Αποστολέας Θέμα: PEUGEOT 207 S2000 1/24 BELKITS  (Αναγνώστηκε 8264 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
PEUGEOT 207 S2000 1/24 BELKITS
« στις: Μαρτίου 09, 2011, 08:42:54 πμ »
ΕΦΤΑΣΕ !!! ΕΦΤΑΣΕ!!!

Κύριοι καλημέρα

Κατέφτασε από το Βέλγιο το πρώτο κιτ της BELKITS. Δυστυχώς εχθές το βράδυ ο Μεσι και η παρέα του δε με αφήσανε να σας το παρουσιάσω αλλά απόψε  σας υπόσχομαι ότι θα κάνω πλήρη και αναλυτική περιγραφή και να σας πω την άποψή μου μαζί με τον Βαγγέλη, του οποίου το κιτ είναι ήδη στην Πάτρα και σε λίγο θα το έχει στα χέρια του.

Η δικιά μου πρώτη εντύπωση είναι εξαιρετική.

Για ζέσταμα σήμερα που είναι κρύα η μέρα. :mrgreen: :mrgreen:

οι φώτος είναι σε πλήρη ανάλυση.Με κλικαρισμα ανοίγουν.

Καλημέρα
Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
Απ: PEUGEOT 207 S2000 1/24 BELKITS
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 09, 2011, 09:44:22 πμ »
Ελπίζω να το ευχαριστηθείτε το κιτ και την κατασκεύη του... Επίσης περιμένουμε να μας παρουσιάσετε ένα χορταστικό WIP...
Λέτε να ζητήσω ποσοστά από την Belkits για τη διαφήμηση του κιτ... Σας μπρήζωσα και εγω δεν το αγόρασα τελικά  :roll:
Θα το κάνετε και οι δύο με τα ίδια decals? Η Belkits προσφέρει πολλές επιλογές... Έτσι για ποικιλία...
Καλη επιτυχία  ::salut:: 
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 09, 2011, 11:49:33 πμ »
Γιαννη πολυ ομορφο, οπως αλλωστε το περιμεναμε!!!
Αντε να κατεβω Αθηνα να δω κ το δικο μου :mrgreen:
Γιωργο, το δικο μου σκεφτομαι να το κανω σαν ιδιωτικη συμμετοχη με δικους μου χρωματισμους κ δικο μου ονομα στο πισω τζαμι!!! Πως σου φαινεται η ιδεα??
Κ οπως ειχα πει κ στο Γιαννη, θα μου αρεσε να καναμε 3 ταυτοχρονα WIP αλλα μαλλον δεν ειναι αρκετα εφικτο διοτι εγω εχω απλετο χρονο πραγμα που δεν ισχυει για τον Γιαννη :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 09, 2011, 12:10:12 μμ »
καλημέρα

Ελπίζω να το ευχαριστηθείτε το κιτ και την κατασκεύη του... Επίσης περιμένουμε να μας παρουσιάσετε ένα χορταστικό WIP...
Λέτε να ζητήσω ποσοστά από την Belkits για τη διαφήμηση του κιτ... Σας μπρήζωσα και εγω δεν το αγόρασα τελικά  :roll:
Θα το κάνετε και οι δύο με τα ίδια decals? Η Belkits προσφέρει πολλές επιλογές... Έτσι για ποικιλία...
Καλη επιτυχία  ::salut:: 

Γιώργο

Η εκπληξη θα ήταν να το αγόραζες!! ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: 8) 8) 8)
Αγοράστηκαν τρία κιτ.Ένα για μένα, ένα για τον Βαγγέλη και ένα για τον Χρήστο. Οπότε δικαιούσαι αρκετά ποσοστά σίγουρα. ::salut:: ::salut::
Εγώ θα μείνω σε αυτά τα decals. Είναι όμορφα και έχω ένα συναισθηματικό δέσιμο με UK. Βέβαια δεν αποκλείω τίποτα.

Γιαννη πολυ ομορφο, οπως αλλωστε το περιμεναμε!!!
Αντε να κατεβω Αθηνα να δω κ το δικο μου :mrgreen:
Γιωργο, το δικο μου σκεφτομαι να το κανω σαν ιδιωτικη συμμετοχη με δικους μου χρωματισμους κ δικο μου ονομα στο πισω τζαμι!!! Πως σου φαινεται η ιδεα??
Κ οπως ειχα πει κ στο Γιαννη, θα μου αρεσε να καναμε 3 ταυτοχρονα WIP αλλα μαλλον δεν ειναι αρκετα εφικτο διοτι εγω εχω απλετο χρονο πραγμα που δεν ισχυει για τον Γιαννη :roll: :roll:

Χρόνος? Τι είναι αυτό? ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Χρήστο το έχω πάρει απόφαση το θέμα χρόνος. Θα αφήσω τα πράγματα όπως κυλάνε και δε θα τα πιέσω. Ακόμα διορθώνω πατάτες που έκανα από βιασύνη στην ΤΟΥΟΤΑ μου. ::cry2:: ::cry2::
Αλλά θα σου πω οτι το ΣΚ θα βάλω το PEUGEOT στον πάγκο μου και θα ξεκινήσω τα dry fit test.

