0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα λείπω φλωρεντία........ξερετε κανενα καλο καταστημα εκει μοντελισμού
Παράθεση από: dive στις Φεβρουαρίου 22, 2011, 01:17:45 μμθα λείπω φλωρεντία........ξερετε κανενα καλο καταστημα εκει μοντελισμού Spoiler (hover to show)Είναι προκλητικός αυτός ο Dive! Τι λέτε παιδιά, οργανώνουμε μια αεροπειρατεία να τον στείλουμε στην Τρίπολη; (και δεν εννοώ αυτήν της Αρκαδίας)
Spoiler (hover to show)Παράθεση από: michalis20 στις Φεβρουαρίου 22, 2011, 02:53:38 μμΠαράθεση από: dive στις Φεβρουαρίου 22, 2011, 01:17:45 μμθα λείπω φλωρεντία........ξερετε κανενα καλο καταστημα εκει μοντελισμού Spoiler (hover to show)Είναι προκλητικός αυτός ο Dive! Τι λέτε παιδιά, οργανώνουμε μια αεροπειρατεία να τον στείλουμε στην Τρίπολη; (και δεν εννοώ αυτήν της Αρκαδίας) φανταζεσαι όμως οτι ξέρω που μενεις ...θα σου στειλω το αεροπλανο στο σπιτι σου να πεσει........
Spoiler (hover to show)Παράθεση από: dive στις Φεβρουαρίου 22, 2011, 03:19:09 μμSpoiler (hover to show)Παράθεση από: michalis20 στις Φεβρουαρίου 22, 2011, 02:53:38 μμΠαράθεση από: dive στις Φεβρουαρίου 22, 2011, 01:17:45 μμθα λείπω φλωρεντία........ξερετε κανενα καλο καταστημα εκει μοντελισμού Spoiler (hover to show)Είναι προκλητικός αυτός ο Dive! Τι λέτε παιδιά, οργανώνουμε μια αεροπειρατεία να τον στείλουμε στην Τρίπολη; (και δεν εννοώ αυτήν της Αρκαδίας) φανταζεσαι όμως οτι ξέρω που μενεις ...θα σου στειλω το αεροπλανο στο σπιτι σου να πεσει........ Το δικο μου ομως δεν το ξερεις.......