Αποστολέας Θέμα: AFV 1/350 Gato class submarine  (Αναγνώστηκε 1522 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος KATSFLYBY

• Scale 1/48
  • *
AFV 1/350 Gato class submarine
« στις: Μαρτίου 08, 2011, 01:30:25 πμ »
Ενα μικρο και απλο διοραματακι ετσι για να ξεφευγουμε λιγακι.

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
Απ: AFV 1/350 Gato class submarine
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 08, 2011, 10:53:43 πμ »
Μμμμμ!!!! απλό... ναι μπορείς να το πεις κι έτσι... ειδικά οι ναύτες που πέφτουν στο νερό για μπάνιο είναι κάτι που το έχουμε φτιάξει όλοι από καμιά δεκαριά φορές  :lol: :lol: :lol:

Εξαιρετικός όπως πάντα... τα σέβη μου   ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 08, 2011, 12:01:29 μμ »
Απλούστατο το διοραματάκι, βεβαίως, ό,τι πεις εσύ μάστορα :mrgreen:
Κάπου θα έχει κρυφτεί και ο αξιωματικός βάρδιας, έτοιμος να μοιράσει καμπάνες :twisted:

Thanks for sharing ::salut::

Φιλικά, Γιάννης
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 08, 2011, 06:42:56 μμ »
Γιάννη εγώ πιστεύω ότι ο Κώστας μας γλεντάει κανονικότατα.. Είμαι σίγουρος... Έχει βρει τρόπο να ενεργοποιεί τις κάμερες από τα λαπτοπ κι όταν βλέπουμε τις δουλειές του κάθεται και γελάει με τις γκριμάτσες μας... Δεν γίνεται αλλιώς...

Σου λέει, κοίτα τι θα τους κάνω τώρα... Γράφει "Ενα μικρο και απλο διοραματακι ετσι για να ξεφευγουμε λιγακι", το διαβάζεις εσύ, βλέπεις μετά τις φωτό και μένεις να κοιτάς σαν χάνος την οθόνη... Κι αυτός γελάει με το ύφος ροφού που έχουμε...

ʼσε μας κύριε Κώστα μας να χαρείς.. Ένα διοραματάκι...

ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!! Δεν φοράνε μπρατσάκια οι αγνοούντες κολύμβηση...  ::glossa:: ::glossa::

Τι να πω... Πάω να βάψω καμιά ερπύστρια, γιατί ....  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 08, 2011, 10:42:11 μμ »
Εγώ το έχω πει και παλιότερα: Πρέπει να του απαγορευτεί το ποστάρισμα. Μας κάνει τα νεύρα κρόσσια κάθε φορά :evil: :evil: :evil:

Να είσαι καλά Κώστα, να θαυμάζουμε τις δουλειές σου.....

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος KATSFLYBY

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 09, 2011, 12:23:17 πμ »
Λοιπον το φοβερο της υποθεσης δεν ειναι οτι ειπα οτι ειναι ¨ενα απλο...¨ αλλα οτι στην πραγματικοτητα το εφτιαξα μεσα σε μια ημερα.Αφου μου το ειχαν στειλει απο το περιοδικο για να του κανω ενα μικρο review, αλλα εγω ασχολιομουν με αλλα τις αλλων , παραγγελιες γαρ.Ετσι την Παρασκευη πεφτει ενα email απο τον εκδοτη που μου λεει πως παμε.Ντραπηκα να του πω οτι δεν ενοιξα ουτε το κουτι ακομα (εδω και ενα μηνα) οποτε του λεω οτι ειναι ετοιμο αλλα θα παρω τις φοτο αργοτερα.Και ετσι  με την πλατη στον τοιχο πλεον στρωθηκα στην δουλεια.Το ξεκινησα Σαββατο πρωι και αφου τελειωσα την συναρμολογηση (πολυ απλο) κατεβαινω για το παραδοσιακο φραπεδακι  το μεσημερι , και το απογευματακι (τριτος καφες της ημερας) ξεκινησα το βαψιμο.Μεχρι τα μεσανυχτα ηταν ετοιμο (βλεπε τεταρτο καφε ).Τις φοτο τελικα τις τραβηξα την Κυριακη .Αν και σκεφτομουν να το βαλω διπλα σε ενα Fletcher  τις  Tamiya  τελικα προσγειωθηκα στον πλανητη Γη και ειπα να κανω κατι ποιο απλο και μια φορα.

Περα απο την πλακα, αυτα τα υποβρυχια σε αυτην την κλιμακα ειναι πολυ ωραια θεματα για γρηγορα, και ξεκουραστα μοντελα  και επισης προσφερονται για εντονο weathering.Εχω και ενα Ιαπωνικο απο την ιδια εταιρια , αλλα αυτο το ειχα αγορασει μονος μου , οποτε δεν υπαρχει πιεση εκει .
Παντως μου ανοιξε την ορεξη για μερικα ακομα διοραματα με υποβρυχια , μιας και ειναι σχετικα φτηνα σαν αγορα, σε βολικο μεγεθος, πολυ καλη λεπτομερεια, και σχετικα αρκετα μεγαλη γκαμα.

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 09, 2011, 11:36:44 πμ »
Καλά ας το δεχτούμε :twisted:
Και περιμένουμε κι άλλα υποβρυχιάκια αν είναι έτσι :wink:
Πάντως θα επιμείνω: το "γρήγορο" δεν σημαίνει πάντα και "απλό".
Και φυσικά ούτε το "απλό" σημαίνει "απλοϊκό" ή "εύκολο".

::salut::
Qui tangit frangatur

Tags: