μέσω της γραμμής Α2 του λεωφορείου έχει ένα μεγάλο σήμα μπλε λεωφορείου πάνω στο χάρτη που λέει 1η Αγίου Κοσμά αλλά αρκετά πιο κάτω στη Λ. Ποσειδώνος έχει και ένα μικρό σήμα με λευκό λεωφορείο σε μπλε φόντο που λέει πάλι 1η Αγίου Κοσμά. Ποιά είναι η σωστή στάση;Επίσης όπως βλέπω η γραμμές 247 και 3 σταματούν κοντινότερα στο μέρος της έκθεσης. Ποιά στάση των γραμμών 247 και 3 είναι η συγκεκριμένη που είναι κοντά στην έκθεση; (ονομασία στάσης).