Θα ήταν αποτυχία να σταμάταγες σε αυτό που νομίζεις τώρα για αποτυχία (τι είπα τώρα ρε;)
Βασικά εγώ θα το ξαναπέρναγα ματ (πολλά ελαφρά περάσματα με α/φο είτε πέρασμα με biggie πινέλο κάμποσα λεπτά περάσματα) ή και ξανά γκλοσάρισμα φτ και απ την αρχή τη διαδικασία. Εϊτε με πιο πατεντέ τρόπους να βρείς, όπως σου ρθει, βαφή μαύρου χρώματος που να μη γυαλίζει. Τι να σου πω, να το τρίψεις με κάρβουνο;
Πάντως το να πάει παραθυρο είτε να το κρύψεις σε καμια γωνιά, αυτό λέω πως είναι failure. Πάντα σηκώνουν βελτιώσεις και δεν είναι μόνο το -κουραστικό- βαψε,ξεβαψε και ξαναμανα απ την αρχή η λύση. Ίσα ίσα που τωρα όπως το χεις, σηκώνει και πειραματισμόυς και μπορείς να βγάλεις και γούστα. Εγώ αυτά έχω καταλάβει όσο καιρό μοντελάρω.Με
γκρι επίσης πλησηματάκι ή προς τα κει πιστέυω είναι η λύση που should do the trick. Και στα σημεία που τρώνε πολλά g θα λεγα και κανένα καφέ. Και με μηχανικό λεπτό μολύβι τη γράμμωση, θα έδινες ένα κομπλε γκρι τόνο, τόσο πριν αλλά και μετά το βερνηκωμα
Τελειώνοντας με την αποψάρα μου, προσωπικά πιστεύω πως η μαυρες και μονόχρωμες βαφές γενικά, δεν ταιριάζουν σε τέτοια ογκώδη α/φη αν και το θεωρώ προτότυπο το συγκεκριμένο. Βλεπε στο berkut πόσο του πάει, όμως βλεπε και τις ΓΩΝΙΕΣ που δεν έχει όπως στο mig. Απλά τα άσπρα.. στίγματα το κάνουν να φαίνεται σαν να βάφτηκε και να μειναν υπολλείματα με πινέλο κλπ. Αυτό βλέπω και διορθώθηκε αλλλά τη γυαλάδα να σώσουμε!
(απλά η γουοσάδα πάνω σε μαύρο είναι ύπουλο πράγμα)