0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ το φλόκο, τον περνάω από σουρωτήρι, πριν τον εφαρμόσω στο κιτ...
Φιλε geoκat συγνωμη αλλα θα σκασω αν δεν το γραψω...Γιωργο τι μου θυμησες τωρα με τον....φλοκο!!!!
επιστρεφω με ενα μικρο updateη γνωμη σας για το τελικο βαψιμο μετρησε καθως η αποφαση παρθηκε και θα γινει .............ΛΕΥΚΟ!!!η σαγρε επιφανεια της ταπετσαριας εχει γινει με αλευρι και μετα εχει γινει στεγνο πινελο.αλλα θα ξαναβαφτει απο πανω με καποιο αλλο ανοιχτοχρωμο γκρυ.εγω λεω για το lifecolor LC18 η το tamiya x19.εσεις ποιο νομιζεται οτι ειναι το χρωμα της ταπετσαριας??
Γιωργο με σωζεις!!!!!!τωρα ομως απο σεπτεμβρη γιατι 8α κατεβω για καλοκαιρινες διακοπες(διακοπες και απο το μοντελισμο!!)!!πολυ καλη ιδεα να βγαλουν μονο τις ριγες σε χαλκομανια οσο για το μαρκαδορο θα το δοκιμασω σιγουρα!!
Φίλε μου το βάψιμο πολύ καλό και η λεπτομέρεια επίσης...Τώρα για την ατυχία σου υπάρχει λύση : http://cdn2.hlj.com/product/HYDHD04-0038 Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα μαρκαδόρο Tamiya (Matt black) για τα πλαίσια των παραθύρων. Είναι πολύ πιο ασφαλές και ποιοτικό από το πινέλο, που από ότι κατάλαβα χρησιμοποίησες. Μην απογοητευτείς, αυτές οι αβαρίες συμβαίνουν σε όλους...Καλή συνέχεια
jvolume καλως σας ξαναβρηκα!!!χαχαλογικα δευτερα τριτη 8α ειμαι αθηνα οποτε μπορει να περασω απο καλφακη και λοιπα αλλα μαλλον τριγωνο δεν νομιζω να παω γαλατσι.στο μαγαζι της ιπποκρατους δεν το εχει?