Καλημέρα

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 09, 2011, 12:38:13 μμ »
Η σχέση τιμής με την ποσότητα των λεπτομερειών είναι απίστευτη. Μένει να αποδειχθεί και η ποιότητα. Αν είναι ίδιου επιπέδου και παραμείνουν σοβαροί και λογικοί στις τιμές τους, είναι μια ανάσα αφού οι Ιάπωνες τελμάτωσαν με το θέμα αυτοκίνητο.
Το μικρό φύλλο κολλημένο με σελοτέιπ στον ουρανό του αμαξώματος είναι οι ζώνες?

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 09, 2011, 12:46:02 μμ »
Η σχέση τιμής με την ποσότητα των λεπτομερειών είναι απίστευτη. Μένει να αποδειχθεί και η ποιότητα. Αν είναι ίδιου επιπέδου και παραμείνουν σοβαροί και λογικοί στις τιμές τους, είναι μια ανάσα αφού οι Ιάπωνες τελμάτωσαν με το θέμα αυτοκίνητο.
Το μικρό φύλλο κολλημένο με σελοτέιπ στον ουρανό του αμαξώματος είναι οι ζώνες?

Πραγματικά Σταύρο, με 35 ευρώ που κοστίζει το κιτ δε βρίσκεις και πολλά στην αγορά με πλήρη βελτιωτικά που εδώ δίνονται μαζί με το κιτ.
Το μικρό φύλλο που είναι κολλημένο με σελοτειπ είναι χαλκομανίες που μάλλον ξεχάστηκαν να μπουν στην αρχική σχεδίαση του (εκπληκτικού-με ελάχιστο φιλμ) φύλλου χαλκομανιών.

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 09, 2011, 10:30:36 μμ »
Παιδια καλησπερα.
Σημερα το απογευμα πηρα στα χερια μου το 207(Γιαννη σ'ευχαριστω!! ::salut:: ::salut::)
Το κιτ ειναι καταπληκτικο!Και πιστευω με ολα αυτα που δινει η τιμη ειναι απλα super!
Το κιτ φαινεται πολυ καλο ποιοτικα και οι χαλκομανιες φαινονται πολυ καλης ποιοτητας χωρις καθολου φιλμ.
Οι χαλκομανιες που εχει με σελοτειπ στο αμαξωμα απ'οτι ειδα ειναι για τις ζαντες.
Το μονα αρνητικο πιστευω ειναι η λιγο χοντροκομενη αναρτηση.Αυτα με μια γρηγορη ματια.
Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι το κιτ ειναι εξαιρετικο και απ'οτι φαινεται δεν θα μεινω σε ενα μονο :mrgreen:
Ασχετο,αυτοι οι Bελγοι βγαλαν ενα σωρο χαλκομανιες για το 207 ακομα και απο το φετινο monte για Solberg και Ogier.Χαθηκε να βγαλουν και μια καρτελα για το 207 του γερολυκου Delecour που ετρεχε φετος στο monte ?? :( Θα την αγοραζα με τα χιλια!!!
Γερος γερος αλλα οι μικροι τον βλεπανε με τα κυαλια! :lol: :lol: :lol:
 ::sorry:: για το  ::spam_emoticon::
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 10, 2011, 10:51:51 μμ »
Γιαννη καλησπερα! Ωραιο θεμα φιλε , σου ευχομαι καλη αρχη!!!
Η κορδελα ειναι για τις ζωνες ή οταν το τελειωσεις θα του κανεις φιογκο με αυτη και θα φωναζουμε ολο το φορουμ '' πεζουδακι εισαι τρελα με την κοκκινη κορδελα''...... :mrgreen: :wink:
 ::salut::
Life sucks and then....you die!!!

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 18, 2011, 09:24:16 μμ »
Καλησπέρα Γιάννη,

Πολύ όμορφο το μωρό!!!!

