Το παρακάτω μήνυμα αφορά σε όσους φίλους από την επαρχία προτίθενται να έρθουν στην Έκθεση και μου το έστειλε ο φίλος μας ο Snake Eye:
QuoteΔημήτρη πήρα σήμερα τηλέφωνο στο ξενοδοχείο. Η τιμή του μονόκλινου για τις ημερομηνίες 21-24 Οκτωβρίου είναι 40,50 ευρώ η βραδιά (Σύνολο για 3 βραδιές: 121,50 ευρώ). Για δίκλινο είναι 43,20 ευρώ η βραδιά. Οι τιμές ισχύουν για τρεις βραδιές, αν είναι μόνο για μία διαφέρει. Επίσης οι τιμές ισχύουν για προκαταβολική κατάθεση του ποσού και δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Αν θέλουμε να κλείσουμε με ανοιχτό το ενδεχόμενο ακύρωσης της κράτησης και επιστροφής χρημάτων τότε πάλι αλλάζει η τιμή.
Εμένα μου φάνηκαν λογικές οι τιμές. Σκέφτομαι να κλείσω εκεί από τώρα. Γιατί από ότι μου είπανε, αν δεν κλείσεις έγκαιρα δεν μπορούν να είναι σίγουροι αν θα υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια. Μου δώσανε έναν αριθμό λογαριασμού και μου είπαν να βάλω το ποσό και να τους στείλω με φαξ την απόδειξη κατάθεσης.
UnquoteO Snake αναφέρεται στο ξενοδοχείο
London Hotel Glyfada (
http://www.londonhotelathens.com/gr.aspx). Η τιμή του είναι εμφανώς καλύτερη από αυτή του Phenix Hotel (δείτε στο ίδιο θέμα, απάντηση #297), ενώ τα δύο ξενοδοχεία βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους (και με το παλιό Αεροδρόμιο). Τονίζω πάντως το γεγονός, ότι στην περιοχή, υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία για "μερακλήδες"

, και καθώς το συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν το γνωρίζει κανένας μας, η (όποια) επιλογή, είναι αποκλειστικά δική σας.
ΔΚ