Καλή αρχή  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Vaggouras

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 19, 2011, 10:17:30 πμ »
Πολύ ωραίο !!!
Προβλέπω να βγαίνει τουμπανάκι...

Καλοφάγοτο ... ::gyros::

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 21, 2011, 02:50:26 πμ »
Καλησπέρα (μάλλον καλημέρα) σε όλους.

Επιστροφών συνέχεια από μέρους μου.

Μέτα από δύο+ μήνες επιστρέφω στην κατασκευή του 207.
Το μοντέλο αυτό ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Πέρασε σχεδόν αμέσως στον μοντελιστικό μου πάγκο και με κάθε ευκαιρία το δούλευα. Οι ρυθμοί μου γνωστοί σε όσους διαβάζουν τα ποστ μου οπότε ξέρετε.......υπομονή.

Λίγα λόγια για το μοντέλο. Το 207 είναι το πρώτο μοντέλο μιας βελγικής εταιρίας, της Belkits. Για πρώτη προσπάθεια οι φίλοι μας οι Βέλγοι βάζουν τα γυαλιά σε πάρα πολύ κόσμο και ειδικά σε κάποιους προς Ανατολάς.
Το μοντέλο είναι πάρα πολύ καλό με πολύ καλή λεπτομέρεια και με κάποια σημεία που χρήζουν βελτίωσης.
Πιο συγκεκριμένα, το κιτ έρχεται σε λευκό πλαστικό λίγο πιο σκληρό από της ΤΑΜΙΥΑ το οποίο και βγάζει μια περίεργη μυρωδιά όταν τρίβεται. Το καλουπάρισμα είναι σχεδόν άψογο με μερικά μόνο σημάδια τα οποία καθαρίζονται εύκολα. Pins υπάρχουν ελάχιστα και σε σημεία που δεν χρειάζονται στοκάρισμα. Το σχήμα του αμαξώματος είναι άψογο σε όλα του. Το εσωτερικό κρίνεται (από εμένα) υπερπλήρης και χρειάζεται μόνο την προσθήκη καλωδίωσης. Διαφανή μέρη, ΡΕ και χαλκομανίες παίρνουν άριστα στην πρώτη ματιά αλλά ακόμα δεν τα έχω δουλέψει οπότε κρατάω και μια πισινή. Η εφαρμογή από τα μέχρι τώρα dry fit κρίνεται πάρα πολύ καλή.
Αρνητικά του κιτ η έλλειψη ελατηρίων ανάρτησης και γενικώς η ανάρτηση είναι κάπως χοντροκομμένη.Στο ίδιο μοτίβο και τα δισκόφρενα τα οποία δεν ενθουσιάζουν. Το ρολ μπαρ φαίνεται πολύ λεπτό και εκτός κλίμακας.Το συγκεκριμένο σημείο του κιτ έχει γίνει θέμα συζήτησης σε πολλά ξένα φόρουμ.Σε τελειωμένα κιτ που είδα πάντως το ρολ μπαρ μου φαίνεται μια χαρά. Αυτά προς το παρόν για το μοντέλο. Ότι παρατηρήσεις έχω κατά την διάρκεια της κατασκευής θα σας τις μεταφέρω.
Περνάμε στην κατασκευή τώρα.
Το μικρό Πεζό μου έκανε πολλά βράδια παρέα ακόμα και σε δωμάτια ξενοδοχείων όπου βρέθηκα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εκτός Αθηνών. Ένα μικρό κουτί με τα βασικά εργαλεία και το κιτ μαζί στην βαλίτσα και σιγά-σιγά η πλειοψηφία των κομματιών του 207 καθαρίστηκαν και δοκιμάστηκαν για την εφαρμογή τους. Και φτάσαμε στο πρώτο update της κατασκευής όπου περιλαμβάνει κυρίως αστάρωμα των κομματιών.

Και κάποια τα οποία βάφτηκαν:

Αυτά για απόψε
Καλό βράδυ
Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 21, 2011, 02:36:53 μμ »
Πολύ προσεγμένη δουλειά Γιάννη.
Είναι να μην πάρεις φόρα και να έχεις άνεση χρόνου. Θαύματα κάνεις
Ο,τι προλάβεις μέχρι την εμφάνιση του νέου μέλους.

Το άσπρο αστάρι είναι της Gunze?
Αυτή είναι η μεσαία κονσόλα?
http://postimage.org/image/wc4t40mc/

::keep_mod::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 21, 2011, 03:27:57 μμ »
Πολυ καλη και πεντακαθαρη δουλεια Γιαννη!!
Ομολογω οτι σε ζηλευω που το αρχησες!Εξαλλου ξερεις τα αισθηματα που τρεφω για το συγκεκριμενο αυτοκινητο!
Καλη συνεχεια! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 21, 2011, 03:30:30 μμ »
Σταύρο καλησπέρα

Αχ αυτός ο χρόνος!!!Με το τουφέκι τον κυνηγάω ::M16::.
Εκ παραδρομής και νύστας ξέχασα να αναφέρω οτι τα άσπρα κομμάτια στις φώτο είναι άβαφτα :oops: :oops: :oops:
Τα έβαλα με τα ασταρωμένα για να δείξω κάτι από εφαρμογή και το φινίρισμα του silver chrome. Θα αναφερθώ με λεπτομέρειες για τα χρώματα σε επόμενο update.

Αυτή είναι η μεσαία κονσόλα?
http://postimage.org/image/wc4t40mc/

Ναι αυτή είναι η μεσαία κονσόλα και παίρνει λίγη βελτίωση. Έχεις καμιά ιδέα?

Spoiler (hover to show)

Όχι βέβαια. Προχωράει χεράκι-χεράκι με το 207. Κάτι σαν το aygo και το 107 ένα πράγμα!! ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 21, 2011, 03:36:11 μμ »
Πολυ καλη και πεντακαθαρη δουλεια Γιαννη!!
Ομολογω οτι σε ζηλευω που το αρχησες!Εξαλλου ξερεις τα αισθηματα που τρεφω για το συγκεκριμενο αυτοκινητο!
Καλη συνεχεια! ::salut:: ::salut::

Βαγγέλη καλησπέρα

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μόλις τελειώσεις τον Κουρσάρο (το παρακολουθώ και θαυμάζω!!) ξεκίνα το.Σίγουρα θα με προλάβεις!! ʼσε που θα μαγέψεις γιατί το κιτ είναι πολύ καλη βάση.
Καλό απόγευμα.

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 21, 2011, 09:30:16 μμ »
Γιαννη μια χαρα παει ::salut::
Με το καλο το καινουριο μελος της οικογενειας ::parbrud::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 23, 2011, 08:41:48 μμ »
ΜΠΡΑΒΟ φίλε μου... Φοβερή αρχή  :!: :!:
Τα καθίσματα τι χρώμα είναι :?: Αν θέλεις βάψε το πίσω μέρος (με τι χρώμα θέλεις ή ένα gloss μαύρο αν βάλεις carbon decal), μασκάρισέ το και στείλτα μου να σου τα τα κάνω σουέτ (δες τη beta για την υφή).

ΥΓ. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να παίρνω μοντέλα ::glossa:: στα δωμάτια ξενοδοχείων, όταν έκανα το ίδιο ακριβώς πράμα με τι δουλειά  :wink:
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 24, 2011, 01:49:18 πμ »
Γιαννη μια χαρα παει ::salut::
Με το καλο το καινουριο μελος της οικογενειας ::parbrud::

Ευχαριστώ φίλε Χρήστο. Περιμένουμε το νέο σου δημιούργημα.

ΜΠΡΑΒΟ φίλε μου... Φοβερή αρχή  :!: :!:
Τα καθίσματα τι χρώμα είναι :?: Αν θέλεις βάψε το πίσω μέρος (με τι χρώμα θέλεις ή ένα gloss μαύρο αν βάλεις carbon decal), μασκάρισέ το και στείλτα μου να σου τα τα κάνω σουέτ (δες τη beta για την υφή).

ΥΓ. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να παίρνω μοντέλα ::glossa:: στα δωμάτια ξενοδοχείων, όταν έκανα το ίδιο ακριβώς πράμα με τι δουλειά  :wink:
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.

Τα καθίσματα είναι όπως ακριβώς τα φαντάζεσαι. Μαύρο ματ μπροστά και carbon πίσω. Το σπρέι που έχεις το έχω δει σε ξένα φόρουμ και το είχα στη wish list αλλά δεν προχώρησα στην αγορά του γιατί δεν προχώρησα και κάνα μοντέλο. Τώρα όμως που το είδα σε δράση φεύγει από την wish list και μπαίνει στην λίστα των πραγμάτων προς αγορά.Οπότε η επόμενη παραγγελία προς Βέλγιο πλησιάζει. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση σου.Δεν την απορρίπτω. Το σκέφτομαι.
 :idea:

Χειμώνα σε μικρή πόλη που δεν υπάρχουν και πολλά να κάνεις και με μπολικο ελεύθερο χρόνο και ησυχία τον τραβάει τον μοντελισμό του. ::salut:: ::salut:: :wink: :wink:

Καλό βράδυ

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 25, 2011, 02:17:51 μμ »
Aντε να δω ποσες φορες θα δουμε wip αυτου του κιτ εδω μεσα :wink:, μονο εγω που δεν το εχω!!! Γιαννη καλη αρχη και απο μενα, κουκλα η ζαντα ε;
Life sucks and then....you die!!!

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 25, 2011, 07:34:27 μμ »
Καλησπέρα Γιάννη,

Καλή αρχή με το 207. Είναι πολύ όμορφο κιτ, και με την ανάλογη φροντίδα γίνεται κουκλάκι. :wink:

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 26, 2011, 12:52:51 πμ »
Γιάννη, βρήκα δύο wip κατασκευές του 207, πολύ χρήσιμες αν δεν τις έχεις δει...
Η πρώτη είναι για το κιτ της Belkits και είναι απλά αριστουργηματική (-σημείο αναφοράς για όποιον φτιάξει το συγκεκριμένο κιτ) και μία για κιτ ρητίνης, αλλά με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.
http://forum.depaddock.net/showthread.php?t=20402
http://www.modellismo.net/forum/statico-work-progress/82456-auto-peugeot-207-s2000-irc-scala-1-24-a.html

Ελπίζω να βοηθήσουν...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 26, 2011, 10:25:41 πμ »
Καλημέρα

Aντε να δω ποσες φορες θα δουμε wip αυτου του κιτ εδω μεσα :wink:, μονο εγω που δεν το εχω!!! Γιαννη καλη αρχη και απο μενα, κουκλα η ζαντα ε;

Τρεις σίγουρα!! Μπορείς να το πάρεις όμως :wink: :wink:.Και όχι μόνο η ζάντα είναι κούκλα. ::salut::
Καλησπέρα Γιάννη,

Καλή αρχή με το 207. Είναι πολύ όμορφο κιτ, και με την ανάλογη φροντίδα γίνεται κουκλάκι. :wink:

Ευχαριστώ Απόστολε. Πράγματι είναι κουκλί το μπαγάσικο!!Το δικό σου το γαλλάκι σαν να κόλλησε ε?

Γιάννη, βρήκα δύο wip κατασκευές του 207, πολύ χρήσιμες αν δεν τις έχεις δει...
Η πρώτη είναι για το κιτ της Belkits και είναι απλά αριστουργηματική (-σημείο αναφοράς για όποιον φτιάξει το συγκεκριμένο κιτ) και μία για κιτ ρητίνης, αλλά με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.
http://forum.depaddock.net/showthread.php?t=20402
http://www.modellismo.net/forum/statico-work-progress/82456-auto-peugeot-207-s2000-irc-scala-1-24-a.html

Ελπίζω να βοηθήσουν...  ::salut::

Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για τα links.Το δεύτερο το ήξερα.Το πρώτο είναι καλό αλλά νομίζω μακριά από το επίπεδο μου και τις δυνατότητες μου!!Θα προσπαθήσω όμως. Το αγαπημένο μου WIP είναι αυτό όμως:
http://rcmbforums.proboards.com/index.cgi?board=wip&action=display&thread=707&page=1

Για ρίξε μια ματιά. ʼντε ψησου και εσύ να το φτιάξεις και να τους βάλεις τα γυαλιά!!

Καλημέρα σε όλους

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 26, 2011, 11:12:06 πμ »
Καλημέρα Γιάννη,

Κόλλησε άσχημα. Θα τελειώσει μαζί με την αποπληρωμή της τελευταίας δόσης των δανείων της Ελλάδας...   :mrgreen:

Η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό ασχλούμαι με δύο παπουδο-μηχανές στην 1:12 (Kawasaki AR50, Suzuki GSX400E) και είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μόλις τελειώσουν αυτές βλέπουμε. :wink:

Καλή συνέχεια φίλε.

Απόστολος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 27, 2011, 02:55:56 μμ »
Καλησπέρα σε όλους

Μια προσθήκη ακόμα ενός link για επιπλέον λεπτομέρεια στην καμπίνα του μοντέλου.
http://www.360cities.net/image/peugeot-207-s2000-rally-car-interior-czech-republic#-24.65,9.63,110.0

Αν πατήσετε στα άσπρα βελάκια σε πάει σε άλλες φωτογραφίες 360 μοιρών εκτός αυτοκινήτου στο service park.

Καλό απόγευμα.

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 27, 2011, 07:10:21 μμ »
Γιαννη φοβερο το link με την 360 view :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Spoiler (hover to show)

Tags: